- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vjankovics82 #26499 üzenetére
Ami innen tetszik bármit.
Én S5 Minivel, és gariban SES által javított S7-el vettem fel szelfibottal akvárium belsőnézetes videókat. Utána kimostuk óvatosan csapvízzel, és hajrá. IP67, IP68 között szerintem nincs érdemi lépcső a gyártásban. Kb minden IP68....
S9+ már volt mosva dzsuva miatt csap alatt, az sem döglött meg.
A túl erős víz alatti mozgatásokat kerülni kell, és a csap alatt sem kell telelőni a csatikat direktbe vízzel, és akkor kb tökmindegy folyadékálló Samsungot vásárolsz.[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek Samsung A5 2017-ről megéri S9-re váltani? Lényeg vízállóság maradjon!
Vagy melyik samsungot ajánlanátok? -
kekedi
senior tag
válasz csorbajeno #26495 üzenetére
Köszönöm!
ŐŐ hát igen. Mostanában megfordultam pár helyen.
Mivel jelenleg nem tudom mire váltsam le az S6-omat. Amit szeretek meg minden (meg is fogom tartani), de...2 éves elmúlt, szeretnék jobbat.
És két opció van jelenleg S9 (A pluszos már nagy lenne úgy érzem) vagy S10e (a lapos kijelző miatt is), esetleg S10. (nyilván az utóbbiak zsebbenyúlósak, de bármelyik is lesz, a nyarat még megvárom, vagy is megkéne )[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
válasz csorbajeno #26491 üzenetére
köszi az infót!
-
tomasz79
tag
Üdv.
Elég sok dologra használom a samsung notest.
Főleg mindenféle jelszavak tárolására.
Ha bekrepál a telefon hogyan tudom menteni a dolgokat? -
kekedi
senior tag
Sziasztok,
Milyen gyors az S9 kamera gyors indítása?
Jelenleg egy S6-ot nyúzok, aminek nem rossz a kamra feléledési ideje (nekem legalább is).
Tapasztalatok esetleg a két készülék között?Köszi
-
paolinho
őstag
válasz kelly416 #26475 üzenetére
Igen, félre érted a helyzetet. Itt arról van szó hogy a thai a vietnámi vagy az izraeli kártyák az adott ország romjának Odinnal történő felhelyezését követően az első bekapcsolásnál állítja arra a régióra a telefont, mint amit a rom és a kártya együttesen jelez neki. Ezután visszahelyezed a magyar SIM kártyát, és minden úgy működik tovább mint egy sima hazai rom alatt történne, Csak megmarad a tárcsázóban a rögzítés opció.
Megjegyzem, már az idegen kártya behelyezésekor is magyar nyelvre lehet állítani a telefont.Bocs, elkéstem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ma frissített a Gmail. Most megjön azonnal az email a telóra, jelzi.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
kiskeni
aktív tag
válasz #33253120 #26473 üzenetére
Igazad van, az sokat segítene. De így? Áhh, nem szeretik az egyszerűbb megoldásokat Samunál na
Mondjuk nekem nem nagy gond, én nagyon szeretem a gyári felületeket pont azért, mert nagyon patentek, egyben vannak, míg az eddig próbált launcherekről ezt nem igazán mondhatom el. Persze kis Good Lock-al megtámogatva ez is jó lehet, de nincs kedvem szórakozni úgy döntöttem.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Indiant
addikt
válasz waldorff #26482 üzenetére
Köszi. Nem voltam elég figyelmes.
CAM >>> Thailand Call SPay
EGY >>> Egypt Call
ILO >>> Israel Call
LAO >>> Laos Call
LYS >>> Libya Call
MYM >>> Thailand Call SPay
NPL >>> Nepal Call
SLK >>> Sri Lanka Call
THL >>> Thailand Call SPay
TMC >>> Algheria Call
TUN >>> Tunis Call
WTL >>> Algheria Call
XXV >>> Vietnam Call SPay
Ezekben van.
Persze pech, mert a Fülöp szigeteki nem jó, pedig azt tudtam volna szerezni.[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Vajon a Fülöp-szigeteki sim is jó? Hogy lehetne ezt kideríteni?
ui.: megtaláltam #24725
..bár ebben a magyarok is benne vannak:
csc's with native call recording and samsung pay
TMH >>> Hungary
VDH >>> Hungary
XEH >>> Hungary[ Szerkesztve ]
-
-
malna88
tag
válasz alcapone386 #26472 üzenetére
Ezzel a sok plusz cuccal nem eszik érezhetően többet a telefon? A gyári launchert teljesen le lehet lőni, vagy a kettő részben azért párhuzamosan működik?
s9+
-
kelly416
veterán
válasz waldorff #26443 üzenetére
Áruljátok el, miért jó ez? Van egy tök jó előfizetésem, de nem annak a percdíjai érvényesülnek a külföldi sim-nél. Vagy mi a jó ebben? Értem, hogy náluk nem tiltott a hívásrögzítés és így lehet rögzíteni a beszélgetést, de nem értem, mi az üzlet ebben, hogy eu-n kívüli percdíjjal telefonál valaki ezért?! Vagy mit nem tudok jól?
-
törölt tag
válasz kiskeni #26469 üzenetére
Én inkább azt nem értem, hogy a Samsung Theme Editor használatához miért kell Samsung Developernek lenni?
Régen az S7-hez még tudtam csinálni (de inkább módosítani) témát, de mára már nem megy az exe, mert öreg, a frisset meg nem lehet letölteni a fenti okokból....Mert érted, a te problémádat így kb 10 kattintással meg tudnád oldani.
-
-
kiskeni
aktív tag
válasz alcapone386 #26467 üzenetére
Téged, meg úgy azokat akik használnak ilyeneket, nem zavar, hogy egyik-másik launcher sem tud beépülni normálisan a rendszerbe? Mármint, totál eltérő stílusú egy adott Launcher, erre lehúzod az értesítési sávot, megnyitod az alkalmazásváltót, beállításokba lépsz stb. és jön a hideg zuhany, ahol is az alap felületi elemek fogadnak... Engem ez kivitt azért az észből, mikor először próbálkoztam még régebbi telefonon/androidon, mert undorítóan nézett ki. Mostanra csak annyit javult a helyzet, hogy mindenki a "material" dizájnt nyomatja, így nem annyira szembetűnő a különbség, de engem még mindig zavar.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
alcapone386
őstag
válasz csorbajeno #26466 üzenetére
Ezért jó a nova
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok! Oreo alatt úgy emlékszem,hogy lehetett állítani az ikonok formáját a beállításokon belül (adaptív ikonok). Ez már nincs benne a Pie-ban?
-
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Megőrülök, hol és hogy lehet beállítani, hogy az értesítési sávban, fent ne csak 3 ikont jelentessen meg az aktuális értesítésekről, hanem az összeset? egyszerűen nem találom, keresés sem dobja ki...Oreo van rajt.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Leggyorsabban milyen progival mozgattok nagy méretű videókat pc-re (wifin)?
Origin:Memphis79HUN
-
törölt tag
válasz #61888768 #26346 üzenetére
Ma nekem is volt ilyen. Hugommal toltunk egy 1:40 perces csevejt.
Az első 30 perc minden nélkül, fülemnél a telefon. Szuper minőség.
Utána kellett neki keresni egy itthoni papírt, kihangosítottam. Jó volt, 8-10 percig. Utána panaszkodott, hogy recsegek, nem hall. Ezt első körben a metróra fogtuk, (ő BP, én Debrecen mellett a világvégén) kinyomtam.
Hívott, ugyanez. Na mondom, ha kell még a papír, akkor felrakom a fülest, és folytatjuk. Level U PRO felvesz. (Szerk.: Eddig ő nem hallott rendesen, utána meg nekem lett darabos, orkos extra hangszínnel ->) Innentől a hangminőség kiváló. Sacc 20 percig. Olyan szellemhangos lett, hogy kb 20-25 percenként elővettem a telefont, és a hívásképernyőn leválasztottam a BT fülest, majd azonnal vissza is raktam.
Úgy működött. Nem tudom mi baja lehet, de nem tetszik.
Szerk2.: Utolsó hívás tartott eddig.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Zsozsoka 74 #26452 üzenetére
Úgy tudod eltüntetni, hogy engedélyezed az elforgatást. Véletlenül nem fordul el a kijelző, ahhoz bátran meg kell dönteni. Most néztem, kb. 30°-os döntésnél még állt a kijelző.
-
törölt tag
válasz vihartigris #26450 üzenetére
+1
-
Zsozsoka 74
senior tag
Üdv!
Pie - on még mindig ott van alul az a kis ikon ha írsz valamit akkor ha nem tartod egyenesen a telót, akkor bal oldalon alul megjelenik egy kis képernyő fordító ikon?
Baromi rossz helyen volt mert pont a törlés gombnál jelent meg. Még Oreón vagyok és azért kérdem hogy mennyire zavaró vagy el lehet - e tüntetni valahogy?Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
embe
nagyúr
válasz jupp008 #26437 üzenetére
Én ezt a BlitzWolf® BW-S6 QC3.0 töltőt használom. Ha nem sürgős akkor akksi kímélés miatt a normál porttal töltöm, ha gyorsan kell akkor a gyors töltő portról.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
papa807
csendes tag
válasz Indiant #26441 üzenetére
SZIA!
A telefonkártyát megrendeltem, megjött de nincs aktiválva. Ezt csak thaiföldön lehet, a helyi valamelyik szolgáltatonál.Kell majd az ujjlenyomatod is a fényképes pl.útlevél mellé.Ha van ismerös aki nemrég jött haza onnan, akkor kölcsön kell kérni.
miklos[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Segítsetek már nekem 1-2 kérdésben légyszi.
Viszonylag új még az S9-em és nemrég lefrissítettem az új androidra.
A kérdés az lenne,hogy miért nem látom a videó beállitások között az UHD-t.
Konkrétan aszem 8 féle beállítás volt a videónál most meg maradt 3...
Azt se látni,hogy 60fps vagy mi mint eddig-k*rva jó
Köszi!Origin:Memphis79HUN
-
PACSA75
őstag
válasz scapegt #26444 üzenetére
Nem hinném hogy ez viber hiba, szerintem a billentyűzethez köthető inkább ez a bug. Én SwiftKey t használom, szerintem a legjobb. Vibert nem használok, ezért a tévedés jogát fenntartom.
A képekre nálam nincs panasz, természetesen vannak olyan fényviszonyok amik megviccelnek bármilyen eszközt, nekem az eddigi telefonjaim közül ez csinálja a legjobb képeket. -
scapegt
őstag
Sziasztok,
S9+-om van, másnál is jelentkezik az, hogy viberben írás közben nem ajánl fel semmit a T9? Ha visszatörlöm a szó utolsó karakterét, akkor ugranak fel a felkínált szavak. Elég idegesítő dolog, mert így nem lehet gyorsan írni Van erre valami javítás? Vibert uninstalláljam? Vagy valami más megoldás? Köszönöm előre is!
Illetve a fényképezőgép nekem elég csúnya képeket készít beltérben fényes nappal is. Ha nem vakuzhatok, akkor elég csúnyák a színek és homályos is. Másnak is?
-
waldorff
csendes tag
válasz Indiant #26441 üzenetére
Már nincs nálam a sim, de kapható.
ha Magyarországon/Pesten szeretnéd (vagy ez még raktáron is van)
-
-
-
jupp008
senior tag
Megjött a vezetéknélküli toltőm a napokban, de hiába próbálgatom nem aktiválódott a vezetéknélküli gyorstöltés menüpont.Gyári töltőfej van rádugva és most 100 % -ra töltöttem, de hiába.
Valakinek 5let ? -
Indiant
addikt
Azoktól kérdezem, akiknek megy a hívásrögzítés PIE alatt (izraeli simmel), hogy milyen romokat frissítettek , illetve még mindig működik-e a módszer?
-
e-newsee
addikt
válasz helixP #26382 üzenetére
Abból a szempontból igaz a bekapcsoló gombos módszer is, hogy ha az oldalsó bekapcs/feloldó gombot megnyomod, akkor is bekapcsol az írisz szkenner, és keresi az arcot. Ha csak azért nyomtad meg, hogy lásd a záróképernyőt, hogy kik küldtek emailt, vagy hasonló miatt, akkor is bekapcsol a szkenner pár másodpercre. Ha valaki sokszor nézegeti a záróképernyőt, akkor az számíthat valamit az akkuidőben. Szerintem a forrás erre gondol. Nyilván az arcfelismerés is bekapcsol, de lehet, hogy a kamera kevesebbet fogyaszt önmagában, mint az írisz szkenner. Elvégre az mégiscsak egy lézer. Vagy a fene tudja.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kelly416
veterán
válasz kisdobos0111 #26416 üzenetére
Blaq - Rabo Elijah Nsu
-
kelly416
veterán
válasz csorbajeno #26414 üzenetére
Azt megköszönöm. Mármint a linket, ha majd lesz. Szerk.: Azaz már meg is köszönöm.
Nekem telekomos rommal is 3-4%-ot szokott merülni éjszaka (net on, wifi on, gps on, bluetooth MiBand2-vel on), de ha már újrahúzom a romot wipe-al egybekötve, akkor miért ne menne rá XEH?!
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz thedarkfox #26411 üzenetére
Általában csak egynek, a guglinak engedem a biztonsági mentést, mert ha márkát váltok, akkor fújhatom a samus felhőmentést. Köszi a tippet. Hét végéig összeszedem a bátorságom (meg a tudást is remélem) és megcsinálom.
-
csorbajeno
veterán
válasz malna88 #26427 üzenetére
Nekem is elmegy még az SIII. Annak idején, amikor kijött vettem egy Sony QX-10-et és az sokkal könnyebben együtt tud dolgozni az SIII-mal, mint az S6-tal vagy a mostani S9-cel Így ő is nyugdíjas foglalkoztatásban részesül.
Ja és mindhárom telefon mindig úgy volt/van töltve, hogy este megy a töltőre, ami vagy vezetékes vagy vezeték nélküli és reggelig ott is marad.
[ Szerkesztve ]
-
malna88
tag
válasz csorbajeno #26418 üzenetére
Az a durva hogy baratnőm minden este fent hagyja az 5 éves S4et és még használható Én a P9nél gyorstöltővel 3 honap kb 80%ra csökkentettem a kapacitást :/
s9+
-
thedarkfox
senior tag
válasz csorbajeno #26425 üzenetére
Nem sajnos az tényleg csak ennyit tud. Jameg a könyvjelzők.
Elég nagy kihagyott ziccer ez a gugli részéről, hogy pedig tárhelyet is ad, simán beleférne ez is...
Bezzeg a bankkártyaadataimat azt tudom hurcibálni platformfüggetlenül is.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz thedarkfox #26422 üzenetére
Persze, tudom, hogy mi a veszély, csak az érdekelt, hogy én vagyok ilyen bamba vagy tényleg kevesebbet tud a Google-féle mentés. De akkor nem bennem van a hiba
-
samu74
addikt
Nekem sikerült kipróbálni múlthéten az xprotectoros üveget összetörni, de csak azt. Viszont óvatosan a sarkaknál kezdve és körbefeszegetve lejött, bár tény hogy masszívan fogta. És hiába volt eltörve az üveg több helyen annál a legalsó réteg egy fólia ami nem engedi hogy a szilánkok megkarcolják az üveget.
-----------
-
thedarkfox
senior tag
válasz csorbajeno #26415 üzenetére
Sajnos azzal nem lehet olyan részletesen mint a samuval, csak az appokat tudod vele visszapakoltatni, de mint az sms, hívások, készülékbeállítasok jelenleg itt csak a samu privilégiuma. Csak a samu is menti a sajàt alkalmazásait aztán ha 2 helyrőlnakar egyszerre tölteni bezavar egymásnak...
-
Aryon87
félisten
Elso alkalom hogy munkabol hazaerve epphogy kibirja a napot. Valami beragadt csunyan, erosen melegedett is ma + a rendszer is zabal, eddig nem masodik helyezettes volt...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
csorbajeno
veterán
válasz viewdetails #26419 üzenetére
A próféta szóljon belőled
Egyébként múlt hónapban is akkor jött a frissítés, amikor leszedtem az XEH romot, majd másnap jött a frissítés.
-
viewdetails
addikt
Kint van a DTM CSC8, szóval TMH a sarkon.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
TODI1111
veterán
válasz malna88 #26410 üzenetére
Akkor ott azért valami más is lehetett az akkuval, mert 2-3 hónap alatt nem lehetne kinyírni az akkut azzal, hogy mindig kihasználom a kapacitását és utána 100%-ra töltöm. Mióta telefonom van minden este 100%-ra töltöm és attól még soha nem fáradtak el pár hónap alatt.
-
csorbajeno
veterán
válasz thedarkfox #26411 üzenetére
A google-be hogy tudom megcsinálni a mentést az adataimról, úgy mint a Samsung cloud-ba? Nem akut a kérdés, csak érdekel, ha esetleg egyszer lesz egy nem Samsung telefonom...
-
csorbajeno
veterán
válasz kelly416 #26409 üzenetére
Én a hét elején szedtem le az XEH romot az S9-re, elkezdtem feltölteni drive-ra, ha fent lesz, akkor beteszem ide a linket. Én is elgondolkodtam, hogy visszatérek a független romra. Nem feltétlen a frissítések miatt, mert az nem igazán érdekel, viszont az zavar, hogy a TMH rommal nem képes a telefon-azonos beállítások mellett-doze módba kerülni. Legalábbis XEH romon simán volt vízszintes vonalam éjszakára, a TMH-val viszont lassan, de süllyed. Ez számokkal leírva azt jelenti, hogy XEH-n -3-4%/éjszaka, míg TMH-n -8-10%/éjszaka.
-
thedarkfox
senior tag
válasz kelly416 #26409 üzenetére
Nem, nem te hibázol, az oldalon való letöltés nem megy csak prémiumként anélkül 10kb/s asszem, samfirm meg simán és teljes sebességgel szedi.
Énis a felhőből állítok vissza, annyi, hogy egyszerre ne engedd a samsung meg a google mentést, mert összeakadnak, szal mehet onnan.
( de ezt csak halkan mondom mert megorrolnak rám hogy nem a szűz telepítést javaslom ) -
malna88
tag
válasz Indiant #26386 üzenetére
Én most azt próbálom tartani, hogy mikor 40% alá esik, akkor egyből megpróbálok lassú töltéssel rátölteni max 90%ig. Elvileg ezt szeretik és így is csak naponta egyszer töltöm. Előző telefonomon kb 2-3 hónap alatt kinyírtam az akksit, mert azon élvezkedtem, hogy 5%-on már majdnem megvolt az 5 óra SOT, aztán mehetett 100-ig a töltés
s9+
-
kelly416
veterán
válasz thedarkfox #26408 üzenetére
Köszi!
Lehet, az a samfirm lesz a vége, mert hiába regeltem be a sammobile-ra, kikerestem a romot, rányomtam a letöltésre, vissza számol 30mp-et, dob a letöltés gombot, amire kidob egy join oldalt, miközben már be vagyok jelentkezve, letöltés viszont nem indul el és nem is lehet sehonnan elindítani. Tuti én bénázok el valamit, de majd hét végén foglalkozom vele.
Egyébként szoktam engedni, hogy felhőből szedje le a legutóbbi mentést. Az nem jó úgy? Egyessével is felrakok mindent, ha kell, nem sok az, csak így kényelmesebb. Viszont gyalulni szoktam, nem hagyok fent adatokat részlegesen, ha nem muszáj. -
thedarkfox
senior tag
válasz kelly416 #26404 üzenetére
Röviden: igen.
Mehet fel a telekomosra a xeh rom a legfrissebb, sima csc töröl mindent, home csc megtartja az adatokat. (Javaslom a sima csc-t és egyesével visszarakni az appokat)
Linkek frissek, de ott is van pl.: a samfirm progi az teljes sebességel tölti le a romot és mindíg a legfrissebbet.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Reverting #26406 üzenetére
Persze ezt már láttam ezt a videót. De ahogy kelly is írta, az majd akkor derül ki amikor le kell szedni, hogy ez konkrétan milyen ragasztó. Ilyen-e. Nagy tapasztalat még nem igazán van ezekkel a fóliákkal. Nekem speciel ez az első ilyen ragasztós - uvés.
-
nrb263
tag
Hogy lehet azt beállítani hogy a samsung internetben folyamatosan minden bezárás után átírja a beállított kezdőlapot go.telenor.hu ra?? Hiába állítom át googlere szarik rá neki a telenor kezdő jobban tetszik... Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Teljesen laikusként kérdezem, ha az összefoglaló áttanulmányozása után letöltöm az ODIN-t (v3.13.1) a linkről, meg a romot, akkor a legfrissebbet teszem fel? Nincs topikgazda, azért kérdezem, hogy frissíti-e bárki ezeket a linkeket, vagy keresnem kell frissebbet a linken lévőnél?
Telekomos telefonra feldobhatom a független XEH romot minden további nélkül, ha jól tudom nem ugrik a gari. Ha fent van, elég egy wipe cache és kész is?
Nem mondom, hogy teljesen kezdő vagyok, Sony-n csináltam downgrade-et még a z1c-s korszakban, meg Xiaomin cserélgettem már pár főzött romot, de ez még édes kevés ahhoz, hogy tudásnak hívjam, csak a felszínt kapirgálom. -
adomok
tag
válasz kiskeni #26391 üzenetére
Még egy kis kiegészítés: az sem jelent semmit, ha volte kapcsoló elérhető egy olyan készüléken amit egy volte szolgáltató kártyájával használnak. A szolgáltatás hálózati megoldása eltérő az operátoroknál, így olyan sw verzió kell a készülékekre amely az adott operátor megoldását is tudja. Ha még nincs ilyen sw verzió, de bekapcsolod a funkciót, az híváskezelési problémát is okozhat. Ezért javasolt megvárni az operátor általi aktiválást! A Telenornál nem kell külön kérni a szolgáltatást, amint elérhető egy készülékre a megfelelő sw, az adott előfizetésekre aktiválja a szolgáltatást. Most 2 típussal bővült a lista, S10 variációk és S8 és plusz. Tehát akinek ilyen telója van, hamarosan kap egy sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest