- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz alcapone386 #40099 üzenetére
Spiegen hibrid flipes tokkal használva nincs gond vele
-
alcapone386
őstag
-
kiskeni
aktív tag
válasz alcapone386 #40084 üzenetére
Engem sem az ív zavar, hanem ez a pancser szoftver, ami nem tudja megkülönböztetni a véletlen érintést a szándékostól a széleken. Huawei ebben 100x jobb, ami ironikus, tekintve hogy a Samsung hozakodott elő ezzel.
Mellesleg, tokban nekem sincs bajom. A pokol ott kezdődik, mikor leszedem a tokot. Próbáld majd ki ha van kedved.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kutyek
senior tag
válasz Maxxy10 #40085 üzenetére
Én a Sammobile-on szoktam...
-
zsolez76
tag
Úgy látom ezen a készüléken, már a büdös életben nem fog tudni elfordulni az Aod óra. Még így 2.5 után sem... De legalább bitemojit vagy mit,ki lehet rakni aodnak. Bexarok..
[ Szerkesztve ]
-
sazo
tag
Vodafone frissítés S9 kinn van.
Üdv,
Z
-
Maxxy10
addikt
Köszi!
Ezeket a verzió számokat hol lehet ellenőrizni? -
alcapone386
őstag
válasz kiskeni #40083 üzenetére
Ízlések és pofonok. Engem sohasem zavart az ívelés. Véletlen érintések előfordulása közel elhanyagolható mennyiségű. Persze tokban használom, ahogy minden telómat. Üveg hátlap esetén tok nélkül már elejtettem volna az fix. Lehet a kissebb táborba tartozom, de akkor is bejön a formavilág. Igaz ne sírjon a szám...az ultra elvileg marad ívelt..
-
kiskeni
aktív tag
válasz alcapone386 #40080 üzenetére
Már bocs, de az ívelt kijelző nagyon pocsék dolog. Azt leszámítva hogy szép, még árt is, nem hogy haszna lenne. Akárhányszor egy kézzel használnám a telefont (és teszem azt fekszek akár), mindig valahogy beleérzékel össze-vissza a szélén, mert a tenyerem hozzáér az ívelt részhez és oké, vannak külső programok (Samunak is van ilyesmi Edge block cucca), de hadd ne keljen már külön programokkal szórakoznom, ha már egyszer eleve a Samunak is van rá külön appja. Akkor már vegyék a fáradságot és integrálják a rendszerbe azt a külön appot.
Én csak szidni tudom az ívelt kijelzőt, a kezelhetőségen sokat ront.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kutyek
senior tag
válasz Maxxy10 #40081 üzenetére
Ha a modem verziója megfelel a bootloader verziónak, akkor igen. Régebben én is csináltam ilyet, amikor cell standby fogyasztás túl magas volt, és más régiós, de az adott bootloadernek megfelelő modem telepítése orvosolta a dolgot. Persze túl régi (régebbi bootloader verzióhoz való) modemmel nem fog menni a móka...
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Lehet régebbi modemet felrakni/flashelni root nélkül plusz ha lehet Knox is maradjon vagy ezek nélkül nem lehet? -
alcapone386
őstag
Basszus...most olvasom. S21(S30) szóbeszédek szerint elhagyja az ívelt kijelzőt, lehet hogy mégsem kapunk a csomagba töltőt?! Mi a franc folyik itt? Agyukra ment a Covid??!! Hát ha valóban így lesz, Xiaomi lesz az utód basszus Kár lenne érte.. (lehet, hogy ritka emberek közé tartozom, hogy szeretem az ívelt kijelzőt, de nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Igazából hasznom is csak annyi, hogy szerintem szép, de ez pont elég nekem. A töltő elhagyásáról meg...nagy hagyjuk is.. A végén még IP védettség sem lesz
-
Bavid
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
sch_a
addikt
-
jeni
félisten
Önmagában mint kábeles ilyen nem nagyon van.
Ezt próbáld meg ha nem jön be vissza küldheted. -
Bavid
senior tag
válasz csorbajeno #40071 üzenetére
Köszi, valami csak kábeles megoldás nem működik? Utazáskor lenne használva, szóval fontos, hogy minél kevesebb dolgot kelljen vinni, a dex pad mellé meg ugyanúgy kell a kábel.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan usb-c - hdmi kábelt, amivel a telefonon pl. netflixen futó filmet ki tudom rakni bámilyen TV-re? Aliról rendeltem ilyesmit 1,5 éve, de 1-2 alkalom után meghalt.
Köszi előre is,
-
guifater
tag
Üdvözlöm s szakikat!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele,de a mai napig nem kaptam meg az S9-re a már korábban emlegetett frisitést. XEH vagy esetleg telekomos. Nem tudtok valamit az okára?[ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok! Megint nyűgöm van.
Biztos vagyok benne, hogy valahogy meg lehet csinálni, csak nem jövök rá, hogy hogyan.
SMS-nek és az értesítéseknek más-más hangot adni. Mert fura, hogy mindkét kártyának külön értesítés hangja van, ami az SMS(de miért értesítésnek hívja,amikor az SMS?) Szóval akkor hol a másikat?Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Van olyan progi, ami egy adott könyvtárba letöltött képeket random változtat a lezárt képernyőn? Csak a lock screenen szeretném ezt.
-
takcslajos1
tag
válasz csorbajeno #40062 üzenetére
Meg majd ha megjelenik a XEH ROM, és letöltöd, ha megnézed a zip crc/sha checksumját, teljesen ugyanaz lesz, mint a DBT (ami azt jelenti, hogy a 2 fájl ugyanaz, annyiban van jelentősége hogy DBT vagy XEH, hogy adott régiós telefon mikor fogja "látni" a szerveren bájtról bájtra teljesen ugyanazt a szoftvert).
(Anno amikor az Android 10-et kaptuk meg, letöltöttem a XEU (angol) meg a DBT (német) romot is, később, már csak puszta kíváncsiságból a magyart is, és teljesen egy és ugyanaz az összes.) A szolgáltatósok térnek el, a különböző szolgáltatói beállítások, buherálások miatt, talán még a boot screen (vagy micsoda) is más, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz takcslajos1 #40060 üzenetére
És honnan szedtél hozzá XEH ROM-ot? Mivel hogy nincs fent Sammobile-on sem még a XEH OneUI 2.5, ki se jött még XEH-re, azért kérdem csak.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #40057 üzenetére
Egy próbát megér. A faluban senki sem panaszkodik, akinél ez a mikrós net van, náluk a rálátás is zavarmentes. Sőt, rokonnak volt is alkalma kipróbálni egyik ismerősnél ezt a mikrós netet a faluban és hibamentes volt, tudott böngészni pedig épp töltött fel (ami nálunk konkrétan megöli a netet). Azt ha nem jó max elállok, veszíteni valóm nincs.
-
csorbajeno
veterán
válasz kiskeni #40051 üzenetére
Én a mikrohullámú netet nem ajánlom neked a környezeti viszonyok miatt. Ahogy Samu is írta, bármilyen fizikai akadály közéd és a sugárzó közé kerülhet. És akkor még a szelet meg sem említettük. Ha felőled fúj a szél a sugárzó felé, akkor nem igazán lesz neted sem, nem csak lassulni fog. Szóval én ezt a mikrohullámú dolgot nem erőltetném, legyen bármilyen gyenge is a vezetékes net, az mindig biztosabb.
-
kiskeni
aktív tag
válasz samu74 #40052 üzenetére
Haha, engem egyik sem veszélyeztet. Itt inkább dőlnek a házak meg tűnnek el a fák, minthogy sem kinőjenek a földből (az egyutcás falu csodái) Csak kettő fa van, ami valószínűleg zavarná a rálátást, de semeddig sem tart lecsapni a tetejüket és így még csak kivágni sem kell azokat, szóval megoldható a dolog.
Ezt még így gyorsba, aztán nem offolok már: T-nél le lehet mondani bármikor a szolgáltatást, csorbajeno jól írta, de a kedvezményeket amiket így kaptál vissza kell fizetni. Részletesebben itt írja le a Telekom, miket is vesznek ilyenkor figyelembe, de nagyon leegyszerűsítve a kedvezményeket húzzák vissza tőled. Ez ugye teljesen előfizetés-függő, van akinél jelentéktelen összegeket kell visszafizetni, van akinél meg kicsit többet. Én utóbbi vagyok a magam kis 27 500Ft-jával.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
laszlolczka
őstag
Ha mindenáron custom rom kell,akkor alexis.Igen a knox ugrik,minden működik- gyors-akkuidő kiváló.Az android 11 alatt sok Samsung alkalmazás nem működik.Alexis romot nagyon javaslom,havi szinten frissül.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Zsebob
senior tag
Sziasztok, rakott fel valaki custom ROM-ot Android 11 -el?
Ha igen, rootolni kell a telefont, Knox ugrik, vagy hogy megy ez?
KoszonettelS9+ dualSIM, Moto 360
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #40050 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok ezzel, nem tervezek váltani. Bár a családban minden T-nél van, 3 otthoni (net+tv+vez. telefon) és 4 mobil (készülék+szolgáltatás), szóval számunkra nem érné meg már váltani, de azért a netet ha lehet kukáznám (10/1 ). Ezért kaptam fel a fejem azon amit írtál. Bár nem tudom hogyan csináljam, mert az alternatíva az mikrós net, amivel még akár simán be is fürödhetek, de kéne váltanom. Ha minden igaz stabil és gyorsabb (80/10), de hiszem ha tapasztalom.
Holnap utánajárok hogy is van ez, mert jó lenne eldobni a netet az (elvileg) jobb mikrós netért.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
Akik megkapták már a OneUI 2.5-öt: Ti nem Vodás/Telekom-os/Telenor-os/független (VDH/TMH/PAN/XEH) ROM-ot használtok, hanem DBT-t nem?
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #40043 üzenetére
You wot? Erre valami linket vagy akármit küldenél? Mert arról én tudok, hogy szerződést lehet bontani, de akkor a kötbér is előkerül hűségidős szerződéseknél. Szokásos.
-
kiborg
aktív tag
-
-
kiborg
aktív tag
Továbbra is bénázok: SMS-jelző hangot szeretnék beállítani (egyedit), de nem találom, hogy hol lehetne.
Csengőhangnál megtaláltam az egyedi beállítást, de értesítési hangnál nem. Hova van elrejtve?Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
samu74
addikt
válasz pusszycat #40039 üzenetére
Nem bántam meg. Az S9+ telónál azt mondtam hogy ez az eddigi legjobb telefonom.Most meg ennél mondom ezt. Inkább a beleugrás az a részemről, hogy párszor szívtam a voda hálózatával és felhúztam magam.Akkor fogadkoztam hogy szolgáltatót váltok, de csak megint aláírtam 2 évet.
-----------
-
-
samu74
addikt
válasz csorbajeno #40016 üzenetére
Én se akartam,tudod hogy én egy elégedett s9 tulaj voltam. De a voda engedett valamit az árból, na meg áradozott az S20FE telóról jópár tesztelő, így beleugrottam. De a párom öccse nagyon örül az S9+nak,szóval mindenki örül.
-----------
-
ACE-
addikt
válasz csorbajeno #40036 üzenetére
Lehet csak nekem írja a Members hogy cserélni kell, próbáltam reset-et is, úgy is írja...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #40032 üzenetére
+1 Nekem is bejön és funkció gazdag lett.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Rinocerosz #40032 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy oldalt a margó nagyon lecsökkent, és így nehezebb olvasni
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #40026 üzenetére
Brutális ez az új kinézet . Vannak benne jó dolgok, de nekem ez az óriási avatár nem tetszik.
-
jupp008
senior tag
válasz laszlolczka #40029 üzenetére
A Romolást elengedtem már egy ideje. Az A5(2016) volt az első olyan készülékem aminél már nem éreztem abszolút szükségét annak, hogy valamiért is lecseréljem a gyárit.
-
thedarkfox
senior tag
válasz alcapone386 #40020 üzenetére
[link] #40003. Hsz
Igaz az tiszta XEH vagy tényleg véletlen kiment majd visszarántottákHú ez az új kinézet
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz laszlolczka #40025 üzenetére
Ilyen kijelző időt kb. csak a legelső Samsung okostelómmal ( Omnia ) tudtam összehozni -
-
laszlolczka
őstag
válasz csorbajeno #40026 üzenetére
Nálam is.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
csorbajeno
veterán
Telefonon csak nálam változott meg a kinézet böngeszőben?
-
jupp008
senior tag
32.198 Ft -ot fizettem az aksi cserére, szállítással - mindennel együtt. Igaz cég fizette ... lehet ilyenkor vastagabban fog náluk a ceruza ?
A battery stat resetet végülis még nem csináltam meg ... eddig mondhatni normál szintre állt be a készenléti idő. Jelenleg újra este kb. 8-ig bírja ki töltés nélkül a teló egy átlagos laza napon.
-
kkdesign
senior tag
válasz alcapone386 #40020 üzenetére
Az is lehet hogy olyan csc valtas volt ami után visszaváltás történt XEHra. Minden törlés nélkül, és így hamarabb megkülfik a DBTt majd visszavált XEHra ugxanúgy törlés nélkül
Egy biztos. Ha nem hasonló módon volt, akkor egy kósza piros gombot nyomott meg véletlen a Samu, mert XEH altalaban a sor végén kullog frissitesben
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz thedarkfox #40013 üzenetére
Kezdtem megörülni, de nekem nem jött. Sem telón, sem smart switch nem talál :( Lehet az a gond, hogy nekem XEH/XEH/XEH/TMH S9 plus.)
-
ACE-
addikt
Van valakinek infója mennyit kóstál az S9-be egy akksi csere?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #40017 üzenetére
Hogyne már. Halálom után jöjjek vissza kísérteni
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #40010 üzenetére
Jobban örülnék ha a sír után is
-
kiskeni
aktív tag
válasz samu74 #40012 üzenetére
S9 TMH, még hírét sem hallottam a 2.5-nek. Mindenesetre várom, ez az utolsó jelentős update tulajdonképpen amiből még mi is, S9 júzerek is részesülünk. Android 10-et ugyebár nem kapunk már... Kár.
-
samu74
addikt
válasz thedarkfox #40011 üzenetére
Láttam én is hogy van ilyen menü, de szentül meg voltam győződve hogy az valami értesítési hangra vagy csengőhangra vonatkozik. Itt mikor csatlakoztattam a bluetooth cuccot akkor szépen bemutatta hogy mire is való. Tetszett is nagyon a dolog.
Nektek jött már a one ui 2.5?-----------
-
thedarkfox
senior tag
válasz csorbajeno #40010 üzenetére
Pedig ez már az s8-nál is van/volt ilyen
Arra nem emlékszem hanyas droid/one ui xx-től, de volt az 1000000% -
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #40009 üzenetére
Hálám a sírig
Hogy ezt előbb miért nem kérdeztem... azt hittem, hogy csak nekem vannak ilyen igényeim. -
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #40008 üzenetére
Nem tudom, hogy jót mondok
Beállítások - hangok és rezgés - külön alkalmazáshang -
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #40005 üzenetére
Ha lehetett, akkor hol keressem? Én még a 2.1-en vagyok, meg tudnám nézni. Én is sokat bosszankodtam emiatt és sokszor jól jönne ez a feature
-
samu74
addikt
válasz Rinocerosz #40005 üzenetére
Lehet, de eddig nekem vagy streamen szólt a hang, vagy a telefonon. Most az s20 fe-n(azon 2.5 van alapból)próbáltam ki,hogy ez most 2.1 alatt is volt e ,hirtelen passz.
-----------
-
samu74
addikt
válasz szemy94 #39999 üzenetére
Azok 99%-ban gagyik. 1 fekete keretes üveg volt frankó az valami full glue üveg volt amit 6000 pénzért tettek fel a firstphone üzletbe. Sajna nem emlékszem a márkájára. Na meg az UV üvegek, de azok kicsit macerásabbak.
Amugy,jut eszembe a OneUi 2.5-ről,vannak benne jó dolgok.Egyik piszok jó ficsör, hogy bluetooth hangot külön lehet küldeni az adott eszközre míg a telefonon más szól. Pl. rádiót küldtem ki a lejátszóra, míg a telon böngészőn néztem a moto gp-t. Hasznos.[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest