- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
A szenzorok rosszak. Random melegszik töltés közben. Szintén random 10 óra alatt lemerül minden használat nélkül. Múltkor elméletileg cserélték az akksit, az alaplapot, a hátlapot. A héten a hátlapot a gombokat és egyéb alkatrészek ez nem tudom mit jelent. A fizetés megoldható gányolással. Régebben kifejtettem véleményem ezekről az úgymond okos eszközökről. Az SGW4 is az elbaltázott eszközök közé sorolható. Folyamatosan követem külföldi fórumokon a sorsát hát nem éppen fényes amit írnak a tulajok. Remélem a harmadik javítás után a pénzem vissza kapom.
-
alcapone386
őstag
Igen, nagy árkülönbségek vannak
Hibának nem mondanám, inkább marketingfogásnak, hogy vérnyomás és ekg csak samsung telefonnal van hivatalosan. Más telefonra is felmókolható, de nekem samsung van, úgyhogy a menetét nem tudom.
Személy szerint én nagyon szeretem az órát. 2 nap alatti üzemidőm még nem volt, de ehhez fontos, hogy a watch face minimal design legyen. Telefonáltam is már róla kocsiban, tökéletesen hallottak és én is a másik felet. Edzés követés és alvásfigyelés is teszi a dolgát. Gps pontos és hamar talál jelet.
Igazából hibát nemigazán tudok mondani, de biztos van itt olyan a fórumon aki kifogott egy két hibás verziótAmikor megvettem, rögrön rendeltem rá aliról kijelzővédőt, ring védőt, illetve szilikon szíjjat, így félteni sem féltem az órát. Többször volt már rajtam medencében, szaunában, simán bírja a strapát.
Én nem bántam meg, hogy megvettük. Asszonynak 41mm-s van, ő se cserélné le egyenlőre semmire. -
Badboys
őstag
Annak azért csak jobban utána néznék mennyire hivatalos. Azért nem egy atom biztos szerkezet, hogy elcsesszem a garanciát pár fillérért. Jövőhéten megy vissza 3. garanciális javításra. Utána talán cserélik. Nem tudom mennyire jellemző ez az SGW 3 nál? Lehet, hogy megint belenyúltam a tutiba ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest