- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
polgi803 #1264 üzenetére
Én a helyedben a samuval egyenlőre kivárnék. Van itt kolléga az a huawei órával is elégedett volt. Nekem nem jött be telsteli volt hibával és hab a tortán amikor 1 évesen kukázták a projektet. Bagatel 120 ment a kukába. Garanciában cseréltem a samura nagy hiba volt ez sem az aminek kikikáltják. Sőt be ázik netán a katonai minősítés ellénére ami max. a porállóságra jó nem garanciázzák. Igaz 50 méter a vízállósága ami nem az aminek írják. A valóságban átverés az egész. Gyakorlatilag egy csicsa és designe semmi más. A hWatch2 oldalán is le írtam a véleményem sokaknak szúrta a szemét. Viszont én alapjában le írom az igazságot és nem takargatom a véleményem. Valószínűleg itt sem lesz másként, de valójában nem érdekel. Nem nem adom el senki javaslatára sem addig használom amig megnem rogyik. Nálam az óra kerek és nem szögletes meg ovál és automata, ezért nem is használom csak kizárólag gyalogláshoz és kerékpározáskoz. Ez ne rettentsen el a vásárlástól mert ettől eltekintve neked akár jó is lehet.
-
Sanya
nagyúr
válasz
polgi803 #1262 üzenetére
emailre nem lehet válaszolni.
SMS-re vannak előre megírt sablonok, esetleg te is írhatsz saját sablont, vagy saját szöveget, de az körülményes.
Viber, messenger, akármi üzenetekre van gyorsválasz lehetőség és kész.
Ha van google naptárad, akkor a napátárad emlékeztetői az órán jelennek meg.
Ha némán van a telefonod, akkor az outlook értesítők az órán jelennek meg.
Tud ébreszteni, stb.
Sportolásra, mozgásfigyelésre, vérnyomásmérésre jó. Ha sportos óra kell akkor active 2, ha elegánsabb akkor galaxy watch 3 45mm -
Badboys
őstag
válasz
polgi803 #1262 üzenetére
Eléggé labilis a BT kapcsolat és nem igazán nagy a hatótáv. Ez az én tapasztalatom. Kicsit fentebb megnézed amit írtam aztán eldöntheted mit is szeretnél. Túl nagy fejlesztésre nem kell számolni eddig sem volt az élen, de a váltás után? Sajnos a samu antenna megoldása a béka segge alatt. Ja és, ha nem samu telefonnal használod akkor még korlátozott is a használat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest