- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Levente07 #2025 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy csináljátok!
Itt a stopperóra ment a háttérben kb másfél órát, egyébként egyáltalán nem nyomkodom, nem jelez hangosan, csak rezgéssel (de nem sokat), állandó szívritmus és alvás monitor az persze megy, mert kell... és így, 1n17ó után már 6%-on
(amikor néha ránézek, akkor is a fényerő 2-esen van csak és a legrövidebb idő alatt kapcsol ki, úgy van beállítva).
... és igazából nagyon nem volt más új korában sem.
Ja, a számlap is egy végtelenül egyszerű, sötét valami. -
axlfsi
veterán
válasz
SkyTrancer #2004 üzenetére
koppra pontosan ugyanezeket az értékeket kaptam én is ...jelentsen ez bármit is!
Azaz
- érintéssel: 0
- érintés nélkül: 9 -
axlfsi
veterán
válasz
kmarci25 #1964 üzenetére
Felreertheto voltam. En is 46 vagyok es meg talan nem szamitok idosnek...
Inkabb ugy kellett volna fogalmaznom, hogy nem kifejezetten idoseknek szant termekrol van szo (mert egyebkent van ilyen ora is a piacon).
A celkozonseg koreiben talan annyira nem relevans az, hogy elesunk es riasztani kellene ... persze, barmikor, barkivel, barmi megtortenhet - en ezt ertem. Viszont akkor sem tudom elkepzelni, hogy a 85 eves nagyim csuklojara feltegyem, aki egyebkent meg mindig nem jellemzo, hogy elesne (igen, tudom; sosem tudni elore).
Mindegy, nem eletszeru, hogy egy ilyen feature legyen az ekessege egy oranak.Merne inkabb tokeletesen az alvasidot vagy lenne jobb az akkuideje, sport- es egyeb tevekenysegek analizalasaba hoztak volna ujitasokat, ... akarmi mas, de ez a falling detector es 2 ev utan meg mindig erre jon patch, mikozben trivialis (melyalvas) funkcioja hasznalhatatlan
...hat ettol nem fogok hasra esni. Igazabol mar nincsenek elvarasaim es nem is lepodok meg semmin, elfogadtam olyannak, amilyen... csak ugye tema volt es
ujjongva tapsolunkfulig ero mosollyal koszontjuk amikor jon egy patch, ... pedig patasztvakitas csak (de mar ismetlem magamat). -
axlfsi
veterán
válasz
Badboys #1962 üzenetére
Ez engem is bosszant... mar vagy 3-4 alkalommal is elofordult, hogy zuhanyzas alkalmaval, amikor a mosdo szelere szepen leraktam, azt gondolta, hogy elestem es elkezdett riasztani (amit raadasul nem is igazan tudsz megszakitani). Persze, elismerem, vannak elethelyzetek, amikor talan hasznos lehet ... de pont egy ilyen featuret, egy amugy fitaloknak szant (legalabbis nem celzottan idosebb genercaionak) oraba tenni
... hat nemtom.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
kaisers #1947 üzenetére
Persze, semmi... a changelog is kb parasztvakitas, nesze semmi, fogd meg jol... jobban "erzekeli, ha elesel", naptarat szinkelhetsz egy evet meg ilyen bullshitek. Az, hogy normalisan merje az alvast, ami alap(!!!) funkcioja, a mai napig szar...
Jovor en koltozok is a Samusagrol... jo messzire! -
axlfsi
veterán
válasz
Gubu0101 #1844 üzenetére
Igen, tudom jol, en is ezt vartam, hogy vajon igaz lesz-e.
Elvileg nem nagy truvaj, vannak mar ilyen (cel) keszulekek, melyek folyamatosan tudjak merni a vercukorszintet. Szerintem csak kicsuszhattak a fejlesztesi/engedelyeztetesi idokbol, ... jovore tuti benne lesz(?) -
axlfsi
veterán
válasz
Inclitus_pv #1837 üzenetére
10 új watchface amit a Watch 4-ből emelnek át és valamit mókolnak a fall detectionon
...bezzeg a mélyalvásom még mindig 0-1 perc közötti, ami totális nonszensz!Kár, hogy még mindig nem tudom mi másra válthathatnék, ami jobb, mert már régen megtettem volna (ha a belengetett újításokat meghozzák az AW7-re, lehet még ökoszisztémát is váltottam volna, de ott is csak a parasztvakítás megy)
-
axlfsi
veterán
válasz
Badboys #1794 üzenetére
Semmi gond, igy 20 ev Android utan lehet az sem artana, ha teljes okoszisztemat valtok es egy highend szifon+AW7-esre beruhazok jovore
... ez a Wath 4 egy ertelmetlen bohozat, kulon gagyi, h majdnem az elozo generacios hardverre pakoltak fel a WearOS-t, akkuido vicc, sleep tracker algoritmus szinten vicc... sajnos, de keresni kell az alternativat zaros hataridon belul (en ugy erzem).
-
axlfsi
veterán
Erdekes, hogy
mindenkisokan ennyire izgulnak az oraval valo fizetesre!En ezerszer jobban orulnek, akar csak +1 nap akkuidonek es/vagy pontosabb melyalvas meresnek (a jelenlegi 0%-os pontossaghoz merten - ez azert sokkal komolyabb problema, mint vehessek egy oraval ket kiflit, mert lusta vagyok magammal vinni egy bankkartyat, ... jojo, tudom; qrvameno
)
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1720 üzenetére
Mi ez az egészségplatform app?
Szerk1.: hja, látom, megint egy új Samu app,... De minek már ez is? Nem értem...
Szerk2.: ahm, megvan: így oldották meg a szinkronizálást
-
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1662 üzenetére
... en 160-nal meg semmit sem erzek
-
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1654 üzenetére
En szivesen vettem volna egyet, de lecsusztam rola sajnos...
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1648 üzenetére
...pedig nem szabadna!
-
axlfsi
veterán
Annyira jo az a Buds2?
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1624 üzenetére
Igazi nyomorekok, de tenyleg! ... a vegen az lesz, amit sejtek, hogy ev vegen megveszem az AW 8-at es teljes okoszisztemat valtok (pedig vilag eletemben Androidos voltam...)
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1610 üzenetére
Ráadásul én egész éjjel monitoroztatom az alvást is.
4 nap?!
2 sem volt, még fóliásan, dobozából bontva sem (az én felhasználói szokásaimmal).Hja, kijelző fényerejét csak 4 a 10-ből és a képernyő is a legrövidebb időn belül elsötétül, úgy állítottam be). Hát ez ilyen ...
A 4 nap szerintem nem mondható általános ak, biztosan nincsenek kihasználva a funkciók (de akkor meg minek?).
Na, mindegy, mindenki tudja a sajátját.
-
axlfsi
veterán
Nem tudom mi ütött az órába, de most kellemes meglepetés volt, hogy majdnem teljes két nap után tettem a töltőre, azt is 13%-kal. Ha ezt a kb. két napot tartani fogja még egy darabig, úgy, hogy folyamatosan mér, éjszakai IS, akkor barátok maradunk
link -
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #1597 üzenetére
Pedig nem! A cikkben írják is (és egyértelmű), hogy a WearOS (Google) miatt kaphatta meg a Watch 4
Mi nem hinném, hogy valaha is kapunk ilyet
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1561 üzenetére
Az uj szenzor engem sem mozgat meg, az energiaigenyesebb WearOS meg plane. Kar, hogy meg nincs fejlodes akkumulatorok teren, ... ha az elmult par generiacio, alapvetoen 1-2 napos uzemidejet kitoltak volna valahogy 4-5 napra, maris rohantam volna erte...
A GW3 pedig igazan megkaphatna az ejszakai veroxigen merest ... szerencsetlen MiBand6-os is tudja merni. Ez is tudna, ha a "marketing megengedne neki..."
-
axlfsi
veterán
válasz
eladogeppc #1551 üzenetére
Valamit számol az alapján, hogy mennyi idős vagy, súlyod és nemed alapján, de ez nem a BMR lesz valójában, mert mintegy elégetett kalóriát, hozzá nem adja a nap végén, ráadásul ez egy olyan elfogyasztásra ajánlott kalória mennyiség, amihez figyelembe veszi az átlag fizikai aktivitásod is.Röviden a válasz: szerintem nem.linklinkMár most (elvileg) 854kcal-nál járok úgy, hogy 2 órája keltem és még nem sok mindent csináltam.
-
axlfsi
veterán
válasz
steveboy86 #1520 üzenetére
Na igen, azt írja is, hogy a csukló csont felett legyen az óra 2-3 cm-re.
Ma még teszek egy próbát úgy, hogy kicsit leborotválom azt a területet az óra alatt,... De ez így elég nonszensz -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1514 üzenetére
Samsung Health -> Sleep menüpontján belül, ha naprakész az alkalmazás és még nincs beaktiválva ez a funkció, akkor ahogy oda beléptél, rá fog kérdezni, hogy szeretnéd-e, ha alvás közben monitorozva lenne a véroxigén szinted.
Két napja ráböktem, de még egyszer sem sikerült mérnie...
((mentségére, van néha, hogy a XiaomiBand6 sem méri, amit direkt ezért vettem, hordok
))
Mindenesetre, ez eddig nem volt és most megkapta a Watch3 is..., Csak éppen nálam nem mért még eddig (2. éjszaka).
Ezért kérdeztem, hogy valaki esetleg használja-e és mit tapasztal.
-
axlfsi
veterán
Miért lenne?!
Ott a menüben az opció, gondolom nem véletlenül tették be. Működnie kellene, ne vicceljünk már!Még meg is kérdezte tőlem a szoftver, miután megérkezett ez az opció a frissítéssel, hogy szeretném-e bekapcsolni.
Szerintem inkább azzal van a baj, hogy az óra rohadtul kényes a pontos elhelyezkedésére és a szorosságára a csuklón
-
axlfsi
veterán
Bekapcsoltam az alvás közbeni véroxigén mérést, de nem sikerült neki mérnie az éjszaka...
Nektek sikerült?
-
axlfsi
veterán
válasz
eladogeppc #1462 üzenetére
SpO2-t akár mérhettél is volna, de az EKG, ha működött is volna, teljesen irreleváns, mert előtte (és havonta!) kalibrálni kell. Ha ez elmarad, egyszerűen nem mér addig (jogosan)... És valószínűleg egy kiállított darabon egy eladó sem fogja a saját értékeivel elkövetni a kalibrációt
A többivel kapcsolatban, átadnám a szót a többieknek
(üresjáratk kcal számolás)
-
axlfsi
veterán
Nos, még jobb lett, mint amit jósolt tegnap az óra!
Így, most 1nap és 19óra használat után, 15%-os akkuval még mindig jósol 5 óra használatot, illetve ha bekapcsolom a Power saving opciót, akkor jóval többet is...
Ellenben a számlap ette a legtöbbet az akkuból, ami rossz és jó hír is; rossz, mert ha javítani akarok az akkuidőn, cserélnem kell, jó, mert cserélhetem (butábbr?).
linkEsküszöm, már csak próbából is, de kinézek egy gyári, full egyszerű számlálót, hogy lássam, azzal miként alakulnak a százalékok.
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1329 üzenetére
"Reggel 7:45 körül vettem le töltőről."... pííí, hát ez sem kutya azzal a közel 3 nappal!
Szerk.:
Nekem most valahol 1nap19h-nál fog megállni a történet.
link -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1327 üzenetére
Na jó, ,ez igaz, ... de ha már ezekről is lemondok, akkor mi értelme az okos órámnak?!
... érted! Illetve, akkor már ott van egy Huawei óra, ahol az akkuidő többszöröse a Samsung óráknak.
Az animációkról, AOD-ról simán lemondok, de az is fontos nekem, hogy ha ránézek, elhiggyem, hogy ez okosórát nézek.
Mindegy, már megbarátkoztam ezzel a szűk 48 órás (éjjel alvásmonitorozás!) üzemidővel, aztán majd meglátjuk mi lesz év végére, ki, mivel rukkol elő... (igaz, AW sem az akkuidejéről híres manapság...). -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1325 üzenetére
Nézd, EZ konkrétan a számlap, amit használok, fele alatt fényerőn, a legrövidebb automatikus kikapcsolásra állítva, stb...
Nem kellene, hogy sokat fogyasszon. -
axlfsi
veterán
Srácok!
Eddig olyan nagyon nem foglalkoztam az óra számlap akkufogyasztásával, olyan nagyon ezután sem szeretnék már, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez szerintetek korrekt, így a jó és ennyi alap vagy ettől jóval többet is ki lehet hozni egy másik számlálappal. Most kifejezetten csak a számlap fogyasztása apropóján kérdezek, a többi app és használattól tekintsünk el.Fontos látni, hogy még nincs lemerülve az akku, csak most készítettem két screenshotot és gondolkodtam el rajta, hogy vajon jó-e az, ha a számlap a legnagyobb fogyasztó?
Megjegyzem még, hogy nincs Always on sosem bekapcsolva, a fényerő alapból a felén és a számlap sem csilivili, mindennemű különösebb animáció nélküli.
Íme, az aktuális akkufogyasztás 18h-val a töltés után;
link
link -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1311 üzenetére
... még jó, hogy nem vásároltam magam rongyosra Tízen OS appokból
Na, majd meglátjuk, hogy marad-e ez a vonal vagy meglesem a "sötét oldalt" azzal a folyamatos vércukor mérős történettel,... Edzéshez és diétához még jól is jöhet. -
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1182 üzenetére
Hát az akkor nem semmi! Nekem sosem volt, csak azért írtam, amit, mert itt többen is panaszkodtak korábban az eSim-es akkuidőkre...
Őszintén szólva, nekem 2 teljes napot a nem eSim-es, sima Watch3-am nem megy el,...
Pedig fapados számlálap, nincs AOD, fényerő a felén és csak rezgésre van állítva, az is csak bizonyos appoknál,...
-
axlfsi
veterán
válasz
Inclitus_pv #1164 üzenetére
Persze Te tudod, de én pl. akkor sem cserélném le, ha fizetnének érte. Leginkább azért, mert nem használnám ki egytalan, de a legdurvább mégis az, hogy nagyságrendekkel jobban merülnek az eSim-es készülékek (a tapasztalatok alapján legalábbis).
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Használja valaki a G-Keyboard Pro alkalmazást az órán?
Olyan megoldást keresek, amivel tudok diktálni egy alkalmazásnak, ami azt leírja és elküdhetem válaszul (Messenger, Viber, akármelyik...) alkalmazásban. Tudjátok, ahogy az AW-en hibátlanul és alapból működik.Egyszer azt olvastam, h. ezzel az alkalmazással hibátlanul működik. Mielőtt megvenném, kérnék egy visszaigazolást olyantól, aki aktívan használja is
link
Köszönöm! -
axlfsi
veterán
válasz
nylacika #594 üzenetére
En ugy tudom, ez csak egy urban legend - egyszeruen nincs ilyen szabalyozas. Ha baj van vele es garanciasli idon belul van / jotallas van ra, akkor be lehet adni javitasra.
Ezert (is) sokkal szerencsesebb igazabol online vasarolni (14 nap indkoklas nelkuli elallas lehetosege). -
axlfsi
veterán
Srácok! Az jól rémlik (még talán a Frontier topikból), hogy ha megveszem EZT, akkor az órának tudok magyarul diktálni és az leírja, kvázi mint egy diktálva kommunikálni az egyes appoknak (ahogy az pl. AW-nál alapból a működik)?
-
axlfsi
veterán
2 napnal tobbet nem is igazan fog menni, hacsak nem energiatakarekos modokat hasznalsz. Persze, ha csak orat akarsz haszalni, vagy egy honapot is elmegy, de arra van a piacon sokkal olcsobb is akkor mar (ld. Huawei), ellenben ha valamennyi funkciojat folyamatosan ki akarjuk hasznalni, ezek nem tudnak tobbet 2 napnal (sot!, inkabb masfel). ... meg mindig jobb, mint az AW 1 napja sem
-
axlfsi
veterán
válasz
dwelablack #492 üzenetére
... sot, en mar azert is elengednem, mert az eSim verzioknal az akku sajnos nagysagrendekkel gyorsabban merul (valamiert kisebb is a kapacitasa...)
-
axlfsi
veterán
Igazad van, lányos zavarombam az USA cert.megszerzését linkeltem.
A kollega valószínűleg arra gondolt, hogy még nem kapott CE minősítést EU-ban az EKG, vérnyomás és a Spo2...Más: megtaláltam hol kell összekötni a Samung Health alkalmazást a Samsung Healt Monitor alkalmazással, ami után meg is jelent az előzőben az EKG menüpont és valóban, ahogy előttem már írták, ha rá bökök, gyakorlatilag elindítja a SHM alkalmazást, de a vérnyomás értékeket nem szinkronizálja ...
-
axlfsi
veterán
Az alvasmonitorozas vajon "nap" (delutani szunyoka vagy akar hosszabb alvas - a lenyeg, hogy nem ejszakai alvas) rogzitesere, felismeresere nem kepes? Mit tapasztaltok?
Ma aludtam delutan 2 orat, de egyaltalan nem ismerte fel ... (emlekeim szerint, pl. a MiBand fitnesskarkotok siman megbirkoznak a feladattal...).Koszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #410 üzenetére
Mi a véleményed a WiWe-rõl?
UI.: rendeltem egyet, ma éjfélig még 65 az ára,... Biztosan nem ér annyit, mint egy 12 csatornás EKG mérő műszer, de ha bárkinél a családban, rokonságban kimutat valamilyen eltérést, amire érdemes odafigyelni, már akár életet is mentett...
-
axlfsi
veterán
Srácok! Azt nem lehet valahogy elérni, hogy a Samsung Health-ben ha a Blood pressure menüpont alatt a RECORD-ra byonok, akkor ne csak kézzel vihessek be értéket, habem mérjen az órával?
...ez így elég gagyi (pedig saját ökoszisztéma, Samsung Health es Samsung Health Monitor alkalmazásokról beszélünk...) -
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #396 üzenetére
Hat pont, hogy nem, sajnos nekem nem. Ettol azert picit konkretabb, meresekkel alatamasztott tenyekre lettem volna kivancsi. Na, de majd kutatgatok a temaban, csak eddig nem nagyon volt idom es azert kerdeztem ra, mert gondoltam, ezek mar szamokkal alatamasztott tenykent kezelendo infok...
Ha csak az "amerikai nep" mondja, hogy az AW jobb, akkor az nekem irrelevansPersze, ettol meg akar lehet igaz is, csak azt mondom, hogy ennyivel en nem erem be, ettol konrketabb tenyekre lennek kivancsi (tuti vannak, csak fel kell kutatni).
Koszi azert!
-
axlfsi
veterán
Valahol, talan egy kommentben, azt olvastam, hogy az AW5 komolyabb EKG meresre, kiertekelesre kepes, mint a Watch 3. Ez vajon igaz lehet?
Ez az "AW5 reklam" hasonlo ervenyu lehet egy Watch 3 tekinteteben is, ha a meresi pontossagot es a kiertekelest nezzuk? (magyaran, a Watch 3 is kepes eszlelni es jelezni, ha valamivel baj van?).Koszi az infot!
-
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy nehez elfogulatlansag miatt erre valaszolni, de megkockaztatom, hogy erdekelne a velemenyetek (sot!
).
EZT a sztorit elolvasva, TI ajanlanatok a Watch 3-at (Gear S3, tobbszoros kijelzoproblemak utan?).
Igaz, hogy meg EU-ban nem elerheto a SpO2, EKG es vernyomasmeres az oraval?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest