- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90643 üzenetére
Le tudod cserélni a CM App Installerel, de a régi DSP manager apk-t külön kell leszedni, mert ez már az újat tölti le a szerverről!
A letöltött DSP.apk-t beteszed a CMAPPS mappába amit majd létrehoz az app installer, és onnan tudod flashalni a LIB fájlokkal eggyütt. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90577 üzenetére
Nyugi..
Android L-ed van.. Nem?!
Nem vár csodát! Friss a System...
Lesznek jó, és szép Témák! (Remélem a Cobalt frissülni fog)
Ki kell forrja magát ez ART! Nagyon sok fejlesztő, a mai napig nem tud mit kezdeni vel (Lásd Xposed)!Holnap kövesd a Windows 10 bemutatóját, ott sem volt annó 1xű váltani!!
A mai mobilok nagytöbsége, még a 8.1-et sem támogatja!!! (Őrület)
Volt olyan HTC-m, ami friss modell, és csak is Win 7-en volt Driver hozzá.. Semmi 8, 8.1-en nem ment...Ezt csak azért irom, mert szokott Win. rendszer gond is lenni...
-
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90577 üzenetére
CM 11-nél is ez volt. Idő kellett neki mire minden jól működött..
A 4.4.4-es custom romok már szinte az összes készüléken stabilak. Az a gond, hogy az android L-el szinte az összes "fejlesztő" ráállt az L-re, és hanyagolja a 4.4.4-et (tisztelet a kivételnek).. Ezért sem lesz "kész" sosem egy Cm xy verzió sem..
Ez igaz a Samu rendszerre is! Lásd 2 évesnél régebbi készülékre nincs frissités...
Jó az ART, semmi gondom vele (Kivéve, hogy az Xposed nem támogatja!)
ideje volt már a Dalvikot váltani..OFF
Többen úgy érezhetnek, hogy mit magyarázom Én itt az SIII topikban, hisz más a készülékem... Sorry ..
Igaz, kb fél évig voltam gazdája egy SIII-nak, és csak is kizárólag CUSTOM rendszert használtam, igy Stock rendszerrel semmi tapasztalatom sincs.. (Igaz ez a jelenlegi készülékemre is) de custom romok terén a VAS igen jól teljesitett! OC-tó rendesen (Boeffla kernel), stb.. finomság..
Az SIII iszonyat eltalált készülék... Szinte a legnagyobb példányszámban eladott modell.. Ha jól tudom, az S5-ök raktáron állnak, mert a kutyának sem kell (annyi pézé)... Bocsánat ismétSokat olvastam a topikot, és az jön le, hogy a Stock rendszer stabil, de ellenben : Döcög, lassú, lassan nyitja meg a névjegyzéket, stbbb...
Custom rom esetében : Gyors, repül mint a sóhaj de eszi az akksit!!!Nahh akkor itt álljunk meg, és csak 1 picit gondolkodjunk...
Mit szeretnél?!
Lassú, döcögös rendszert.. vagy pörgős, laggy, stb.. rendszert..
Valamit valamiért!!! Ezért sincs értelme összehasonlitani a Stock Samu rendszert egy Custom rendszerrel.. Pláne, ha egyedi Kernel is társul mellé, ami személyre szabható, stbb...Mindenki döntse el saját belátása szerint..
Tapasztalataim alapján az Új felhasználók kérdései, hogy Milyen romot ajánlotok ami gyors, és nem eszi az akksit!
A válaszom : OLYAN NINCS!!!
Nahhh.. mind 1 , az SIII egy iszonyat stabil vas, csak jó rendszert kell rajta használni, kipucolni, Greenify, egyéb okosság..
Bocs, hogy hosszúra sikerült
Ui.:
A Samsung nem frissiti, de az XDA igen!!! -
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90573 üzenetére
Sajna eddig bármelyik Témát próbáltam, egyik sem működik (még)!
Ez egészen új téma motor..a CM 11-en a régi témak sem működtek rendesen..
Ki kell forrja magát.. A kedvenc Cobalt témám sem megy
Ugyan úgy frissiteni kell ezeket is, mint bármilyen appot..
Láthatod, hogy ez a Téma is ezeket a téma motorokat támogatja : CM9/CM10/CM11Más:
ResurrectionRemix v5.3.1 ChancelogSzerk.:
Strauss
Készülékspecifikusan már nem igazán tudok tanácsot adni, mert nincs meg az SIII-am, és nem követem már a Boeffla szálat.. (A jelenlegi készülékemre nincs Boeffla kernel)
"az alap kernellel egyszerüen xar térerő"
A hálózati jel erősségért, 2/3G mobilnetért nem a kernel a felelős, hanem a Modem (alapsáv). -
jnorby
csendes tag
válasz
plinksd25 #90389 üzenetére
Én se vagyok benne profi!!!
De én Philz Touch féle recoveryt használok és ott a factory reset menüpontál van clean install menüpont!! Én mindig azt futtatom és utána install zip+gapps!!! Nem tudom h mi a külöbség lévén nekem eddig csak RR volt fent meg ugye a gyári!!! De nekem nagyon tetszik és nagyon gyors vele a telefon is!!!
-
jnorby
csendes tag
válasz
plinksd25 #90385 üzenetére
Ha az 5.2.8 20150112 eset töltötted le fel ne rakd!!! Mert valami para van vele egyenlőre!!! Le is lett véve a letöltések közól kb 2 óra és felteszi a javítottat!!! Amúgy én amikor gyáriról váltottam RR-re vagy frissítem mindig csak egy FR (vagy clean installt) csinálok... mást nem!!
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
plinksd25 #90309 üzenetére
Igen!
A 4.3hoz viszonyítva meg főleg.
Nekem hiányzott a fodrozódó lezáróképernyő,nagyon hiányzott a gyári fényképező apk és sok más is.A menü sem tetszett sem a kapcsolósor.
Idővel biztos hozzá tudtam volna szooni,de nem is akartam.
Mindegy.Ez szubjektív.Nekem nem tetszett.A cwm-ről tudsz valamit?
Miért csinálja ezt? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
plinksd25 #90307 üzenetére
De próbáltam,de baromira nem jött be.Szerintem csúnya.
A gyári független 4.3-at imábom.Kipucolva gyors,nem laggol be és átlag használattal 2 napig bírja akuval,de ha sokat pókerezek akkor este 20% álá megy egy picivel.
Most próbáltam a philz_touch-ban van usb mód és működik is rendesen látja a gép mit háttértárat.
DE!!Pár perc után lefagy.
Konkrétan 4,6Gb akartam másolni telóra,de a telón kiírt egy csomó baromságot,hogy ezt azt amazt nem sikerült betölteni (kb 15 sor).A gép kiírja hogy nem tudja másolni a fájlt és a telefon lecsatolja az sd-t.
Nem is lehet újra csatlakoztatni,csak,ha újra indítom a CWM-et.A philz_touch_6.41.6-i9300 van fent.
A lényeg hogy ezen a 4.3-an kellene megoldani a problémát.
Mivel a CWM-ben működik ezért arra gondoltam,hogy a 4.3 elindulása után tilt minden és az appok nem tudják megkerülni.
A CWM es ubs módszerrel is beérmém,de ott pedig ezt a problémát kellene megoldani,ha valakinek kell küldök képet,hogy mit ír ki a cwm.
Ha lehet képernyő mentést csinálni cwm-ben? -
Krisz1000
tag
válasz
plinksd25 #90093 üzenetére
Boldog új évet Neked, Nektek is!
Köszi, de az általad idézett videó úgy indul, hogy make shure your phone is GT-i9300!!!
az enyém meg kapásból 9305, mivel ez az LTE változat, pontosan erről beszéltem! rögtön más file-ok kellenek hozzá gondolom, vagyis nem lehetek BIZTOS benne, h jó. Ez sehol nincs normálisan leírva, mindehol több éves infók vannak, én ezt nem értem.
ha jól értem, itt vmi custom script szerűséget futtatnak ebben az odin nevű progiban. én biztos nem tólnám rá a telómra, amit egy indiai ürge kókányol a videóban
arról pedig e szó sincs, h hmilyen módon lehet backupolni, h az eredeti állapotot vissza lehessen állítani, stb.
szal köszi h linkelted, h milyen tutorialt nem keresek
---------
#90093) plinksd25 válasza Krisz1000 (#90091) üzenetérePrivát
2014-12-28 08:57:56plinksd25
(kvázi-tag)http://youtu.be/_AUfSaPWIHs
-
[P]laci
senior tag
válasz
plinksd25 #90086 üzenetére
ez fizika!
dióhéjban: minden megkarcolható egy nála nagyobb keménységű anyaggal!
anatómiai szikével húztam egy nagy X-et a kijelzőre elég erősen rányomva és semmi!egyszerűen a szike "puhább keménységű" volt, mint maga a GG, így nem tudta megkarcolni.
viszont ha ugyanezt egy gyémánt heggyel csináltam volna, kétlem hogy ugyanezt tapasztaltam volna... a porban is lehet kvarchomok, ami dettó képes megkarcolni, ellenben pl. a kulcs nem.
erről szól ez a történet, nem másról.bocsánat az esetleg szakmában dolgozóktól a puritán megfogalmazásért, de gondolom a lényeg átjön így mindenkinek.
-
Yeffy
veterán
válasz
plinksd25 #90096 üzenetére
kár, hogy ez ismét csak marketing bullshit, élő példa a telóm, ami volt kb 3 hónapos, és egy kicsinél nagyobbat koppant bumper tokon keresztül a sarka egy asztalon (táskában volt, és ahogy azt letettem, ez is odaért, csak nem úgy, ahogy akartam), és azóta át van repedve többször is a bal érintőgomb környékén.
ennyit a rugalmasságról -
x1port
addikt
válasz
plinksd25 #90099 üzenetére
Igen.
Lassan már alap egy 2 giga ramos készülék.
( egyre nagyobbak a programok memória igényei. már egy időjárás alkalmazás is 70 mb )Ráadásul a Samu igencsak rosszul ossza be ezt az 1 gigát is 4.3-mal.
Pl az LTE 2 gigával és gyári 4.4-el hibátlan.
Ha a kezedbe vennéd akkor jönnél rá igazán ,hogy ez a sima S3 már kezd a múlté lenni.El lehet vele lenni , szerethető telefon de lassan ( sajnos ) nyugdíjba megy.
Marha jó példa erre az is ,hogy nemrég feltettem OLX-re bomba árom és kb 1 ember jelentkezett rá.
1 éve még kapkodtak után az a emberek. -
Yeffy
veterán
válasz
plinksd25 #90086 üzenetére
nem tudom, nem értek hozzá. elvileg karcállók a GG üvegek, gyakorlatilag még nem találkoztam olyan telóval, aminek a GG-jén ne lett volna karc. talán a Wave 1-emen nem volt, max egy-két mikrokarc, pedig az kapott sok mindent. de tán még azon is volt néhány aprócska...
-
Yeffy
veterán
válasz
plinksd25 #90077 üzenetére
de a tervezők sokszor hülyeséget találnak ki.
így van, de ez egy elég nagy probléma, nem tudom, akkor mi a tökömet keresnek ott.
jah, nagy SE meg Walkman fan voltam sokáig, de az a FastPort... agyrém volt koszolódás/méret szempontjából. Nokiának is volt hasonlója a 6230i idejében, de ők legalább hamar elvetették.
viszont a hátránya volt az előnye is, hogy az összes SE-vel kb kompatibilisek voltak az ilyen tartozékok.na mindegy
-
Yeffy
veterán
válasz
plinksd25 #90070 üzenetére
én pl azért panaszkodnék emiatt (De már beletörődtem kb, megszoktam, de attól még nem fogadom el, illetve a kövi telóm 3 Ah-s akkus lesz minimum), mert ez nem egy dzsunka kínai, vagy alap Samu telefon. hanem egy (akkori) csúcskészülék a kínálatukból. ami ennek megfelelően tele van zsúfolva tonnányi funkcióval. és ha már csúcsteló, sokan (köztük én is) azért veszik, hogy ezek nagyját használják is. viszont azért legyen már elvárt, hogy kicsit erősebb (na nem egész nap játszás, meg hasonló akkuzabáló foglalatosságok) használat mellett ne merüljön már le mittudomén 6 óra alatt. (most csak mondtam egy számot, én kevesebbet használom manapság).
plusz igen, amit említett jóéjtmaci
is, ha más meg tudja oldani (G2) a bika akkut, akkor ők ne szőrözzenek meg ne spórolkodjanak már ezen, bakker. egy csúcstelónál. nem kéne papírlap vékonyságú telókat csinálni, és akkor elférne 3 Ah-s akku ebben is. az meg már szerintem a többségnek elegendő lenne. vastagabb lenne mittudomén 2-3 mm-el, és már belemenne a nagyobb telep. nyilván van, akinek nem lenne elég ez sem, de hát Isstenem... van ilyen.
in my opinion...
-
Yeffy
veterán
válasz
plinksd25 #89887 üzenetére
+ még aki reagált: köszi a válaszokat!
lehet, hogy öcsinek jó, elhiszem, de nálam minden nap (komolyan) leállt valami com. akármi. elég volt belőle.
most ez kap egy esélyt, bár egyszer mondom smsküldésnél valami leállt, azóta ok, ez nem túl bíztató. de ha más nem, akkor majd ha szabim lesz az ünnepek alatt, majd körbekérdezek mindenkit, hogy mit javasolnak CM-et.launchert én is novát használok kb 1,5 éve, a legjobb launcher szerintem.
viszont a gmailes kérdésemre nem tud valaki válaszolni? fontos lenne!
-
bexinho23
őstag
válasz
plinksd25 #89667 üzenetére
Felesleges. Apám SGS plusz telefonja már lassan 4 éves, és hibátlanul működik (2 év után volt egy akku csere). Igaz az én S3-mam akkuja 1,5 év után halt be, és most cseréltem a kijelzőt beégés miatt (lassan fél éve be volt égve az állapotsor). Remélem más baja nem lesz
Mondjuk vigyázok rá, mint a szemem fényére. A kijelzőn egy darab hajszálkarc sem volt, pedig sosem hordok védőtokot, se védőfóliát. És napi szinten zsebben van.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
plinksd25 #89667 üzenetére
Azért ha belegondolsz ezek a mai telefonok nem kőbalták, van benne ez-az ami meg tud zakkanni... De hogy 1-2 évesen tömegesen pusztulnának el az S3-ak, azt azért erős túlzásnak érzem...
Annak ellenére is, hogy nggabi mondta, aki eléggé otthon van a témában
Gondolj csak bele, hány 1000-10000 S3 tulaj szaladgál a mai napig, akinek mondjuk halvány fogalma nincs a PH! topikról, csak úgy simán használja a telóját... Aztán vagyunk itt pár 10-en 100-an akik követjük a topikot, ebből 1(!!!) kollégának most lehalt a telefonja. Ezek után azt kijelenteni, hogy MINDEGYIK el fog halálozni, merészség
-
Fredo_28
csendes tag
válasz
plinksd25 #89604 üzenetére
Látom, itt Samsung fanatikusok vannak csak...
Egy szinten van. A kijelzője, kamerája jobb az S3-nak egy kicsit tényleg.
De az L90 sokkal gyorsabb (márpedig ez a legfontosabb egy okostelefonban!), friss KitKat van rajta és gyakorlatilag 2x annyit bír az akkumlátora (nem túlzás). Az anyagminősége is jobb.
Nektek speciel a kamera és a kijelző a fétisetek, de az emberek 80%-ának fontosabbak az általam felsorolt dolgok. -
Fredo_28
csendes tag
válasz
plinksd25 #89593 üzenetére
És? Ez hol számít?
A S3 csúcskészülék volt, az L90 meg egy 2 évvel újabb, de alsó-középkategóriás telefon. A két évvel ezelőtti 120k+-os csúcs a most a 40k-s alsó-középkategóriás mobillal van egy szinten.
Nem rossz az S3, de a nagyon gagyi, csúszós a burkolata és az akkumlátorral is nagyon nagy baj van, de minden másban még most is jó, -
Janou
őstag
válasz
plinksd25 #89412 üzenetére
Szerintem ha leszeded az 1. hsz-ben található driver packot és úgy sem megy, akkor szerintem elég valószínű hogy el kellene felejteni egy már 13 éves oprendszert. Ne haragudj, nem bántásból mondom, de azóta volt már Vista, 7 , 8, 8.1 jövőre meg jön a 10 is... Szerintem húzz fel egy másik partícióra pl. egy 7et és nézd meg az alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest