- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMiller
tag
Samsung Galaxy Z Fold3 5G oldalra nyíló gyári tok + S-Pen + TA800 25W töltő csomag, fekete (EF-FF92KKBEGEW) - Speedshop - 2990ft [link]
-
TheMiller
tag
Szerintem nem olyan rossz a helyzet
-
TheMiller
tag
Szakértő legyen a talpán aki.. (és feltétlen jó indulatot se nézek ki belőlük) én ezért ebbe bele se mennék, illetve tanácsot se adnék szívesen
Nekem nem volt rajta a fólia, szerintem fél évig is akár, de nem repedt be, nyilván cserélték is. Nyitáskor nem váltott kijelzőt. -
TheMiller
tag
Fóliát gariban nem cserélnek többször, de nem kell, hogy rajta maradjon a garihoz (fizikai sérülésre nincs gari, tehát ha bereped)
saját példa -
TheMiller
tag
Szia,
Tudomásom szerint az első éven belül ingyenes ha az Oktogonon (Bp) leadod kb 2-3 hétre, pénzért is cserélik itt ugyan így. Más megoldást én is kerestem, illetve kérdeztem itt de választ nem kaptam. Én közben felraktam magam egyet egyelőre még jó, de pl. A párom Flip3-járól lejött..
Ha valaki "többet" tud ne tartsa magában -
TheMiller
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, kezd erősen leválni a belső kijelzővédő fóliám. Hol lehetne ezt fizetősbe cseréni úgy (Budapesten), hogy helyszínen megcsinálják? (akár pár órán belül/aznap)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged