- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
rendben, inkább nem is foglalkozok vele, vissza állítom az eddigi rendszert (XXBLL5 asszem) backupból, az müködött perseussal faszán, csak már kicsikét döcögős volt..
viszont jó lenne egy link egy megbízható ROM-ról, amit fel tudnék tenni repart-al, mert úgy érzem nem ártana egy pucolás neki.
várom a tippeket, én már nem merek magamtól leszedni semmit, mert most is beleválasztottam -
dobobazsy
őstag
érdekes, előtte még müködött pedig.
olvastam itt valakinél volt hasonló gond. nem vagyok benne biztos, de szerintem nála is a gyári szoft alatt..
most laktam be a rendszert, nincs kedvem megint újrahúzni
nem tudok tenni mást?
van egy mentésem, amit valamelyik nap csináltam az újrahúzás előtt, le merném fogadni ha visszaállítanám ott müködne a kamera.. -
FrankMonzano
őstag
Akkor mit ronthattak el az s3ban,ami ennyire elrontja a memoria kezelest ? Egyaltalan ezt szoftveresen lehet orvosolni ? Van olyan rom aminel pl nem toltenek ujra a weboldalak a chrome-ban ?
Szerk : az s2 jelly bean-el is ugyanugy tartja a memoriaban a bongeszot,ergo nem zarodnak be az oldalak ? En csak 4.03-al hasznaltam az s2-t. Lehet h az uj motionwiz csinalja ezt a kavalkadot.
-
-
dobobazsy
őstag
értem. én is azon gondolkodtam, csak attól félek elzavarnak ilyen hibával
le kéne nulláznom a countert TA-val, de még nem csináltam soha. hanyas verziószámú TriangleAway-el lehet most a legegyszerübben nullázni? olvastam erről az akksi kivételes mizériáról, azért kérdezem.
köszönöm szépen! -
hanno22
csendes tag
Szia,
Ez fogalmazódott meg bennem is: "ha konkrétan azért kap más imei azonosítót a készülék, hogy a letiltást "orvosolják" -. mert a szolgáltatók imei alapján tiltanak -, akár bűncselekmény alapos gyanúja is felmerülhet, sőt!" ,hogy amennyiben nem tudnak számomra megfelelő "kompenzációt" biztosítani (amiről az adásvételi sz. is rendelkezik) szerintem nyugodt szívvel tehetek feljelentést....
A T egyébként tud adni infot IMEI alapján, hogy az adott készüléket tiltotta-e vagy sem? Bár nekem a történtek alapján nyilvánvaló, hogy ez történt. (Egyéb esetben nem hiszem, hogy ingyen alaplapot cserélnek
).
-
-
-
apaszka
veterán
OTP is ott van,ja közbe az sms-t is ellehet olvasni,és egy katt a kamerával,és utána beírom akár a kapott jelszót az OTP-től! Nagyon sokat fizetek telefonnal,és sok utalást is ezen keresztül intézek. Én még soha nem ütköztem olyan gondba,hogy újra tölti,és be kell lépni újra.
Igaz,hogy gyári a ROM,de a kernel nem,és kivan pucolva,és Greenify -vel hibernálva.
Marha jó a cucc,mert ha elindítok egy programot,akkor minden gond nélkül működik,de bezárása után hibernálja,és nem ébresztgeti a telót,mint pl a facebook szereti nagyon.1 giga RAM-mal
-
laci0530
senior tag
Erste és FHB netbankos tapasztalat: sima i9300-zal, ARHD rommal, yank kernellel nem volt gondom eddig átutalással, vagy bármilyen egyéb banki művelettel a telefonon, nem zárta be/töltötte újra az aktuális böngésző ablakot, amíg megnéztem az sms üzenetben kapott hitelesítő kódot. Gyári rommal - emlékeim szerint - még ICS-en sem volt gondom, igaz, általában a bankolás előtt egy ram tisztítást nyomok, nehogy valamilyen külső alkalmazás bezavarjon bankolás közben.
-
bobie
tag
Ez már olyan szerintem mint kb. a fiamnál a bölcsődés szint
Az én fa vonatom négykerekű bibi..
Adott egy készülék. Egy telefon, én napi 1-2 órát beszélek. Idegesít, hogy sokat kell tölteni, de himi-humi aksikat nem veszek bele. Ez pl hiányosság nem a RAM. Használok facebookot, és egy rakat appot tökéletes, gyári rendszerrel, nem szórakozok ROM cserékkel, RAM tisztítással. Minek, ez egy telefon
-
havri1
félisten
Az tény, az S3-nak sokkal rosszabb valahogy a memóriakezelése mint pl az S2-nek.
De kernel cserével, és egy jó beállítással nálam minden ok..
Lefagyasztottam a sok Samsungos programot, és Greenify-vel pedig azokat, amiket nem használok nap mint nap, így azok sem futnak a háttérben.
Van fent HD widget, Swiftkey, Viber, Dolphin, Nova launcher, és ezekkel elvagyok 200-350mb szabad ram között, állandóan.
Sose figyelem, csak most a napokban, amióta kirobbant ez a téma.
Teljesen stock romnál én is felfigyeltem a túlzott memóriafogyasztásra, tehát biztosan valami el van cseszve. -
_seth_
veterán
Ez teljesen hülyeség. Defy, ace is képes erre 512 rammal. Sima s3 is képes rá de valóban az első galaxy s is képes volt már, ahhoz is volt szerencsém. ÉS S3 esetében ráadásul lehet egyszerre több oldal is nyitva, mindez a legutolsó gyári rommal + gyári böngésző és még csak rootolva sincs tehát 0 buhera.
-
apaszka
veterán
Én sima S3 on nap mint nap intézem az utalásaimat.
Nincs gond. 300 szabad Ram körül van mindig! Ez bővel elég,hiszen jól gazdálkodik a rendszer.(#53624) dobobazsy
És eladod? Sok a szabad RAM od!
kali
Ha szakértő vagy akkor
de.....................
PARANOIDANDROID meg mindennek megmutatja,hogy mi miért hibás!
Ha valaki használja tudja miről beszélek.
Mit ad a TouchWiz nekünk! Persze mínuszba! Viszont tetszetős állítólag! -
Nazara
őstag
ICS-től kezdve már le lehet tiltani a nem használt alkalmazásokat root nélkül is a beállitásokban, és hasonló eredményt lehet vele elérni. Kis körültekintéssel ez az átutalásos szituáció is megoldható, de nyilván kényelmesebb az LTE-s verzióval. Ha nem csak a T adná gyári garival, gondolom, hogy nagyobb rétegekhez jutott volna el, és nem lenne ekkora harc, hogy most megéri-e, vagy sem.
De aláirom, hogy átlagusernek ilyen esetekre is a 2 Gb ram a megfelelő.
-
adammkaa
senior tag
Nekem megmarad a weblap ahol abbahagytam és mióta nálam van soha nem akadt meg
Más: Adtak ki valaha van tudomásotok olyan játékról ami nagyon hasonlít a temple run, vagy temple run2 re? Illetve a másik kérdésem van valami információ hogy a gyári fülhallgató hány ohm os (tipp 16), és hány dbi s? (érzékenység)
-
dobobazsy
őstag
épp néztem, hogy már nem web'n'walk van ott, hanem az internet.telekom-os. ez magától állt át?
úgy rémlik eddig nem ez volt. viszont LTE-t még nem fogtam sajnosaz viszont érdekelne, hogy még mennyi adatforgalom áll még rendelkezésre.. mert eddig a fordulónapja 1.-én volt, tegnap a díjcsomagváltásnál meg kaptam az sms-t, hogy mostantól a hónap 7. napján van a fordulónap.
-
adammkaa
senior tag
*#12580*369# erre ezt dobta ki:
AP:I9300XXELLA
CP: ugyan az
CSC: I9300TMHELL1
RF cal: none
HW Rev: REV_
*#0011# erre:
umts: home (cs+ps)
rrc state: idle
wcdma 2100 Band 1
Reg plmn 216-70, IsPCS? 0
hspa+ used: 0
CH DL : 10688 ul:9738
CELL_ID: 0xa30c3
LAC: 0xd3
PSC: 158
2nd rssi: not available*#1111# erre:
read fta sw version
fta sw version: I9300.004
*#2222# erre:
read fta hw version
fta hw version: REV1.3
-
Gizmo94
veterán
Ez már itt erősen offf lesz, így ez az utolsó a témában tőlem. Sok-sok custom romot raktam már fel,s-s2-s3-ra, mondjuk s4-re még csak kettőt. A gyári romok nekem sivárak, nem tetszenek. Csak gyári alapú customokat használok, amikbe felrakás előtt belenézek, megnézem mit csinált a rommer benne, hagyta-e a gyári alapokat és arra dolgozott, vagy széttúrta és kókányolt, benne hagyva egy rakás régi szemetet, egymás hegyére-hátára pakolászva, mert ilyen is van. Utóbbi esetben nem rakom fel. Gyári MEA rommal is fotóztam az s4-gyel, úgy sem volt jobb sajnos. A makrók még csak-csak rendben vannak, de a többi.... Lehet, hogy egyedi hardverhiba, nem tudom, bár kétlem. A képek nem tiszták, a beltériek csúnyán zajosak. Igen, leszedtem a kameráról a fóliát..
Nem fogok róla írni többet, nem is rakom tele egyik topikot sem a képeimmel, csak a saját véleményemet osztottam meg, mely szerint az s3 kamerája nekem jobb képeket készít. Egészen sok telefon fordul meg nálam is, de ez más lapra tartozik..
-
Gizmo94
veterán
-
apaszka
veterán
Az jó!
Nekem a Székesfehérvári Samu szervizben mondták,hogy azért húzták le a rolót a töltő cseréjéről,mert nem az a rossz,hanem a szoft! Így csak ,és kizárólag úgy cserélik,ha 1-2 hétre ez miatt a központi szervizbe küldöm kivizsgálásra ,ahol megmondják a tutit!
-Jó mondom,akkor addig adtok valami telót?
- Persze egy régi szart amibe nem tudod bele rakni a micro SIM edet. Így nem küldtem el,és kész!
Viszont a fiamét elküldtük,mert neki több baja volt! Várja is már vissza szegény.Ne dobáljatok meg érte,hogy felhoztam
-
FrankMonzano
őstag
Eletemben eloszor es utoljara vettem igy telefont
. Mindig az aktualis S-em volt amiota androidozom. Vegigjartam az s1 s2 s3 utat. Most a 4-el varok meg,nem igazan nyerte el a tettszesemet. Visszakanyarodva a temahoz,mint tegnap emlitette valaki inkabb hasznalt de gyartoi garancias keszuleket erdemes venni. Az elozo ketto S-em ujonnan telenortol volt. Ez a 3 pedig hasznaltan szinten telenoros. A mai napig megelegedessel hasznalom es tudom h itt van a szamla adasveteli gyartoi gari
. Szoval CSAK ES KIZAROLAG a gyartoi jotallast javaslom mindenkinek! Szep napot!
-
FrankMonzano
őstag
A minap valaki emlitette a Vip-Phone nevet,mint hires gsm bolt es aranylag megbizhato. Hat en ezt eroteljesen cafolnam. Vettem egy Galaxy Nexust meg osszel. Elkezdett fura dolgokat csinalni lefagyott de ugy h csak aksi ki be segitett teljesen megallt a kep. Utana ezt egyre surubben kezdte. Vegen mar 2percenkent. Mellette parhuzamosan eg, masik problema is felbukkant. A kijelzo nem ebredt fel sehogy hivasnal. Tehat ha telefonaltal elsotetult es nem kelt fel (szinten aksi ki be). Ugyan hallottad amit mond a masik a vonal tuloldalan es teged is hallottak csak letenni es feleleszteni a telefont nem tudtad. Bevittem a samuhoz azt mondtak alaplap csere 55e :d. Visszavittem a viphez,persze nem mondtam h a samunal jartam. 3 hetig volt ott a telo majd bemondjak h semmi baja. Persze kesobb is produkalta ezt a hibat. Vegeredmenykepp a tolto beegett, belul ilyen rozsdas szinu elszinezodes es sav szeru szagok,olyan mintha hasznalt lett volna. Ja es amikor beadtam a szervizbe egy derek karc keletkezett rajta visszaerkezeskor. Bocs a hosszu monologert,csak mint erdekesseg osztottam meg veletek.
-
w333
félisten
Arról nem is beszélve hogy még ő is megkapta a Jelly Beant : Galaxy Music
-
kengyel
nagyúr
Én megvettem ,kibontottam minden rendben működött. Szépen csatlakozik Wifire , úgy hogy semmit nem állítottam a routeren. Lehet van belőle pár gyári hibás, ami ezek szerint létezik ,de szerencsére én nem estem bele. ( idáig )
(#49369) w333
Nálad sem jelentkezett ilyen probléma nem ?
-
w333
félisten
Dehogy rugózok én rajta, csak említettem hogy a 35ezer LCD -vel együtt pl. a Sony Xperia Z-hez képest nem is sok
És igen, volt itt valaki aki panaszkodott hogy vett egy S3 LTE és valami baj volt a wifi-vel, kicseréltette és a másikkal is ugyan ez volt a hiba, lehet hogy erről a 2db-ról van szó amit holnap kapsz ? ez tuti valami széria hiba leszMegvan már az S4 ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest