- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kiskeni #26391 üzenetére
Én is vodás vagyok jó pár éve, azt tudom, hogy maga a vodánál nincs VoLTE hívás támogatva.
Nekem csak az a fura hogy a kapcsolót se tudom előszedni/megnézni az állapotát, pedig XEH romom van. A Kapcsolatok->mobilhálózatok menü alatt nincs és ha rákeresek sincs.A másik, ha még elő is szedném se hiszem, hogy javítana a kihangosítás problémán, mert ha vissza teszem kézi beszélőre ott kristály tiszta.
-
samu74
addikt
válasz LEON_01 #26389 üzenetére
Akkor most újat mondtál nekem .
Mondjuk itt azt írják hogy tesztelik még, és majd jön. Lehet te vagy az egyik tesztalany.
Csak azért írtam én is hogy lehet kapcsolgatni a VOLTE kapcsolót ha a szolgáltató max 20 embernek engedi az országba...-----------
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #26396 üzenetére
Tudom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #26393 üzenetére
Iphonx - nel működik.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
válasz samu74 #26377 üzenetére
Akkor tisztán érthetővé teszem amit mondok. A VoLTE kapcsoló és a VoLTE állapota nem függ össze, benne lehet a kapcsoló úgy is, hogy adott szolgáltatónál amúgy nem elérhető a VoLTE. Ez esetben a kapcsoló állítgatása eredménytelen lesz. Ugyanez a wifi hívással is. A kapcsoló nekem ott van, tehát gondolom TMH ROM-nál benne felejtették a wifi hívást, de még semelyik szolgáltatónál sem elérhető alapvetően. Ezek szerint VDH ROM-ban nem hagyták benne a kapcsolót és mikor vodához került a ROM ellenőrzésre/módosításra, akkor kiszedték. Így érthető, te miért nem látod a wifi hívás kapcsolóját.
Up: nekem a Kapcsolatok--->Mobilhálózatok menüpontbőo eltűnik egy idő után, ha kinyomom az értesítési sávról.
Nem csak neked szól ez, hackeeee-nak is csak kissé missclick-eltem[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Indiant
addikt
válasz alcapone386 #26384 üzenetére
12%-nál már nem bírtam és felraktam tölteni. (Tegnap reggel 7:00- másnap 16:00-ig volt akksin. 33ó)
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
válasz alcapone386 #26384 üzenetére
Amúgy megerősítve, Telenoros S9+ -ra megjött az új, màrciusi update, ami a kameràs javìtásokat is tartalmazza.
-
helixP
nagyúr
válasz MADcat #26379 üzenetére
Oké, maea culpa, lehet, hogy valamit benéztem és nem automatikus, belátom, mert a forrásom is bekapcsoló gombot emleget
Tévedni emberi dolog, mondta a sün és leszállt a súrolókeféről.
One of the highlights of the Galaxy S9/S9+ is the Intelligent Scan feature. As cool as it may seem, this authentication method eventually ends up eating a lot of your phone's juice.
Every time you press the power key, the iris scanner turns on. So, if it fails — and it happens most of the time — the face unlock takes over.
This combination eventually ends up burning more battery power. So, our recommendation would be to turn this feature off and use the fingerprint unlock method, now that its sensor is located more conveniently. -
helixP
nagyúr
válasz alcapone386 #26375 üzenetére
Nem tudom már mit állítottam be, hogy így működjön, kissé belekeveredtem a végére Smart lock / Intelligens feloldás és a többi, tévedés jogát fenntartom, ez esetben sry, mindenesetre nekem egyel jobb most így. (messze az elvárttól, de ez van)
Még a AOD-t lövöm ki holnap és mérem le a difit. -
alcapone386
őstag
Már nem tudok szerkeszteni.
Nem tudom volt-e Ápr.1-én róla szó, de most hogy nézem apkmirror-t, frissültek a goodlock pluginek. Felrkás után nem veszek észre semmi újat, de legalább naprakész vagyok -
kiskeni
aktív tag
válasz #61888768 #26346 üzenetére
Beállítások--->Kapcsolatok--->Mobilhálózatok--->VoLTE-hívások SIM 1 néven elvileg ott kell lennie (vagy SIM 2), mivel XEH ROM-od van, abban pedig gyanítom helyet kapott ez a kapcsoló. DE, alapból nem érsz el vele sokat, a szolgáltatónál is külön be kell kapcsoltatni a funkciót. Azt mondom érdeklődd meg Vodánál, hogy mi a helyzet a VoLTE funkcióval, mert minden szolgáltató másképp kezeli. Telekom pl. csak az előfizusoknak tették fixen elérhetővé, kártyásoknak zajlik az elérhetővé tétel, nekem Telekom kártyás lévén már el is érhető pl. és használom is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz helixP #26369 üzenetére
Nálam az intelligensnel, meg kellett nyomni a home gombot, hogy reagáljon, más különben nezegethettem.
-
kiskeni
aktív tag
válasz hackeeeee #26359 üzenetére
Az értesítési sávban a gyorsikonok között találod a wifi hívást. Arra hosszan nyomva látod is a részleteketet, rövid nyomásra meg bekapcsolod. Vagy de, a Beállításokban is ott van: Beállítások--->Kapcsolatok--->Mobilhálózatok
-
adomok
tag
Telenorra is megjött a frissítés!
-
helixP
nagyúr
válasz csorbajeno #26368 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy intelligens esetén elég volt (pl asztalon fekvő telefon esetén) az always on fölé hajolnom és nyitott, míg most először felemelem, bekapcsol az arc felismerés és nyit. Talán itt spórol valamennyit. Lehet, hogy nincs igazam.
-
Tiger.
nagyúr
válasz helixP #26366 üzenetére
De az intelligens azonosítást nem lehet ki kapcsolni. Az Íriszt ki vettem belőle, így jó lesz?
-
helixP
nagyúr
válasz Tiger. #26363 üzenetére
Nem is az írisz önmaga, hanem az intelligens feloldás, amit ha jól értelmezek írisz + arc egybe ami folyamatosan figyeli a "tájat" maga előtt, ergo elég "ráhajolnod" a telefonra és már old is.
Míg ha csak csak arc feloldás van, az viszont csak akkor aktiválódik, ha a képernyőzár résznél vagy, és identifikációt kér.
Szűrtem így le laikusan.crue: Igen, így van, ebben a menü / almenü rendszerben töltöttem a szabadidőm jelentős részét az elmúlt napokban
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz helixP #26362 üzenetére
Iris ennyit enne?
De ha arcon van, akkor csak feloldja, ki is írja, de nem megy tovább.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Indiant #26352 üzenetére
Nekem mindig vissza utaltak minden pénzt, pedig volt, amikor szelfi bot jött, aminek a telefontartó része eltört szállítás közben. Amit rácsavarhatsz bármilyen fényképezős állványra is. Kértem, hogy 2,5 dodóból utaljanak vissza egyet, mert annyi egy ilyen tartó, és vissza kaptam mind a 2,5 dodót.
De ez egy másik topik témája, ne itt off-oljunk. -
kelly416
veterán
Rendelj egy olyat, amit én linkeltem régebb. Már 3db-ot tettem fel, mind tökéletesen illeszkedik.
Mivel többet rendeltem és a powerbanknak is több portja van, általában 2 uv lámpával világítom egyszerre min. 5 percig. És igen, figyelj oda, hogy a kijelző közepére menjen a folyadék bubimentesen, utána meg ugyanúgy bubimentesen terüljön. Ehhez kell egy tiszta kijelző is. Viszont az általam használt üvegnek a hangszóró kivágása nagyon passzos, azzal vigyázni kell.
-
helixP
nagyúr
Amúgy battery case-t használ valaki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam korábbi hozzászólásokat, hogy ha kihangosítással telefonálok, X idő után recseg /nem hall a másik fél.
Nálam is ez a probléma, van hogy előbb, van hogy később de minden kihangosításnál. Nem tudok rájönni mitől. Olyankor is előjön amikor a telefon egy helyben asztalra van letéve. Ha kikapcsolom a kihangosítást, akkor hallanak kristály tisztán, de ha vissza kapcsolom, ismét nem hallanak és recseg. Elég idegesítő, sokszor használnám kihangosítva.A VoLTE-t megpróbáltam kikapcsolni, de nekem nincs ilyen menü/nem találom.
Vodafone függő S9+t használok, legfrissebb Pie update fent van (XEH).Valakinek valami ötlet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz thedarkfox #26327 üzenetére
XML-t még nem próbáltam, ha arra gondolsz, bár korábban mintha próbáltam volna, de ma megpróbálom megint, hátha. Szerintem majd délután, akkor lesz rá időm.
Véleményem szubjektív...
-
helixP
nagyúr
válasz Víz Elek #26340 üzenetére
Illetve aszem, én rájöttem a drain okára nálam, nézd meg, hogy esetleg Nálad ez hogy áll. Talán az intelligens feloldás volt a ludas, tehát amikor az írisz scan és a pofavizslató egyszerre, folyamatosan megy. Tegnap ilyenkor 70% körül voltam, most 81%. Talán megcsíptem.
-
Víz Elek
senior tag
Gyerekek, ez meg mi a f*szom???
Éjfélkor vettem le töltőről, és semmi nem volt bekapcsolva a telefonon, mobilnet, wifi, helymeghatározás kilőve, AOD is, közepesen energiatakarékos üzemmódban van.Ja és este csináltam rajta wipe cachet.
Egyébként az s9-et a notebook.hu-nál vásároltam, van itt helyben Samsung szervíz, esetleg oda bevihetem szerintetek?
Samsung S9
-
SteveJobs
őstag
Most jött egy frissítés nekem.
Vagy lemaradtam valamiről? -
Indiant
addikt
Kezd tele lenni a .... az aliexpress-el.
Megjött a "Magnetic Shockproof Soft TPU Silicone Matte Batman Christmas Deer Case For Samsung Galaxy s8 s9 Plus Note 8 9 Original Cover".
Sajnos a Magnetic lemaradt a tokból. Full műanyag és nem mágneses.A weblapján a nevében sincs már magnetic, csak az Orders-ben. (illetve, ahol látszik a rendelési oldal, ott is még magnetic)
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz alcapone386 #24085 üzenetére
Vagy beállítod, hogy bárhonnan lefelé söpörve lehúzd az értesítési sávot.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz alcapone386 #24085 üzenetére
Beállítottam, hogy az ujjlenyomatolvasón az ujjadat lefelé húzva lejöjjön az értesítési sáv, így nem kell ügyeskedni.
Már csak ezért sem akarnám S10+-ra cserélni, még ingyen sem. Ahogy a fúrt kijelző, az értesítési LED hiánya, és az írisz szkenner hiánya sem jó. Szerintem visszalépés az a telefon, véleményem szerint a széles látószögű kamera az egyetlen jó dolog benne, meg persze az újabb hardver, de az S9+ is nagyon erős már.
-
Tiger.
nagyúr
Valakinek van gear s2-ese amiben van gps és hangszóró?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz thedarkfox #26059 üzenetére
Azt nem próbáltam.
TODI1111: Nem tudom, még 8.0.1 alatt is próbáltam, akkor is ugyan ez volt a hiba, azzal sem tudtam megcsinálni. Gyári szoftver van, semmi módosítás nincs.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lackooo84
nagyúr
Ki írta az összefoglalót?
The Truth is out there...
-
helixP
nagyúr
Lezárva az akksi témát, engem most meggyőztek, hogy ez ennyit tud. Pont. Pláne ha Pie alatt rosszabb. Ezek szerint a '10-es évek végén örülni kell, ha egy telefonból kijön 12-14 óra készenlét.
Valaki használja a telefont valamilyen Wear készülékkel?
[ Szerkesztve ]
-
zelos
aktív tag
Gmail vagy a gyári email appon be lehet úgy állítani a szinkront hogy csak ez szinkronizáljon ne az egész flancos google/samsung appok is egyben?
-
embe
nagyúr
válasz Reverting #26315 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Bubi szempontjából mint írtam rendben is van, csak a széle nem fekszik fel. Ez meg már nem felrakás kérdése. Mindkét oldalt hosszában eláll kicsit. Ez már a fólia hibája. Meg a hülye Samué, hogy ilyet talált ki.
Ha így marad, akkor elégedett leszek vele. Rendelek még egyet, de lehet másik eladótól. Megadva az esélyt arra, hogy az jobban illeszkedik majd.Egyébként uvézni mennyi ideig szoktátok?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Reverting
őstag
Tobb oka is lehet, en raktam fel ilyet nemreg, az enyem lett volna de kollega kisirta tolem, es rendeltem ujat, ami meg nem ert ide...
Szoval, ha van kis bubi az attol is lehet h a ragasztot ugy nyomtad ki es buborekos lett, nagyon finoman kell mert ha abban van buborek akkor az marad is csak kisebb lesz... A masik h az uveget csak ra kell tenni!!! Nem szabad nyomni mert kinyomod a ragasztot alola, ami inkabb hezagkitolto nem is ragaszto ebben az esetben.
Legfontosabb! Maszkolo szalag! Korbe radsztod elotte a telot, es a hangsugarzot is, igy mar batran pancsolhatsz vele! Sok sikert, rendeld ujra megeri!iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
embe
nagyúr
válasz alcapone386 #26306 üzenetére
Hát még én!
Bubi szempontjából már ok, de a két oldal kicsit eláll. Gyári szilikon tokban van, nem ér a széléhez. Hátha jó lesz!
Ha nem válik tovább akkor ok. A gáz az lenne, ha felválna, de az uvézás miatt csákánnyal kellene leszedni. Inkább a szélét uvéztam, hogy tartson.
Hangszórót leragasztottam, így az is sértetlen.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sinak
tag
Sziasztok
Most volt a kezemben egy S10+. Hát szép darab Kérdés vajon az S9+ megkapja e valaha azt a tulajdonságot amit az S10+ban benne van, miszerint fotózás közben csak a fókuszált tárgy a színes a háttér azon túl, hogy be van homályosítva még szürkeárnyalatos is.. Nagyon klasz. Tetszik De csak ezért nem vennék.
-
embe
nagyúr
válasz alcapone386 #26303 üzenetére
Na most olyan 90% -osnak mondanám, uvéztam is. Csak a széle nem fekszik fel rendesen, így nem sok a bizodalmam hozzá.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Essien
aktív tag
esbii22: Nekem sim után volt FR és úgy lett dbt/dbt,dbt/tmh. Én is XEH-t akartam de nem bánom hogy ez lett mert legelőször jön a frissítés. Mondjuk a frissítés csúszását is kibírnám mert hatalmas dolgok sose érkeznek
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Feltettem a telenoros rom helyett az xeh romot. Sim kártya nélkül, dbt/dbt/pan lett . Sím kártya behelyezése után dbt/xeh/pan lett. Egy fr a recoverybol megoldaná hogy xeh/xeh/pan legyen a kod? Ha jól tudom csak akkor kapnék frissítést.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest