Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Maxxy10 #2193 üzenetére
Igazából az nem nagyon érdekel honnan van. Csak az lehet e szoftwer frissítéssel régiót váltani mint a teléknál.
Erről az oldalról rendeltem, és azt hiszem lettországból küldték, de a doboza alapján Német.
Az óra makulátlan egy pici karc sincs rajta. -
hito
nagyúr
válasz
Maxxy10 #1929 üzenetére
Azért ez érdekes. Úgy rémlett, hogy alkalmazásonként is lehet törölni a data-t és a cache-t legalább a Watch4-en, de még ott sem lehet. Megnéztem a Ticwatch Pro 3-amnál és ott lehet, onnan rémlett a dolog. Durva, hogy se Tizen-en, de Watch4 WearOS-én se lehet, viszont a Ticwatch 3 Pro-n - amin szintén WearOS van - gond nélkül lehet
-
vihartigris
őstag
válasz
Maxxy10 #1861 üzenetére
Szia Kaptam töltőt., de arra gondoltam, hogy a munkahelyemre veszek egy vezeték nélküli töltőt a telefonnak és az órának is, mert az akkumulátor kapacitás erősen véges.
llyesmire gondoltam. -
Badboys
őstag
válasz
Maxxy10 #1827 üzenetére
Ezt légy szíves velük megbeszélni. A szavaidból ítélve ott dolgozol. Nem rád értem amit le írok, nem ismerlek így nem minősítek. Tudatlan, gusztustalan társaság ezt azokra írtam akikkel a múltban és most e-mailezettem. Akkora arccal, hogy egy Székely kapun nem férnének be. Egy rendkívül sötét társaság eszük pont annyi mint amennyi látszik . Ez viszont dupla tapasztalat. Le írnám neked, hogy jobb helyen , hogy működik a garancia dobnál egy hátast és lehet lehazugoznál mint volt aki megtette. Egy telefon problémája kapcsán, de ebbe inkább ne menjünk bele.
Teljesen tisztában vagyok vele védeni kell mundér becsületét. Viszont a tapasztalatok merőben mások.Új kérdés valaki feltette a Samsung Healt Monitor frissítést . Mert olvasom aki ma föltette nem működik az EKG igaz vagy csak rém hír?
-
-
Zototh64
őstag
válasz
Maxxy10 #1824 üzenetére
Sajnos ahogy én is írtam lentebb, és Badboys fórumtárs is ráerősített ez így van.
Ahol esetleg elbeszélhetünk egymás mellett az ott lehet, hogy javít nem javít.
Minden EU-s készüléket megjavítanak, de gariban csak a Magyar régiósat, gari időn belül.
Ha nem Magyar régiós, akkor csak díj ellenében.
De járj utána nyugodtan, vigyél be egy nem honos készüléket javításra. Az az első, hogy ellenőrzik az imei számot, és ha nem honos, már mondják is, hogy sajnos gariban nem tudják megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest