- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
csorbajeno #43642 üzenetére
Minden kuka lett, es ujratelepitve ok, de a recovery menu reggel azert nem volt biztato, es ugye el sem indult csak biztonsagi modban, mert ha abbol kileptem mar bootloppolt.. csak a sajat appjait engedi ilyenkor, szoval ami uj az a kinai cucc...
deepseek de szerintem nincs koze hozza, 4 eve nem volt reset, azota megy, es most is hasit... olyan sebessegel h csak lesek;-)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz
csorbajeno #43640 üzenetére
Minden cucc kimentese keresgeles es kutakodas altal, jo 6 ora meloval, es a telefon alphelyzetbe allitas utan most ujjra jo lett, de nullarol lakom majd be ujra... meg jo h mar nem a fo telefon..
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
hi... sajnos ma reggelre a telefon, biztonsagi uzemodba tette magat, es ha abbol kilepek bootlop, nincs valami otlet? Amint betoltene es fel tudnam oldani ujra samsung logo, nem restart... xeh hun rom van valakinek? Mert a sammobile oldalan mar arhivalt es fizetos lett... nagyon nem akarom de ha nincs mas otlet kenytelen leszek ujra rakni...
-
glaci
őstag
Szia!
Megcsináltam. Kinyomta a meglévő a WIFI és a BT beállításokat. Furcsa módon az APN beállításokhoz viszont nem nyúlt.
Sajnos mindez hiába, mert továbbra sem változott a hibás működés. Pedig nagy bizodalmam volt benne, hogy talán ez segíteni fog, de sajnos nem ...Nincsen esetleg a szerviz menüben lehetőség átnézni az ehhez tartozó beállításokat? Hátha ott lenne még valami lehetőség, ami másképp van jelenleg beállítva a 2 foglalat között.
Ha nem kellenének a banki appok, akkor megoldanám úgy, hogy root -olnám és a services.jar -ból kiszedném azt a fedvényt ami miatt nem lehetséges használni a 2. foglalatot és az SD kártyát együtt. Csak hát sajnos kellenek a banki appok, így vigyáznom kell a KNOX e-fuse -jára, hogy ki ne "égjen" ...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz
RandomName #43634 üzenetére
Szia!
Régebbi már, de nem vészesen. (Amikor lehetett, akkor 4G -képesre lett cserélve.)
Meg hát ugye ha a SIM lenne a hibás, akkor a 2. foglalatban sem működne rendesen. Viszont csak az 1. -es foglalatban nem jó. Így ez alapján a SIM hibát én kizártnak tartanám, mert akkor mindkettő foglalatban teljesen ugyanúgy kellene viselkednie.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
RandomName
senior tag
Milyen régi a sim? Nem lehet, hogy az ad valami korlátot? Mert gondolom ott is az van, hogy az egyik foglalat csak sim, a másik meg sim/memóriakártya.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
glaci
őstag
válasz
csorbajeno #43631 üzenetére
Ez segíthet? Valami titkos menü nincsen, amiben esetleg körül lehetne nézni? Mi fog ilyenkor elállítódni? (BT, WIFI, minden? Mondjuk még mindig jobb, mint a teljes telefon ...)
Közben néztem egy kölcsön Vodás (One) kártyával. Sajnos idő hiányában csak az 1 -es (tehát a problémás) foglalatot tudtam tesztelni. Ugyanazt csinálta, mint a Telekomos. 4G -ről leváltott 2G -re, amikor hívás érkezett. (Előtte a gazdája mobiljában teszteltük, aktív volt Nála a VoLTE, az Ő mobiljában 4G -n maradt.) Tehát ezek alapján a hiba a mobilban keresendő.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz
vezeralmos2 #43627 üzenetére
Akkor ez nem ugyanaz lesz, csak az a része hasonló, hogy néha a rossz térerő miatt van, hogy nem megy le a telefonom 2G -re és így kapcsolhatatlan vagyok, miközben nem értesülök a beérkező hívásról. Nálam sajnos a repcsi ki - be nem segít ezen a VoLTE problémán.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz
csorbajeno #43628 üzenetére
Hát nem tudom. A sim slot hibája miatt működne minden egyéb, kivéve a VoLTE -t? Mert van 4G, mobilnet és hívás is, csak olyankor lemegy 2G -re, ha abban a slotban van. (És rendben - ahogy kell - marad 4G -n, ha a másikban.)
-
vezeralmos2
senior tag
-
glaci
őstag
válasz
vezeralmos2 #43623 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy írtál!
Mármint ugyanezt produkálta? Pontosan?
Tehát a 2 foglalt közül az egyikben minden tökéletes volt, míg a másikban meg nem működött a VoLTE? Ez érdekes egybeesés ...
Viszont nálam azért nem gondolom, hogy a SIM lenne a hibás, mert másik (igaz, az is Telekomos) SIMmel is teljesen ugyanezt műveli.
Még próbálok szerezni egy másik szolgáltatós kártyát kölcsön arra a pár percre, amíg letesztelem. Esetlegesen eszembe jutott, hogy a szolgáltató az IMEI alapján elb@szott valami konfigurációt és azért csinálja. (Lévén, hogy a 2 foglalatnak más - más azonosítója van, ezt még ki akarom szűrni, hogy ha egyáltalán lehetséges ilyen.) Ezután már teljesen biztos lehetnék benne, hogy a készülék-e a hibás. Addig még marad részemről az erős gyanú és az értetlen csodálkozás. Anennyiben a készülék hibája, akkor viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy csak valami szoftveres dolog lehet ez.Az mindenesetre megnyugtató, hogy más is járt már így ...
-
vezeralmos2
senior tag
Nem 100% hogy a telefon a hibás.
Én is telekomos vagyok, nekünk produkálta ezt a hibát már a Galaxy S8-am, anyám régi J5 2017 telója, meg másik telefon is. Anyámnak SIM kártya csere megoldotta a problémát, nálam sem jelentkezett már nagyon jó ideje ez a hiba.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
glaci
őstag
válasz
csorbajeno #43620 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, hogy próbálsz segíteni!
Teszteltem már, csak nem akartam ennyit írni, hanem csak a hiba lényegét.
Másik SIM -mel is ugyanez van: Az is csak a 2. slotban marad 4G -n hívás közben. Az is lemegy 2G -re, ha az 1. foglalatba rakom és telefonálok. Egyelőre ugyanaz a szolgáltató, de ha tudok szerzek majd kölcsön másikat, hogy azzal is tesztelhessek.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz
vezeralmos2 #43619 üzenetére
Szia!
Nem, nem frissítettem le. Nem akartam funkciókat elveszíteni a frissítések miatt.
Szükségem van a hívás rögzítőre, mert rohadt rossz a memóriám, a feleségem meg állandóan egy csomó elintézni valót sóz a nyakamba. Ha nem tudnám vissza hallgatni, akkor nagyon nagy bajban lennék.
Illetve reméltem, hogy ez a 2. SIM + SD tiltás sem lesz még benne, de sajnos - mint ahogyan az most kiderült számomra - az már benne van. (Merthogy kezdetben ez nem volt gond, egy frissítéssel rakta be a kedves gyártó a szoftveres tiltást.)
Szóval én azzal a verzióval használom, amivel megvásároltam.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Ugyan az én problémám alanya nem egy S9, hanem egy Note9, de teszek egy próbát itt Nálatok is. A saját témájában sajnos nem tudtak segíteni. A 2 telefon alapjaiban nagyon hasonló és bízom abban, hogy az S9 nagyobb elterjedtsége miatt ebben a topicban esetleg több tudás van felhalmozva, mint a Note9 topicjában.
Remélem nem gond! Előre is köszönöm, ha elolvassátok!Furcsa anomáliát tapasztaltam a telefonom (Note9, Android 8.1) működésében.
Azt már elfogadtam, hogy amióta lekapcsolták a 3G -t, azóta gyorsabban merül és, hogy többször nincsen térerő. Viszont az utóbbi időkben egyre többször megtörtént, hogy nem tudtak engem felhívni és erről semmiféle értesítést nem kaptam. (Még SMS -t sem.) Mivel ez utóbbi jelenség a Telekom hálózatán számomra nem megszokott, elkezdtem tesztelni a telefont és a SIM kártyát és egy nagyon furcsa eredményre jutottam:
Amikor a 2 -es SIM foglalatot használom, akkor minden tökéletesen és üzemszerűen működik. Minden tökéletesen olyan, amilyennek normális esetben lennie kell: Működik a mobilnet hívás közben és "HD" a hívás minősége. (Csak, hát sajnos szükségem van az SD kártyára ...) Amikor az 1 -es SIM foglalatot használom, akkor viszont a telefonon nem működik a VoLTE, ezért hívásnál lekapcsol 2G -re! (Természetesen a beállításokban erre a foglalatra is be van kapcsolva és próbálkoztam már a funkció ki majd bekapcsolásával is.)
Mit gondoltok, mi okozhatja ezt? Mi lehet a megoldás, hogy az 1 -es foglalatban is rendesen működjön? Sajnos az SD kártya kell, mert csak 128 -as a készülék. Próbáltam, hogy szétszedtem a SIM kártyát és ráragasztottam az SD kártyára, de szoftveresen látja, hogy ez nem természetes és ilyenkor látszik, hogy működik ugyan minden (az SD és a SIM is (nincsen rajta PIN kód, ezért látom, hogy felmegy 4G -re)), de egy elkattinthatatlan felugró ablakkal megakadályozza a telefon használatát és utasít, hogy rakjak rendet ... (Kár egyébként, mert más készülékeken (Huawei) ez tök jól működött régen és így a 2 db. SIM és az SD se veszett kárba ...)
Na mindegy, szóval a kérdés adott: Vajon miért nem megy a VoLTE az 1 -es foglalaton, mikor a 2 -esen meg megy tökéletesen. (Ja és természetesen van 4G, mobilnet, meg minden, csak a hívás megy le 2G -re.) És főleg, hogy hogyan lehetne megjavítani? (Az FR nem játszik, egyéb megoldás kellene ...) Van valami szerviz menü beállítás vagy hasonló, amin meg lehetne nézni, hogy mit kezel másképpen a SIM1, mint a SIM2 foglalat? És persze van lehetőség az 1 -est ugyanolyanra átállítani, mint amilyen a 2 -es? Mert én ez alapján valami szoftveres eredetű hibának gondolom abból kiindulva, hogy a 2 db. slot elvileg ugyanazt a (dual standby) modemet használja.Előre is köszönöm szépen, ha valaki tud nekem ebben segíteni. Életmentő lenne, mert a nejem már nagyon haragos amiatt, hogy nem tud sokszor elérni.
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a tulajok felé, hogy alapból tudja-e a telefon, hogy 8-tól 16:30-ig néma legyen, csak rezegjen. Igen, tudom van a Ne zavarjanak mód, de ott csak 1 profilt lehet beállítani (talán) az meg éjszakára van elhasználva, hogy még csak ne is rezegjen. Köszi, ha válaszolsz.
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #43613 üzenetére
Pont a TMH az egyetlen kód, amit nem tudsz megváltoztatni, mert az a telefon eredetét jelöli.
-
ArthurShelby
addikt
Anno itt olvastam róla, de már elfelejtettem, hogy hányadik csc kód mit jelöl. Másik samsung telefon (s23) eux/-/eux/tmh. Külön külön tudom mit jelent az eux, vagy a tmh, de így egyben nem. Melyik helyiérték mit jelöl, melyiket hogy tudom cserélni?
Szeretném róla valahogy eltüntetni/lecserélni a tmh-t, hogy tudjon 5g-t vodafonnal. Utoljára euy-t tettem fel, és mégis eux, valamit rosszul csinálok odinnal. Van ötletetek, tanácsotok?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
greenface #43611 üzenetére
Ja meg tudod mi a vicces. Gyári operációs rendszerrel forrósodott a telefon messenger hívás közben, Lineage OS -t rátettem, nincs ilyen probléma sem, csont hideg marad. Soha többet nem veszek Samsungot
Apple pepitában.
[ Szerkesztve ]
That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
greenface
aktív tag
válasz
vezeralmos2 #43607 üzenetére
Egyetértek, jack csati meg fizikai újjlenyomat-olvasó elhagyása bosszant engem is.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
greenface
aktív tag
No persze, van vagy 5 jack csatis fülesem hálószobában, munkábajárós hátizsákban, kocsiban; meg hangfalpár pincében, hétvégi házban stb, mindegyikre vegyek egy átalakítót.
Vagy hordjak egyet állandóan a nyakamban, farzsebemben.
Vagy dobjam ki az összes ilyen -egyébként teljesen jól működő- eszközt, és vegyek csilivili Blutetooth-osat, amit aztán párosítgathatok folyton, meg töltögethetek, meg pár év múlva törvényszerűen dobhatok ki, mert az akksija tönkrement.Nem bocsátom meg én sem ez a f*szságot a gyártóknak.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
vezeralmos2
senior tag
Ráadásul ha az új készülékekhez megveszed a Jack adaptert, azzal is szinte kitörölheted, főleg ha van egy normális Hi-Fid. Rádiót hallgatni jó, másra nem.
Hangminőségben gatya. A legjobb DAC a telefonjaim közül a Samsung Galaxy Note 4-ben van, ebből a készülékből jön ki a legtisztább hang FLAC forrással hajtva.
Már az S8/S9 sem ad ki ilyen hangminőséget, pedig papíron jobb, meg "Dolby Digital" és lóf@sz kis estifény is van benne.[ Szerkesztve ]
-
vezeralmos2
senior tag
Az írisz szkennerhez gondolkodni kell hogy működjön mert jó szögből kell belenézni. De akkor 10/10 működik, szerintem ez lehetett vele a probléma.
Galaxy S8-at használok elsődleges telefonnak, tök jó hogy többféleképp is fel lehet oldani.
A kijelző alatti ujjlenyomatolvasó pedig nem olyan jó mint a fizikai szenzor. A nyomásérzékelést pedig a dupla koppintásos ébresztéssel váltották ki, de cserébe az alap fogyasztás is több lesz ettől.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43605 üzenetére
Az írisz szkennert nem sajnálom, sosem használtam, és szerintem más se nagyon.
A nyomásérzékelős home gombot kinyírta a gesztusvezérlés.
Ujjlenyomat olvasó átköltözött a kijelző alá, A51-el van tapasztalatom, nem jó de nem is tragikus.
A jack csatlakozó az ami miatt felmegy a pumpa.Give them hell Ukraine!
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Indiant #43604 üzenetére
Az S9 széria volt a Samsung mobilgyártás csúcsa.(szerény véleményem szerint)
Ujjlenyomat olvasó, nyomás érzékeny home gomb, írisz szkenner, és változó rekeszes szupergyors kamera. Plusz Jack csatlakozó.
Kezdődött mindez a Note 7-el, abban volt először írisz szkenner. Biztosan véletlenül gyulladtak ki az akkumulátorok benne
A mai modellekben ezekből mi maradt meg? SemmiDe előre megyünk, nem hátra.
-
Indiant
addikt
válasz
ArthurShelby #43603 üzenetére
Na ezt majd én is megmérem. Mert az S9+ még mindig olyan szép, ..és vékony, hogy az S23 nem akaródzik használódva lenni. Mert az olyan bumszli.
-
szemy94
senior tag
válasz
ArthurShelby #43598 üzenetére
Azóta máshogy mérik
S9 8.5mm állítólag, S23 pedig 7.6
Fogásra még mindig S9 a legjobb, imádom, igaz nekem az akku már új korában is kevés volt, ezért kellett váltanom, de másodtelefonnak azóta is megvan, öröm kézbe venni.[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43600 üzenetére
Fontos a stabil akku, persze. Az S7 gyári akkuját én addig nyúztam míg már csak 50% volt meg a gyári kapacitásból, és terhelésre néha ki is kapcsolt mert beesett a feszültség.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
vezeralmos2 #43599 üzenetére
Volt egy olyan botrány is az apple-nél, de ez más.
Ha megnézed a laptopoknál is gyengébb a max/benchmark teljesítmény akkuról, mint tápról. Most kezd el odaérni az apple a macbookokkal, hogy ott már nincs különbség.
Nekem anno volt olyan blackberry-m, ahol akksi csere után újra gyors/használható lett a telefon.
Egyszerűen az elektronika megbízható működéshez fontos a táp. Ha a táp (akksi) nem jó, akkor az elektronika nem tud jól/megbízhatóan működni.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43598 üzenetére
Régebbi samsung mobiloknál az akku állapothoz semmi köze a processzor teljesítménynek, ez az Apple átverése volt.
Az S7 et újonnan vettem, és 5 évesen cseréltem benne akkut. Gyárilag nem voltak lehúzva a hővezető padokról a műanyag fóliák, de azért kifizettem érte 200 ezret anno.😆😆 Amúgy nem vettem észre a teljesítményén akkor.
Szóval megkentem pasztával akku csere alkalmával. Már csak ettől begyorsult mert le bírja adni a hőt a fém keretre, egyébként 72 fokon throttlingol a processzor.[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz
vezeralmos2 #43597 üzenetére
Az adb shell-es bloatware mentesítést én is meg szoktam csinálni, de attól sokat nem gyorsul (inkább a lelkemnek kell, hogy nincs rajta sok felesleges fos).
A telefonok idővel lassulnak. Egyrészt az elektronika érzékeny a táp forrásra, ergo ha az akksi romlik, akkor a processzor teljesítménye is. Illetve a háttértár sem normális ssd, annak is romlik a teljesítménye.
Én a szüleimnek s7-et vettem, és ott mindkettő meghalt, szerintem a háttértár szart be (bootloop-ba kerültek). Lehet túl sok adat volt rajta, és a flash tárolónak mindig csak kis részét használta. Az s7-nek további hibája még, hogy micro usb-s még, nem a szimmetrikus usb-c.Az s9 tényleg nagyon jó, de a kisebbik csak 4gb ram-os, az kevés (vagy az alkalmazások optimalizálatlanok). Tok nélkül nagyon szép vékony, de sok a véletlen érintés a lekerekített kijelző miatt (ez engem zavart) . Nálam egy, vagy két microsd kártya (samsung evo+) is meghalt a telefonban (írásvédetté tette, minden adat megmaradt, de írni már nem lehet rá), talán túlmelegedett a melegben. Szóval nem tudom, hogy az sd kártya eljagyása pl üzembiztonság miatt is volt e. A jack csatlakozót már nem tudom megmagyarázni, talán annyi, hogy egész egyszerű usb-c-ről átalakítani.
Szerk: az s9 egyértelműen vékonyabb az s23-nál (lekerekítés nélkül is), és kiálló kameralencse sincs.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43591 üzenetére
Lassú az S9? Vicces😁 Egy telefon sem lassul be, max annak érzed mert tele van rakva bloatwareval, amiket az auto frissítésekkel fel is hízlalnak.
Elsődleges telónak egy Galaxy S8-at használok gyári akksival, csak én vagy 40db bloatware appot tiltottam belőle ADB shellel, amit amúgy a telefon nem engedne tiltani. Ezek az appok időnként mind fogják a memóriát, processzort.
Nyilván nem olyan villám mint egy 15 Pro Max, de nem lassú és kibír egy napot gyári akkuval.
Amúgy az S9 szériát szerintem direkt tette tönkre a samsung, ez a széria volt a Samsung mobilok csúcsa. Innen már csak lefele mennek
A Note 9 emet sosem frissítettem android 10-re, és nincs is semmi baja.
a kommentet meg S7 ről írtam 🎃🎃[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #43595 üzenetére
Bizony, nagyon jó ez a társaság.
Én is a tiszta alkalmazástelepítés és beállítás híve vagyok.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
csorbajeno #43593 üzenetére
Köszi szépen!
Azért itt még maradok, jó kis közösség van itt. Illetve pár appot (banki app-ok) még nem sikerült átvarázsolni.
A smart switch-el kb fél óra alatt megvoltam (kb 60gb ment át), az appokat viszont direkt manuálisan akartam a playből letölteni, az sziszifuszibb. A samsung fiók ilyenkor hasznos, főleg ha a pass-ban vannak elmentett jelszavakA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
TaaT
nagyúr
válasz
Én már túl vagyok egy akku cserén, majd bővebben leírom egyszer a tapasztalataimat. Jövő januárban lesz 6 éve hogy S9+ használok, sose gondoltam volna hogy eddig megtartok majd egy telefont.
Give them hell Ukraine!
-
csorbajeno
veterán
válasz
Használd megelégedéssel az S23-at. Hamar meg fogod szokni/szeretni szerintem.
-
ACE-
addikt
válasz
Haptikus (alulról felfele húzod az ujjad) tökéletesen leváltja... meg kell szokni de menni fog hamar.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ArthurShelby
addikt
Idáig bírtam a sima s9-cel. Szerettem, a lassúságával elvoltam, az üzemidejével viszont már nem. Illetve iszonyú lassú lett rajta a mobil-internet, ez volt az utolsó csepp a pohárban, de végül kiderült, hogy ez a voda sara.
S23 lett az utód (kis telefon párti vagyok), tegnap vettem ma, ma lakom be. Az értesítő led és a középső nyomásérzékeny gomb hiányzik.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Krisz1000
tag
válasz
vezeralmos2 #43585 üzenetére
szia itt ez a videó, pie, exinos, tehát jó a mienkre. nekem teljesen hitelesnek tűnik a video. twrp majd magisk-kel rootolva, plusz úgy ahogy hallottam anno, hogy a magisk elrejti a rootot a banki és hasonló alkalmazások elől...
vagy közben a samu csinált vmit a telóval "távolról", akkor is ha nem frissítettem?
YT:
[link] -
Krisz1000
tag
válasz
vezeralmos2 #43585 üzenetére
köszönöm a válaszod! látszik hogy rozsdás vagyok. anno nagyon sokat romoltam, de ami lejött belőle, hogy nem érdemes. jó szórakozás amivel rengeteg időt el lehet cseszni de érdemben jobb telefonod nem lesz. főleg a plusz funkciókat tekintve. akkumulátorban volt egy-két jobb tapasztalatom de nem annyival hogy törjem magam és én anno csak official romot tettem.
viszont amit írsz azt nem értem. én anno kérdezősködtem és szét is néztem itt a fórumon szó nem volt ilyenről hogy az s9-et ne lehetne rootolni..?? arra jól emlékszem hogy kiég valami az alaplapon amit nem lehet visszaállítani de itt csak a garanciával kapcsolatban emlegették ezt magyarul nem volt szó hogy nem lesz használható a telefon rendesen
ezt azóta változtatta meg a samsung valami biztonsági frissítéssel vagy nem tudom?
nekem elsősorban a hívásrögzítés miatt lenne szükségem rootra.
valami olyasmi is rémlik hogy a magiskkel kell rootolni. de a szóba se került hogy azzal csak főzött romot lehet föltenni.
de ha a knoxot trippeled akkor utána nem engedi visszatenni a gyári romot?
én úgy emlékszem hogy a téma összefoglalóban ezek le voltak írva most meg nincs erről egy szó sem
most akkor az azt jelenti hogy vagy root és valami főzött rom ami vagy jó vagy nem, vagy gyári rendszer?
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Krisz1000 #43584 üzenetére
Szia.
Igen.
S9-nél már a root csak a KNOX kiütésével megy, de anélkül meg már nem teljes értékű a telefon, a KNOX-hoz vannak kötve pl. a Samsung health, meg az írisz szkenner is.
Nekem a mikrofon nem működött rajta, szóval Lineage OS-t kipróbáltam vele.
Írisz szkenner ezzel sincs, viszont a mikrofon működik. A knox viszont csak egyszer trippelhető és végleges, nem állítható vissza. Alaplap cserével kapsz újra gyári oprendszert.
A másik hogy azt vettem észre hogy a Lineage hiába hivatalos, sose lesz olyan stabil mint a gyári oprendszer. Néha mindig találtam benne bugokat, akármilyen telefonra raktam. Eddig a legstabilabb most a Galaxy S6 Edgen egy android 13-as Lineage.
Lineage OS-en a root jog amúgy pofon egyszerű. Magisket rá kell tenni TWRP-vel és ennyi, verzió számot kell csak kikeresni hogy melyik Magisk rá való.Az S8-amat én úgy használom, hogy ADB Shellel letiltogattam belőle az összes felesleges gyári bloatware applikációt.(Kb. 40 darab).
Ugyanis egy csomó feleslges appot a telefon saját szoftvere nem enged tiltani.
De van egy Note 5-öm is gyári android 7.0-val, ebben pl. 44db bloatwaret tiltottam le.
És olyan gyors mindkettő mint újkorában, és a KNOX is megmaradt. Akku idő is jócskán megnőtt persze.[ Szerkesztve ]
-
Krisz1000
tag
sziasztok, valaki el tudna igazitani ROM-okban, rootolásban? 5 év után térnék vissza a témához (anno S3-mal csináltam rengeteget), de most XDA-n felét nem értem amit írnak.
nincs rendes ROOT tutorial, unofficial romok vannak, amikkel anno semmi jó tapasztalatom nem volt.
az egyik pinned témában meg XDA jóváhagyással egy ürge 55 dollárt kér a rootolásért, remélem ez csak vmi vicc h nem megy másképp.anno s3-ra voltak ezek a rooted-debloated romok, ami a független samu rom rootolva, és a felesleges szoftverek kipucolva.
olyasmit keresnék s9-re is, mert azok nagyon jól működtek. gyári "élmény", csak root jogod van ahhoz a pár progihoz amihez kéne - viszont minden működött, a telo nem fagyott.valaki csinált ilyet mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok,
valamelyikőtök kapott az S9+ telóhoz fehér színű töltőadaptert? Én mindenhol csak feketében látom az S9+ gyári töltőjét.
(Ez azért fontos, mert családon belül elkeveredett egy töltő)
Köszi, előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
RandomName
senior tag
válasz
csorbajeno #43580 üzenetére
Nem gyáriak, jó minőségűek.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
csorbajeno
veterán
válasz
RandomName #43579 üzenetére
Á, egy gyári szilikon tok engem is érdekelne.
-
RandomName
senior tag
válasz
mastodon #43575 üzenetére
Zsibi-kínai piac, ilyesmi helyeken még van hozzá... 3 hónapja vettem hozzá egy vadiúj szilikontokot....
Nagy helyeken, telefonosoknál nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Jó minőségű tokot hol lehet venni hozzá?
-
Istyu74
aktív tag
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok, Snapdragonos telóra itthoni magyar romot fel lehet rakni ?
Vagyis Exynosos romot.Üdv, István.
-
Volt, egész pontosan meg van mind. Xiaomi Mi 10T és Mi 11 Lite. Nem volt egyikkel sem probléma. És még az akku is remek mindkettőnél. Az S9 Plus akkuja is rendben. Lehet nem töltögettem annyit mint más vagy nem tudom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Balzsika47 #43555 üzenetére
Amúgy a SIM kártyámat én is egy Galaxy S8-ban hordom már több mint egy éve, a Note túl nagy tepsi volt
Használtan, de fóliásan vettem itt aprón, az első tulaja többnyire fiókban tartotta.
Gyári az akkumulátor és még kb. 2300mAh megvan a 3000-ből, bloatwarekat mind letiltottam rajta, szóval háttérbe nem futtat semmit feleslegesen. Illetve a netet nem tartom bekapcsolva feleslegesen, ha nem kell akkor off.
Így 24 óra alatt 85%-ról lemerül kb. 65-70%-ra, szóval nem panaszkodom.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Balzsika47 #43552 üzenetére
Igen, egyetértek.
Van nekem itthon Galaxy Note 4 és Note 5, mindkettőben Sony IMX 240 kamera van, valós 16MP. A Note 5 RAW-ban is tud fotózni.Van egy Note 20 ultrám is, de ha nem zoomolok vele akkor fényes nappal a régi Note 4/5 szebb, élesebb képeket készít mint a 20 Ultra, gyakorlatilag minden szempontból.
A Note 20 valamiért nem adja, agyondolgozza a képeket, a felbontása is láthatóan kisebb, közelre nem jó vele fotózni mert elmossa a képet.
És az S22 U-ig ugyanez a fő szenzor bennük, tehát az S22 Ultrával is ugyanezt kapod, kipróbáltam.
Összehasonlítottam az iPhone 13 Pro-val is, a Note 4/5 kamerája ettől is élesebbnek bizonyult. Persze az iPhone sötétben lát, a régi Sony meg nem, mindegyiknek megvan az előnye/hátránya.Kipróbáltam az S23 Ultrát is, az már TÉNYLEGesen jobb képet készít, mint a 11 éves Note 4-em. De miért csinálja ezt a Samsung? Ebben mi a jó?
Szerintem ez szánalmas.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
-
3 hónapos korábban vettem meg, jó ha 2 hónapot használtam mint elsődleges telefon, azóta a fiókom ékessége. Azóta már háromszor cseréltem telefont a többi is a fiókba került. Nálam ez a káros szenvedély. Se cigi, se kávé, se pia.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
zelos
aktív tag
válasz
Ne eröltesd a telefonok elemzését hogy melyik a jobb, mik a változások, egész egyszerűen nem értesz hozzá!
-
Mi lehet az oka, hogy a location sharing engedély ellenére nem látom a telefon helyét? Egy jó ideig adta, aztán pár napja leállt. (Samu 8 adná Samu 9-nek, de gondolom ezen a téren ezek egyformák)
-
dnelb
veterán
válasz
az S8 után rendeltem S21 Ultrát, 2 nap után ment vissza. Semmivel nem nyújtott többet érdemben, mint az S8
ezen hangosan felröhögtem, ugyanígy váltottam s8->s21u, hogy a fenébe lehet ilyen hülyeséget írnigyakorlatilag mindenben 5 kategóriával jobb
Mindig megdöbbenek mennyi delusional ember van
-
arcitec
addikt
válasz
Való igaz amit #43556Rinocerosz ír. A fényképekről annyit, hogy nem a 100x zoom a csoda, hanem úgy általában a képek minősége, ami azért láthatóan jobb. Sokszor használom a 3x zoomot pl tárgyak leírások(apró betűs) megnézésére. Azon túl az Android újdonságai közt sok hasznos praktikus van mára már. Az akku idő meg valóban jelentősen javult, van úgy, ha neem igazán használom, 4 napig is bírja.
Nézz be az S23U és S24U topikba...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tegyél egy próbát az s23 szériával. Nekem nagyon bejött... snapdragon processzoros, ami azért sokat számít főleg az akkumulátor időben.
Mostanára már az ára is elfogadható és ott már azért csak lehet érezni valami különbséget.Az s8/s9 azért már nagyon régi és ki tudja mikor adja meg megát. Hiába adnak egyre kevesebbet az új telefonok azért a szoftver és az új hardverrel már lehet nyugodtabb lennél. Egyszer úgy is váltani kell valamire
.
[ Szerkesztve ]
-
Balzsika47
csendes tag
válasz
arcitec #43554 üzenetére
Véleményem azért lehet, nem? S21 Ultrám volt, nem S22. Volt fejlődés nyilvánvalóan, de érdemben úgy semmivel nem adott többet, mint az S8. Nagy akkumulátor, aha csak kb. ugyanannyit bírt, mint az S8 a hatalmas kijelző és felbontás miatt. Vagy állítólag a sokkal jobb kamera, ami csak túl van hypeolva, szerintem nagyon kevés ember használná ki a mindennapokban a 100x-os zoomot.
Ja és ugyanúgy vannak ennek is típushibái. -
arcitec
addikt
válasz
Nincs igazad, mert sok mindenben ott a fejlődés, kamera, hardver erőben, android tudás / biztonság. Mekkora marhaság egy S8 után visszaküldeni egy S22-t egy elavult készülék
után. Arról meg ne is beszéljünk, hogy jó pár S9 kijelzője zöldült stb ...
Zöldségeket nem kell terjeszteni ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bmt50
senior tag
válasz
Facebook Marketplace-en kapásból hozott fel 5-öt keresésre.
35 és 45 közötti árakon nem rossz vétel.
Ugyanebbe az összegbe belefér még az S10e. Az is nagyon jó telcsi még, android 12-ig ment.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Balzsika47
csendes tag
Mérföldekkel szebb, elegánsabb megjelenésű és nagyobb tudású telefonok voltak régebben, mint most. Főleg az S8-S9 szerintem az egyik legszebb Samsung telefonok voltak, kompakt méretben. Manapság semmi fejlődés nincs már az S szériában szinte. Én az S8 után rendeltem S21 Ultrát, 2 nap után ment vissza. Semmivel nem nyújtott többet érdemben, mint az S8. És nem beszélve arról mennyire tartós telefonok voltak, évekre lehetett vele tervezni. Manapság ez is sajnos egyre kevésbé mondható el.
-
-
Torry
addikt
Én is még mindig S9+-al nyomom, március környékén cseréltem benne saját kezűleg akkumulátort, így szűken kibír 1 napot, ha csak a szükséges dolgokra használom.
Viszont sajnos már érezhetően lassú szegény, így hamarosan érkezik egy s23. -
jupp008
senior tag
Én csak 2 dolog miatt engedtem el anno. Aksi az én felhasználási szokásaim miatt nem nagyon bírta - pedig 2x volt cserélve de hiába. - akkor kapta meg a feleségem (nála egyből kevésbé merült)
A másik pedig a biztonsági frissítések hiánya miatt - akkor kapta meg a gyerek
Mai napig használja és amíg nem hal meg nincs értelme mást venni neki, mert erőben és tudásban nincs jobb alternatíva jelenlegi középkategóriában. -
Indiant
addikt
Sziasztok! S9+ a kicsike és tegnap észrevettem, ha megrázom zörög.
Leejtve nem volt, nem a gombok, mi a fene zöröghet benne? -
csorbajeno
veterán
válasz
Balzsika47 #43542 üzenetére
Ha a sima S9 anno kap 2x zoomot, akkor egy akkucserét követően még mindig azt használnám. De így már csak másodtelefon, főleg DEX-módban fut.
-
bmt50
senior tag
válasz
Szerintem még a mai napig egy jó telefon az S9. Nekem törött kijelzőt leszámítva tökéletesen működik. Van most egy Redmi Note 13 Pro+ -om, de hiába a jobb a specifikációk szerint, még mindig az S9-et érzem jobbnak. Az A3x-A5x szériát felejtsd el szerintem. Hiába a sok éves támogatás, ha már a támogatás felénél belassul rajtuk a OneUI. Kell a rendszernek a vas, és ezekbe már új korukban se a legerősebb kerül, ami akkor elérhető. Én pl. A55-öt tuti nem vettem volna.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Balzsika47
csendes tag
Micsoda?
Kérlek ezt fejtsd ki nekem, hogy mit értesz pontosan ez alatt. Olvasgattam a topikot, lehet pont kimaradt ez a rész.
Akkor S7 és S9-et nem szabad venni?
Most S8-am van, nagyon szeretem. Szinte soha nem volt még ilyen jó telefonom. S21 Ultra lett volna az utód, 2 nap után ment vissza...Azt éreztem semmivel nem nyújt többet, mint az S8. Csak sajnos ebben kijelzőt és akkut is kellene cserélni, aki horror összeg.
Vagy vegyek egy másik S8-at? -
ACE-
addikt
válasz
Ha visszaolvasol, sorra halnak meg ezek a telók az S7-ekkel együtt, szerintem jelentős gyorsulást nem fogsz elérni...
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Használ még valaki S9-et? Azt nézegetem most, illetve az A53 5G-t. De valamiért efelé húz a szívem, főleg az S8 után, amit imádtam.
Érezhetően jobb lesz, egy S8 után, vagy kb. ugyanaz?
Nem lesz lassú?
És szerintetek mi lehet az oka, hogy itt Hardveraprón nem találok egy épkézláb hirdetést, pedig régen annyi fent volt?Nagyon köszi előre is mindenkinek!
-
TODI1111
veterán
válasz
vezeralmos2 #43540 üzenetére
A néni nem, de az unokája akitől kapta kipróbált rajta minden fellelhető érdekességet.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
RandomName #43539 üzenetére
Nem, semmi. Használtan vettem az S9-et, egy öreg néni használta előtte aki azt se tudja mi az hogy bootloader.
-
RandomName
senior tag
válasz
vezeralmos2 #43538 üzenetére
És nem volt előtte valami mókolás?
-
vezeralmos2
senior tag
Amíg a képernyő világít, addig jó.
De amint automatikusan leveszi a képet, mikrofon nem működik.
S9 Plusom is ilyen, de azt úgyis csak filmnézésre használom, nem érdekel.
Az S9 en ez a probléma LineageOS-el viszont megszűnt.
Nem törvényszerűen megy mindenkinek tönkreThat's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
RandomName
senior tag
válasz
vezeralmos2 #43530 üzenetére
Már biztos nem. Régebben jobban voltak kiskapuk, mára be lettek zárva. Ezért írtam az XDA-t, ha valami létezik erre, az tuti ott lesz.
Mióta kijött én 10-en vagyok, 2.5 One UI verzióval, bár nekem S9+ van, de itt kérem semmi baj a beszéddel."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
csorbajeno
veterán
válasz
vezeralmos2 #43534 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy elveszi a képet hívás közben?
-
ACE-
addikt
válasz
vezeralmos2 #43534 üzenetére
Nekem is van a kezemben, és nem veszi el, a Te kezeddel van a gond...
-
vezeralmos2
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43532 üzenetére
Ez amúgy lehet szoftveres hiba, de biztos nem szándékos.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #43530 üzenetére
"azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék"
Ez mit jelent?Give them hell Ukraine!
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
RandomName #43527 üzenetére
De, az android 10-es frissítéssel lockolva van.
Van egy Note9-em, na azt ezért nem frissítettem le, azt hagytam 9.0 androidon.
Meg úgy általában, aki az S9/S9+ lefrissítette android 10-re, azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék, szoftveresen direkt tönkre lett téve.
Most Lineage OS van az S9-en, így lehet vele simán beszélni.
De engem az érdekelne hogy a lockolt bootloadert ki lehet e nyitni és vissza lehet-e rakni régebbit.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
TODI1111
veterán
válasz
vezeralmos2 #43526 üzenetére
Lehet egyáltalán ilyet csinálni? Nem emlékszem, hogy hallottam volna, ami persze nem zárja ki.
-
TaaT
nagyúr
válasz
RandomName #43527 üzenetére
Én is úgy emlékszem hogy régebbi főverziót nem lehet felrakni, de ez csak emlék, sosem foglalkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
RandomName
senior tag
válasz
vezeralmos2 #43526 üzenetére
XDA-n nézz körbe, de nem az volt, hogy ezek lockolva vannak, és nem tudsz régebbit visszatenni? Vagy már késő van, és én keverem valami mással?
-
vezeralmos2
senior tag
HELP!
Galaxy S9(G960F) XEH magyar független.
Hogy kell a bootloadert letörölni róla és visszarakni egy régebbit?
Odáig sikerült eljutni, hogy TWRP-vel letöröltem róla az oprendszert, de ez is sokkal macerásabb volt mint egy régebbi készüléken. Először odinnal brickelni kellett a gyári file rendszert mert nem engedte a TWRP-t hozzáférni a tárhelyhez, de most TWRP fent van, oprendszer nincs.
Android 10-re lett frissítve és gyári 9.0 akarok visszatenni, de a bootloader miatt nem lehet.
Bootloadert hogyan lehet visszatenni a régebbit?
Előre is köszi!That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
válasz
Indiant #43523 üzenetére
Az ok google nekem felhív egy rakás számot, és még azt is megkérdi előtte, h whatsapp vagy phone?
-
Indiant
addikt
Tud valaki tanácsot adni a mi Bixby-nkről? Azt szeretném elérni, hogy megnyomom a gombot és ő felhív egy telefonszámot.
[ Szerkesztve ]
-
imis
senior tag
-
bmt50
senior tag
válasz
janeszgol #43519 üzenetére
Teljesítményben már rég lekörözték, de hogy kamerában, gyenge fényviszonyok között egy A5x jobb lenne, azt erősen kétlem.
És mivel csak android 10-et futtat, a teljesítmény is elég még. A gyenge akkuval én is folyamatosan küzdök.
Redmi Note 13 Pro+ lesz az utódja. Ár/érték arányban verhetetlennek tűnik idèn. Amit meg nem tud, az elnézhető neki ennyiért.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
imis
senior tag
Nekem sem bír ki egy napot, töltök rá a munkahelyen, hogy délután a boltban fizetni tudjak. 3 éve vettem hozzá akkut és ujjlenyomat olvasót a biztonság kedvéért, de nem kellett cserélni, gondolom az akku már megdöglött. Ha behal a telefon akkor lesz helyette egy ultra. Volt nálam egy céges a53, de az közelében sincs az s9+ nak.
-
imis
senior tag
válasz
RandomName #43514 üzenetére
Köszi, működik.
-
A sima s9 na igen az gyenge akkuban az s9+ jobban bírja. Nem sokat használtam mióta megvettem de spo2 azért mérek vele másban épp nincs nekem. Nem vagyok az a leragadok egy telefonnál 5 évig típus, ha már nem frissítik itt az idő váltani. A mostanival meg lennék elégedve, nem cserélném, d emár nem kap több frissítést bizt. sem, igy maradt 1-2 hónap neki. 6 /128 GB, amit veszek az meg 12/512 GB + esim, meg jobb kamera. Nem lesz az rossz.
-
RandomName
senior tag
-
imis
senior tag
Április 9-én volt 5 éves a telefonom, sajnálom még a cserét, mert igaz egész napot nem bírja, de még jól szuperál. A töltés meg megoldható. (még nincs olyan gondom, hogy 40%-nál hirtelen kikapcsol) Egyébként még eredeti az akku.
A múlt hónap végén feldobta, hogy az akku teljesítménye csökkent. feltettem az accubatery programot, két hét után 69%-osra mútatja az akku állapotát. Még nem gondolnám, hogy olyan rossz.
Az appok között az alliexpress eszik sokat (20-30%) a háttérben és csak a fejlesztői beállításokban tudom kilőni, de ott is csak a következő használatig.
Van valami egyszerű megoldás, hogy az alli háttérben ne fusson? -
ArthurShelby
addikt
válasz
RandomName #43511 üzenetére
-
RandomName
senior tag
válasz
ArthurShelby #43510 üzenetére
Vagy: [link]
-
-
zelos
aktív tag
válasz
RandomName #43496 üzenetére
Szerintem azok a játékok amik nagyob adatot töltenek le data/obb mappába pl, azok úgy vannak megírva hogy wifi hálózatot preferálja.
-
zelos
aktív tag
válasz
ArthurShelby #43505 üzenetére
Ha nem akarsz wifihez csatlakozni töröld a wifi jelszót.🤷♂️
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43505 üzenetére
Akkor marad a fapados megoldás: kézzel kell ki és bekapcsolni.
Egyébként én mindig így csinálom, és most vettem észre, hogy nálam is megmarad a mobilnet, ha a wifi aktív.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
ACE-
addikt
válasz
RandomName #43503 üzenetére
A kijelentés igaz, mivel a mobil alapban úgy van beállítva, hogy lekapcsolja wifi esetén a mobilnetet, neked kell a beállítások között kurkászni, hogy olyankor is mobilnetet használjon, ha van wifi net...
-
RandomName
senior tag
Ok, de te nem neki válaszoltál, hanem tettél egy kijelentést. Ami így általánosságban érthető.
Én meg szimplán rávilágítottam, hogy az ami neked általános, az másnak nem."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
ACE-
addikt
válasz
RandomName #43496 üzenetére
Nem tűnt fel hogy a kérdező éppen azt akarja, hogy NE legyen bekapcsolva a mobilnet, amikor Wifi van? Nyilván ő azért nem akarja, hogy ha van Wifi ne fogyjon a nete...
-
bmt50
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Renault, Dacia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest