- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Történt egy katasztrófa. Túl soxor elcsesztem a feloldásnál a mintarajzolást, és most azt kéri, hogy lépjek be az e-mail fiókomba. Az odáig rendben is van, de milyen fiókba lépjek be?
A gmail-be? Belépnék és, de azt írja ki, hogy érvénytelen felhasználói név vagy jelszó. Pedig nem az, többször is próbálkoztam. Elképzelhető, hogy az a hiba, hogy nincs netkapcsolat és azért nem lép be? Akkor keresnem kell egy wifi forrást... Vagy mi lehet a gond? -
butcher665
csendes tag
bocsi, az összeset egyszerre gondoltam. gyári visszaállítás nélkül.
-
zistvan
tag
Sziasztok.
Egy kis okosság aki még nem ismerné:
- Self test menu:
*#0*#- Special operator menu:
*#*#4636#*#*Enjoy
Lesz még...
-
Skynet258
veterán
Ehhez az GPS dologhoz azért hozzátenném, hogy nem a Spica a hülye, hanem az Igo. Egyszerűen olyan szarul van megírva, hogy ezt még ajándéknak sem lett volna pofám a helyükben odaadni. Lassú instabil szar, mondjuk csak ki. Az autóban a rendes navin egyik kedvencem az IGO (lassan csak volt, mert mostanság jobban favorizálom az nDrive-ot...), de Androidon amit összehoztak...
Ott van az AndAndo, vagy a Mytracks. Mindkettő gps alapú ugyebár, csak nem útvonalat tervez, hanem rögzít. Mindkettőt erősen teszteltem Törökországban, a hegyekben a semmi közepén max. 1 perc alatt talált pozíciót, Antalya-ban a belvárosban menet közben is megtalálta akár, ugyanez volt a selyemúton menet közben 90-el, de ha például egy alagút miatt meg is szakadt a dolog, akkor is szó nélkül folytatta, minimális kieséssel.
És mindkét program elsőre indul.
Nekem ennyi elég ahhoz, hogy az IGO "javára" írjam a gps-el kapcsolatos szarakodásokat - én személy szerint nem is használom, és ha valaki az IGO miatt venne Spica-t, akkor inkább ne tegye, mert csak a bosszúsága lesz vele -
butcher665
csendes tag
Üdv. mindenki.
egy gyors kérdés....a névjegyeket hogy tudom kitörölni? vagy milyen app szükségeltetik hozzá ?
előre is köszönöm -
perszabi
csendes tag
válasz tom956ster #8985 üzenetére
Szia!
Ha 1.5 fw van fent, akkor a bekapcsolt wifi miatt indulgat újra, valamint ezt az fw-t kb 3 naponta újra kell indítani.
Alagútból kijövet nehezen talált holdat, az valószínű amiatt van, hogy belövi magát nagyjából az előző koordináták és a mobilhálózat segitségével. Ezt ugye a GPS próbálja pontosítani, de mire ezek a jelek oda vissza megérkeznek, addigra te teljesen máshol vagy. Ki lehet próbálni menetközben 10 perc, álló helyzetben 10 mp a GPS koordniáták belövése. Ha valamit rosszul írtam majd helyesbítenek.A hálózat eldobásról nem tudok nyilatkozni.
-
madarasz92
őstag
válasz werszomjas #8986 üzenetére
Szerintem is nálam nagyon jól műkődik a Spica..
Bár az Igo néha rosszalkodik átrak másik utra stb.. -
legenda
válasz sirály69 #8982 üzenetére
sim kártya és/vagy szolgáltató szempontjából minden ok? mert az egyik aránylag nagy cég elég sok dolgozója panaszkodik, hogy gyakran előfordul, hogy nem lehet elérni őket, holott bekapcsolt állapotban van a telcsijük, van térerő...stb! mivel elég sok típusú mobiltelefonról van szó, valamint próba ként cserélgették is egymás között a telcsiket, ezért arra a következtetésre jutottak, hogy a szolgáltatóval van gond! a telcsi újraindítása gyakran náluk is megoldás ideiglenesen a hibára! nem akartam leírni, de mégis; adott esetben v a szolgáltató - p oldalról tömegesen átvitt számok...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van még 2x3db méretpontos kijelzőfóliám Spicára. Ha valakit érdekel privizzen rám!
Üdv
-
werszomjas
addikt
válasz tom956ster #8985 üzenetére
Hmm.
mert fagy, leakad a hálózatról, újraindulgat és úgy alapjaiban véve is sz@r,
Sztem a hiba az Ön készülékében van.
Nekem még sose fagyott le, hálózatot se dobta el sose, újraindulni sem szokott magától, és alapjaiban véve sztem ez egy fasza telefon, nem tudom neked biztos Spica-d van?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
tom956ster
aktív tag
Üdv a Tulajoknak!
Meg kell osszam a múltheti élményemet a Spicával kapcsolatosan:
Úgy alakult, hogy a fővárosba kellett utaznom személygépkocsival hétfőn...
Gondoltam, végre egy komolyabb falat a Spicának és az Amigónak:
hopp, nincs töltőm és ez a sz@r lemerül 2 óra alatt ha nem töltöm a verdában -> irány a bolt, olcsó, kínai utángyártott Nokia 8600 luna autóstöltő 1200ért megvesz -> autóba be, összedug, mindenki örül, mer tölt rendesen. /Ennyit az autóstöltés problematikájáról/.
Az Amigó végülis 10edjére indult be rendesen, gondolom kurblizni kell vagy valami ilyesmi, mert az 5ik indítást követően már kiakartam vágni az ablakon. Mindegy, elindult. Az érkezési időt olyan jól eltalálta, hogy amikor az M3ason hajtottunk már akkor kételkedtem, nem érünk oda 2:12 re, nem így lett: 2:11re értünk oda!
Visszafele persze bevitt a dzsungelba, de nem volt rosz választás az sem. Hazajutottunk, és a teló sem merült le, hála a töltőnek. Egyszer szakadt meg mindössze a navigáció, és egyszer vesztett jelet az alagútban a Lánchídnál, ezt követően nehezen állt helyre.
Konklúzió: nekem ez a masina csak 40 volt a P-nél, ha leszámítom hogy naponta törném darabjaira, mert fagy, leakad a hálózatról, újraindulgat és úgy alapjaiban véve is sz@r, akkor is azt kell mondjam, ezt a pénzt megérte....!
Remélm senkit nem fárasztottam, ha mégis, akkor legközelebb ne olvasd el a hszeimet...3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
eddie17
addikt
válasz petipetya #8960 üzenetére
Na kipróbáltam mindent. Wififixer--> ugyanúgy eldobja a wifit.
Y5 battery saver--> ugyancsak eldobja a wifi-t.
Nem értem... marad a mobilnet, az legalább fix.trobi28: JD1+mod kombóval volt olyan, hogy mobilneten volt, és jelezte. Majd egy óra múlva megnéztem és nem volt kint az ikonja. És nem is frissült semmi.
Mod: Persze csak addig dobja el, amíg ki van kapcsolva a képernyő, mint ha nem is érdekelné, hogy én mit állítok be neki...
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Ma már másodszor jött elő 1 olyan hiba ami nagyon idegesít...
Reggel felhív a barátom vezetékes telefonon mert nem tud elérni mobilon(hangpostán vagyok).
Nézem a telefont... minden működik, van térerő, menüben tudok lépkedni, stb.
A másik telefonomról megcsörgetem, hangposta!
Telefont újraindítom és minden működik, fel tudom hívni!Valakinek volt már ilyen hibája?
Szerver Hosting Debrecenben
-
-
MartOOn
addikt
embörök! spicán melyik progival lehet Bt-n fájlt küldeni? G1-en a Bluetooth file transfer-t hssználtam de az sírva fakad a samsung láttám. megoldás? (igen olvastam vissz ameg kerestem is de semmi infót nem találtam)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
BloodRay
veterán
Nem rossz ez a JD1 nálam egyenlőre. Csütörtökön reggel volt töltve, most még 50%-on az akksi. Most fogom töltőre rakni, mert holnap nyúzva lesz a telefon rendesen.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #8971 üzenetére
http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/wifi-fixer_zki.html
-
picur220
veterán
válasz Joe bácsi #8969 üzenetére
A rádió hardveresen nincs meg a telefonban, egyébként a szoftver támogatja, pl Tattooban is van, pedig az csak 1.6. Én azt mondta, hogy a 2.1 tud annyit, mint a Symbian, és ez így is van.
A hálót fenn lehet tartani úgy is, ha a beállításokban a wirelessnél, wifinél helyi menü gomb, speciálisnál beállítod, hogy soha ne váltson át.[ Szerkesztve ]
-
perszabi
csendes tag
válasz t-bali3 #8967 üzenetére
Szia!
A megírt üzenet mellé tesz egy zöld karikába pipát. Úgy jelzi, hogy megkapta a levelet. Legalábbis nekem így csinálja, Pár (jópár) oldallal ezelőtt volt már erről szó. Ott screenshot is van.Más: Toss It új változatát láttátok? Már Iphone-t is lehet kukába dobálni. Szakadtam amikor megláttam. Kár hogy csak kipóbálható a pálya.
-
vadászcsiga
félisten
Lekopogom, már 3 órája nem dobott le a netről. Felraktam a Wifi Fixert, ami először nem használt de a menüben bepipáltam a Disable sleep-et, azóta stabilan tartja a hálót. Kopp kopp kopp
Erröl van szó: []
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Erre esetleg valaki?
Sziasztok!
Letöltöttem a Handcent SMs-t, ami egy elég jó kis progi, csak 1 bajom van. Azóta nem bírom rá a telefonomat, hogy kézbesítési jelentést küldjön, pedig a programban beállítottam a sent notification menüpontban, hogy 'Notify when message is received"...ezen kívül mit kell még tenni? -
Joe bácsi
őstag
-
darky4e
tag
Én most akarom frissiteni a mobilkát,de a drivereknél win7 32bit alatt kirakta, az eszközkelzelőben, hogy gadget serial control és egy sárga felkiáltójel ami gondolom nem a jó működést jelenit. És az odin sem látja
[ Szerkesztve ]
Live long and prosper
-
Joe bácsi
őstag
A 2.1-es sw sem tud olyan alapvető dolgokat, mint bármely másik teló (kivéve az Ájfost)???
Pl.: háttérkép, egyszerű BT-on történő küldés......A navigálás milyen a telóval? Mennyire gyors, megbízható, pontos, stb......?
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-cobra-
aktív tag
válasz petipetya #8960 üzenetére
Én is lecseréltem tegnap az 1.5-öt JD4-re, és nekem is ugyanezt csinálja a wifivel. Hiába állítom be, hogy sose kapcsolja ki, előbb utóbb lelövi, ha ki van kapcsolva a kijelző. Most feltettem ezt az y5 nevezetű progit, kb fél órája nézegetem, és még nem kapcsolta le. Remélem ez megoldja a problémát. Köszi a tippet.
Üdv
-
petipetya
nagyúr
válasz eddie17 #8956 üzenetére
Sosem tapasztaltam vagy hallottam ilyen wifi gondokról. Simán szoktad feltenni az új romokat, vagy valamilyen lkmod-ot is használsz? Gondolom, hogy az ops fájl a megfelelő volt, hisz különben nem engedte volna frissíteni a telót az odin...
Mindenesetre próbáld ki az y5 battery saver nevű alkalmazást (y5 néven találod a marketben). Ennek a lényege, hogy megjegyzi a wifi kapcsolatot, és ha a hatósugarában vagy, akkor bekapcsolja, ha pedig nem, akkor kikapcsolja a wifit (mintha fizikailag ráböktél volna a wifi melletti négyzetre a menüben).
Azt nem tudom, hogy megtartja-e, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
legenda
válasz vadászcsiga #8953 üzenetére
leírom én, miért ne írnám - pláne, hogy a páromé a telcsi...
-
eddie17
addikt
Érdekes, mert nekem csak 1.5-nél működött az, hogy ne kapcsoljon ki a wifi, ha elalszik a képernyő. Azóta a 2.1-el, még a mobilnetet is képes kikapcsolni, nem csak a wifit. JD1+mod-al is. Most a JD4 bírja a mobilnetet, de a wifit ez sem tartotta meg.
Terszmészetesen, mindig felraktam a wifilock nevű progit, de mind hiába. Ez az egy ami nagyon idegesítő. -
trobi28
addikt
válasz werszomjas #8952 üzenetére
Én töltöttem már úgy ahogy leírtad,nem vettem külön hozzá.
Nem lett semmi baja.
Sőt,van az autós dvd lejátszónak usb kimenete és arra is rádugtam kíváncsiságból,töltötte és ugyan úgy felajánlotta a külsö tárhely lahatöségét.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
werszomjas
addikt
Valaki próbálta-e már tölteni a telefont az autóban?
Nem akarok venni hozzá szivargyújtós töltőt.
Úgy gondoltam, hogy van egy szivargyújtó>>USB átalakítóm, és a gyári USB kábelével tölteném hosszabb úton, ha megy rajta az IGO.
Szerintetek ez árt neki? Mármint az akksinak?
üdv
-
tomika
aktív tag
válasz vadászcsiga #8949 üzenetére
Nekem is egy napig működött a "soha" alvó irányelv...
Mondjuk simán csatlakozik wifire...
Ez a JD4 alapjában véve nálam kisebb procihasználatot leszámítva csak gondot hozott...Mindenesetre én nem értem, hogyan adhatták ki Németországban a hivatalos frissítést, ha ezek a verziók ennyire bugosak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Yoshida #8947 üzenetére
nekem a routeren rejtett ssid, valamint wpa2-psk - aes titkosítás!
1.6 alatt sem volt probléma, gyorsan felcsatlakozott a telcsi, és most az új 2.1 update-1 (jd4) firmware esetében is simán csatlakozik!
abban igazad van, hogy a mac adress szűrés önmagában nem a legbiztonságosabb, egy megfelelően bonyolult jelszóval megáldott wpa2 - aes kombó a tuti, de még a wpa - aes is megfelelő lehet!vadászcsiga; igaz, csak tegnap tettem fel az új firmware verziót a párom telcsijére, de merek fogadni, hogy nálunk nem fog jelentkezni az említett hiba a későbbiekben sem!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
Yoshida
aktív tag
Itt annyi csavar még van, hogy nincs titkosítás, csak rejtett ssid, és mac szűrés (ez utóbbi amúgy nem sokat ér, ha van aktív kommunikáció a router, és egy kliens között, azok titkosítatlanul küldik a mac addresst, így le tudják hallgatni).
Most bekapcsoltam a wifit, és 5perc alatt se csatlakozott, kiírja hogy van elérhető nyitott hálózat, aztán úgymarad, közbe ha belépek, csak a megjegyzettet látja (nincs is más wifi a környéken).
Este megnézem egy nyitott, de nem rejtett ssidűvel, holnap meg egy wpa2-es routeren is, kíváncsi leszek. -
Yoshida
aktív tag
válasz vadászcsiga #8929 üzenetére
Nekem a JD4-óta azt csinálja, hogy az itthoni wifire csak hosszas könyörgés után megy fel.
1.5nél ez úgy nézett ki, hogy első bekapcsolás után hozzáadtam az itthoni hálózat ssid-jét (mert rejtett), és azóta 2hónapon át csak bekapcsoltam a wifit, és 10másodpercen belül már élt a kapcsolat.
JD4 2.1-e óta ugyanúgy hozzáadtam a hálózatot, látja is, rányomok hogy csatlakozzon hozzá, ki is írja hogy remembered, majd úgymarad 2-3 szor még rányomok a connect-re, aztán úgy 20sec múlva rácsatlakozik. De tegnap volt egy olyan is, hogy 2percig szarakodtam, látta a hálózatot, kiváló jelerősség, stb. de az istenért se ment fel. Reboot után meg egyből felment...
Ha viszont csatlakozik, onnan nem volt problémám, stabil volt, igaz órákat nem ment.
Egy haverom vett most spicát, tegnap megtapiztam a home screen animációt, és majdnem elsírtam magam, olyan folyamatos volt (1.5), igaz nem volt még telepakolva widget-el (félig azért már tele volt)
Ha a billentyűzet álló és fekvő módban nem gyorsult volna ennyit (elég fasza), akkor már rég újra valami 1.5 figyelne a gépen.
-
ravebp
senior tag
azt nem tudja vki hogy miért van zárolva a jd4 foruma a samdroidon?
Rave
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz delbarta #8863 üzenetére
Köszi, kipróbáltam és nagyon bejön. Mivel (ahogy az előző posztomban is írtam) a telefonnak fix IP-t állítottam így az applikáció által adott elérhetőséget el is mentettem könyvjelzők közé. Így már csak két kattintás és küldhetem a telefon és a notebook között az adatokat Wi-Fin.
-
Stauffenberg
nagyúr
Huhh, pedig már éppen kérdezni akartam, hogy az normális-e, hogy a képernyő kikapcsolása után ledob a Wi-Fi. Amint látom igen, és lehet is rajta változtatni. Bár nekem ez így pont jó, nem szívja az akkut és csak addig működik amíg kell.
Bár azt meguntam, hogy itthon mindig várnom kell 10-15 másodpercet mire újra él a kapcsolat aminek a jelentős részét az új IP lekérése tesz ki, ezért a routeremen beállítottam a telefon MAC címét és hozzárendeltem egy fix IP-t, így a DHCP mindig csak azt az egy IP-t osztja, a kapcsolódás pedig leredukálódott 2-3 másodpercre.
(Ezt a lépést amúgy is ajánlom mindenkinek, jelentősen növeli a biztonságot ha a routernek csak az előre megadott MAC címek felé engedélyezed a hozzáférést).
-
trobi28
addikt
Most nézem hogy nagyon aktív vagyok,bocs de most is dolgozom
-
trobi28
addikt
Lehet hogy azon múlik milyen a wifi amire csatlakozol mert nekem eddig nem volt gondom egyik rommal sem,pedig a cégnél elég vacak lehet mert sokan panaszkodnak hogy hol megy hol nem,de nekem eddig ment frankón.Annyit vettem észre hogy a cégesen lassabban tölt be egy oldalt,ha otthon vagyok akkor pikk-pakk tölti,de le nem dobált még egyik hálozat sem .
-
senior tag
néha engem is ledob, de nem idegesítő.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
vadászcsiga
félisten
Senkinél nincs akadozás a wifinél 2.1 alatt csak nálam? Teljesen hektikus, néha hosszú percekig nem tud kapcsolódni. Próbáltam titkosított meg anélküli nettel is. 1.5 alatt akár egész nap rajta lógott a neten.
-
verser233
senior tag
nos feltettem ezt az új firmware-t de ezzel is pattog.
Fejlemények: kipróbáltam haverom spicajat is, ott is pattog. kipróbáltam sima fülessel (Sennheiser CX300), pattog. Kipróbáltam Sony BH headsettel: nem pattog, tökéletesen lehet váltani ide-oda, viszont picit torzít nem szól szépen.
Királyhttps://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
trobi28
addikt
válasz delbarta #8925 üzenetére
Az lehet.
Épp kinéztem magamnak egy HTC Desire-t.
Amoled,kapacitiv,2.1 gyárilag szóval minden jó finomság benne van meg külsőre sem csunya és olvasom jobban és mit látok?NEM TÁMOGATJA A DIVX FORMÁTUMOT
Mikor érjük meg hogy csinálnak egy készüléket ami tényleg tud mindent?szerintem soha mert akkor az emberek nem cserélgetnék.
Nekem fontos a divx mert olyan a melóm hogy ráérek,és olyankor szoktam rajta nézni filmeket,sorozatokat amikre otthon nincs időm.
Az Iphone-omat is azért cseréltem le mert untam a sok konvertálgatástBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz delbarta #8916 üzenetére
Nem kevertem össze semmit mert én azzal nézek minden filmet,az emlitett 1400 mb-os filmet tegnap néztem meg rajta.
Megnyitottam (kék lejátszó jel ikonja van) ott kilistázza a memóriakártyán lévő mappákat,rámegyek a Filmek mappára és onnan elindítom,és visziBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
delbarta
senior tag
válasz trobi28 #8912 üzenetére
Valamit összekeverhettél, ugyanis az mVideoPlayer nem játssza le csak az mp4, m4v és 3gp formátumokat. Hivatalos honlapja
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
verser233
senior tag
Hm, akkor ezek szerint nem csak nálam pattog de nekem mp3-nál csinálja
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
trobi28
addikt
válasz delbarta #8910 üzenetére
Nekem az mVideo tökéletesen viszi a Divx-et.
Annyi hogy a beállításában van egy Widgets menü és ott ki kell szedni mindent,mert nekem is amig azok be voltak pipálva addig akadt,most ráhuzok 1400 mb-os divx-et (gondolom nem kicsi a felbontása) és röccenés nélkül visziBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
O_L_I
őstag
Aki már felrakta JD4-et nyiltkozzon legyen szíves, hogy még mindig pattog-e az ogg vorbis a beépített lejátszóval?
Jó ez a teló meg minden, de a zene lejátszásnak NAGYON nincs a magaslatán....
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz vadászcsiga #8900 üzenetére
Kipróbáltam ezt az mVideoPlayer-t. Sokkal jobb a felirat kezelése mint a yxflash-nek. Sőt mindenben jobb.Kivéve persze, hogy nem tud xvid/divx avit lejátszani. Bár mondjuk a yxflash-el lejátszottban sem sok köszönet van egyenlőre. Legalábbis azok nagyon szaggatnak amiket általában le lehet tölteni (sorozat, film). Nem tudom miért, de a matrix teszt videót viszont tökéletes minőségben, röccenés nélkül játssza le.
-
legenda
na, tegnap felhúztam a párom telcsijére a jd4 verziót, így már tetszik, sokkal jobb, mint az 1.5! a 2.1 (update-1) esetében már a legtöbb dolog alapban adott, amit hiányoltam az 1.5 verziónál!
-
senior tag
Én is feltettem a JD4-et. Nem tudom mit csinálok rosszul, de ma reggel sem ébresztett. Pedig ignore listán van az óra. Mindenki másnak működik?
A másik amivel nem boldogulok az a bluetooth-os fájlküldés. Kell még hozzá vmi progi vagy alapból kéne tudnia?[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
delbarta
senior tag
válasz t-bali3 #8899 üzenetére
Az yxflash is kezeli. Ugyanúgy UTF8 kódolással kell menteni. Én .srt formátumban használom. Nem tudom tud-e mást is. Talál még a .sub-ot. Az 1.3.1 verzió még nem kezelte. A fölötte lévők már igen. Most az 1.3.5-öt használom, azon tökéletes, jó nagy betűket jelenít meg. Csak sajnos nincs a szöveg körül keret, így a fehér betű a világos részeknél olvashatatlan.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz madarasz92 #8898 üzenetére
Én is becsatlakoznék. Tulajdonképp skinezni kéne a nyomorultat, hogy legyen sebességkijelzés, meg +1 manőver előre mutatása, mert úgy még értelme is volna használni. Csak hát, ez ugye nem egészen idevaló téma. Mindenesetre szólok, ha jutok valamire!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
t-bali3
senior tag
válasz vadászcsiga #8900 üzenetére
Köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- Diablo IV
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest