- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nem kesergek csak ez amit a samu művel eléggé inkorrekt. Ez az egész váltás úgy lett volna korrekt, ha lehetőséget ad az áttérésre. Valójában senki sem tudja mennyire lesz életképes a rendszer. Mivel egyedüliként a 4 es fogja a tesztelést elvégezni. Ez ebben a formában valójában tesztelés csak nem az userrel kellene elvégeztetni. Az életképesség meg nem 1 év alatt fog eldőlni. Nekem volt ez és volt a másik rendszer egyébként egyik sem kápráztatott el. Jelen állapotukban egyiket sem tartottam komolynak. Főleg nem ennyi pénzért. Ami ebben a tizen rendszerben bosszant amit a samu fejlesztett app és pénzért árul nem működik reklamáció meg fölösleges. Tesznek rá. Ez csak egy lehetne még sorolni, de fölösleges mert már semmi sem lesz javítva.
-
Inclitus_pv
tag
Nekem eloszor egy Nokia 7 plus-szal volt parositva, amin stock droid fut es ha jol emlekszem nem volt Uzenetek app es majd csak akkor jelent meg, amikor lecsereltem a telot egy Samsungra. Ugyhogy lehet kozben egy frissitessel megjott az Uzenetek app nem Samsung telefonokkal is, vagy rosszul emlekszem!
-
-
-
TODI1111
veterán
" Remélem egy futás streamelt spotify hallgatással még bele fog férni a kevesebb memóriába...."
Nem szoktam ezt ajánlani, de a te esetedben lehet, hogy az lenne a megoldás ha neten rendeled és kipróbálod. Amennyiben kevés a memória 14 napon belül el tudsz állni a vásárlástól. -
TODI1111
veterán
"Mekkora az esély, hogy az EKG-vérnyomás appok huzamosabb ideig hackelhetőek maradnak nem samsung telefonra?"
Miért? Hackelhetőek?
"Javult a pulzusmérés pontossága a GW-hez képest?"
Nem volt watchom, de a témaindító cikk szerint nagyon jó a pulzusszenzor."Ami viszont valóban kitűnő, hogy a pulzusszenzor megdöbbentően precíz. Edzés közben összevetettük a Garmin HRM-DUAL (ANT+ és Bluetooth) mellkaspántjával, az értékek pedig tizedmásodpercre tökéletesen megegyezőnek bizonyultak."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest