Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
borcsella #1911 üzenetére
Pl. nagyban függ, hogy melyik nemhez tartozol. Aztán mik az elsődleges elvárások. Amit adtál 3 elvárást nos egyik sem 100% os csupán egy saccolás. Elsődlegesen a Garminok között keresgélnék, de az erősen pénztárca függő. Amiben mindenképp jobbak az akksi használat nem kell naponta netán 2 naponta töltögetni. Fentebb írtam a hüvelyt akksiban az jó viszont a zártság nekem nem ok. Nem tudom mennyire tolerálja a samu telefont. Úgy, hogy használtam több félét úgy azt mondom, hogy ez csak pénzkidobás egy divat hullám. Egyébként a telefonod samu úgy ott keresgélnék. Amennyiben nem fontos az újdonság akkor SGW3 vagy SGW Active2 Az árak eléggé szórtak. Ezekből újat már nem vennék. Akkor inkább az SGW4 a maga kiforratlanságával. A Garmin használható samu telefonnal is. A Vérnyomás és EKG akkor a samu vonal, de ezek is csak saccolnak. Az értesítések eléggé bizonytalanok. Van amivel semmi gond van ami hát..? A Garminok közt is vannak amik mérik az EKG t de ahhoz + tartozék szükséges. Így a kettő már nem olcsó. Amennyiben a samu vonalon maradsz akkor amennyiben használtat veszel mindenképp olyant amihez van garancia, de ne 1-2 hónapos. Szerintem olvass bele mindegyik fórumába aztán döntesz. Amennyiben most kellene vennem nem venném egyiket sem. Föltettem ide a telefont és az órát is eladni ez a véleményemet tükrözi. Kihangsúlyozom, hogy ez csupán az én véleményem. Eladási szándékom viszont nem azt jelzi, hogy mindenképpen eladnám bagóért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest