Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Ma délelőtt újrainditottam a telom. Azóta a watch 3 nem csatlakozik vissza rá. Felső menüt nem tudom lehuzni az órán, beallitásokba nem tudom bemenni,ramegyek, fekete képernyő, utána visszaugrik az alapra. Újra sem tudom így indítani, gombokkal ki lehet valahogy kapcsolni? Hosszan tartva egyikre sem jött elő semmi... Nem tudom mi történt hirtelen, tegnap nem volt még semmi baja... Ötlet?
-
steveboy86
tag
válasz
Markizmark #1673 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni. 🙂
-
steveboy86
tag
Sziasztok, arra esetleg van valami beállítás (órán vagy telefonon), hogy ha a telefon (Samsung S21) feltöltődik teljesen, akkor küld egy üzenetet az órára, hogy 100%, feltöltve? Vagy ez csak valami külső appal lehetséges? Nyilván nem létkérdés, csak felmerült bennem.
Köszönöm -
steveboy86
tag
Sajnos a véroxigént nekem sem nagyon sikerült éjszaka mérnem. Ahogy észrevettem nappal is eléggé oda kell figyelni hogy az óra milyen szorosan illeszkedik... Nekem alapból kicsit feljebb kell húzni a csuklómon, viszont úgy elég gyorsan le is méri. Még az eredeti bőr szíjjal hordom, gondolkodom, hogy esetleg egy szilikon szíjjal nem mérne-e jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged