Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
crane75 #1455 üzenetére
Nekem is ezt csinálta. Hátlapot, alaplapot, akkumulátort cseréltek. Ez 1 hét volt időben. Hétfőn meg rendeltem a servízből a futárt kedden elvitte majd következő hétfőn meghozta. Azóta nincs krix-krakx. Sajnos nekem 1 éve van meg, de ahogy láttam a hátlap a gyenge láncszem.
-
Parallaxis
addikt
válasz
crane75 #1154 üzenetére
Én is lehetetlennek gondoltam, hisz a Tizen egy jól bejáratott rendszer ebben a szegmensben, de közben olvastam, hogy a Samsung stratégiai partenere akar lenni a Google-nek és a telefonoknál is rövidesen dobják az Androidot is az új Fuchsia kedvéért (ami minden mobil eszközt ki tud szolgálni TV-től az okosórákig). Így már nem meglepő, hogy a Tizent is beáldozzák azért, hogy elsők lehessenek az új rendszerrel egy komplett ökoszisztémát felépítve.
-
Badboys
őstag
A telefonról töröltem mindkét tört appot. Az órára föltettem a frissítést. Az órán megkerestem a telepített appot megnyitottam és rögtön fölajánlotta a frissítést és telepítést a telefonon. Ahogy fölment a telepítés a telefonra azt megnyitva működött mint a tört appokkal. Ez samu telefonnal.
-
crane75
senior tag
Leszedtem az appot a telefonról, visszaállítottam az órát, ugyanígy nem engedte elondítani a tartózkodási hely miatt. Újra tettem a mókolva, úgy offline módban sikerült feltenni, szinkronizálni az órával, működik is. Viszont állandóan feldobja, hogy frissítés elérhető. Irányít a Galaxy store - ba, de ott nem frissít, csak a megnyitását engedi - onnan pedig dob vissza az app-ba, ahol újra írja, hogy frissítés elérhető. Szóval ördögi kör. Net kilő, Samsung health monitor kényszerleállít és úgy elindul. A következő frissítési ajánlatig. Szerintetek? Olvastam, hogy más is frissített úgy, hogy a mókolt app fenn volt. Mégis ez lett volna a hiba? Hogy tudom megoldani? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest