- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
válasz PACSA75 #28783 üzenetére
Sajnos úgy látszik, hogy húzásos kijelző feloldást választva nincs más lehetőség, mert törli a mentett biometrikus adatokat, mert az Android szerint az nem biztonságos feloldási mód (tény, hogy igaza van ). Biometrikus adatot csak akkor nem töröl, ha biztonságos kijelző feloldás van beállítva.
"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
csorbajeno
veterán
válasz PACSA75 #28379 üzenetére
Ha jól sejtem akkor Telekomos romot használsz, aminél van Wifi-hívás lehetőség. Elvileg nem működik, de kapcsolható. Amennyiben jól gondolom, akkor a kapcsoló panel második oldalán lesz egy kapcsoló. Ha nincs, akkor szerkesztő nézetben fogod látni, mert nincs kitéve alapból.
-
thedarkfox
senior tag
-
thedarkfox
senior tag
válasz PACSA75 #26930 üzenetére
Jó de azért azt is vegyük figyelembe, hogy akinek leginkább hiányzik az általában munkából kifolyólag "kell neki". Kocsiba rendelésfelvétel, etc, etc... elég kis % akar vele visszaélni azok meg simán p***tuljanak meg. 3-4 helyről jön nekem is rendelés napközben nekem is jólenne, de ezért eret nem vágok magamon.
Mondjuk azis érdekes egy banki beszélgetést pl a bank felvehet, de ha a beszélgetés elején jelzed hogy te is rögzítenéd a csevejt rögtön bontják a vonalat. De ez nagyonoff -
Tiger.
nagyúr
válasz PACSA75 #26673 üzenetére
Pontosan, nekem van mellette 5s, de annál még nem volt röccenés sem, amikor a tárcsázóban lépegetek ki be, névjegy nyitogatás stb. de az nem is fiatal, ahhoz képest.... Senki ne jöjjön azzal, hogy röccenés mentes az s9, mert nem az, s10 sem, viszont meglepő, hogy a p30pró full úgy viselkedik a gesztus vezérlése, mint az iphonnak, és annál sem voltak röccenések, persze gondolom amúgy élesben vannak.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
helixP
nagyúr
válasz PACSA75 #26168 üzenetére
Pedig a második nap is csak egy hajszállal jobb. Legalább kibírta hazáig. Mire ezt gépelem már csak 12%. Pedig napközben már az Always on-t is kilőttem.
-
E_Roland
csendes tag
válasz PACSA75 #26137 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a Samu az jobb kamerában. Az I8-é is tökéletesen megfelelt az én igényeimnek, de itt az első képet mikor visszanéztem akkor kikerekedett a szemem. Természetesen egy összehasonlítás ugyan azokkal a képekkel (pc-n vizsgálva), lehet nem adna ekkora különbsèget.
Méretben is elég kevés kulönbséget tapasztalok, inkább az szól talán az apple mellett, hogy a formája jobban kézre állt nekem, ez a lekerekített szél nagyon instabillá teszi a fogását. -
.Szaki.
addikt
válasz PACSA75 #26126 üzenetére
Mondjuk tegnap nálam is majdnem sikerült csinálnia egy 2h-ás SOT-ot. Waze volt használva, na meg a zenelejátszás BT-on keresztül. 100%-kal vettem le reggel, 11-kor már 50%-on volt. Amikor csak a Waze ment akkor is úgy melegedett, hogy nem akartam elhinni és mindössze fél órát ment. Inkább békén hagytam, még néhány fotót csináltam vele, aztán este nyaggattam még kicsit, így kijött a 3,5h SOT, de ha még használtam volna kicsit a navit szerintem 13h-kor már ment volna a levesbe. Szóval ez most engem is meglepett. Általában a 6h-át szokta hozni Pitén is.
-
Aryon87
félisten
válasz PACSA75 #26116 üzenetére
Pedig arról volt szó hogy javul az üzemidő.
Facen nemrég láttam egy kijelzőidőt, Honor V20 az alany, 9 óra SoT-on végezte.. Én meg vigyorgok a 3.5 órámmal kb 14 órás idővel..
Ismerős M20Pro-ja 7.5 óra környékén került töltőre, az S9+-ja meg 5 óránál jár, és 10%-al van benne több, mint az enyémben..
Tény, az enyém nonstop mobilnetes, de tudott jobbakat is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
e-newsee
addikt
válasz PACSA75 #25889 üzenetére
Oookkkééé, ezt most úgy veszem, hogy nem nekem válaszoltad, és nem ilyen hangnemben.
De ha mégis, akkor meg mi az, hogy "meddig lovagolsz még"? Az egész PH fórumos pályafutásom alatt kb kétszer fogalmaztam meg ehhez hasonló gondolatot, de nem biztos, hogy a másik ebben a topikban volt.
Semmi személyes nem volt benne, pláne nem ellened, általánosságban véve írtam, amit írtam. Mellesleg, kábé a te valagadat védtem meg benne azzal, hogy nem kell leszólni érte senkit, ha nem írja be a régiót, mert nem is kell mindenkinek annyira érteni a telefonokhoz, hogy ezt tudja. Valaki csak használja, és kész. De akkor ezek szerint nem ment át a lényeg."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kiskeni
aktív tag
válasz PACSA75 #25813 üzenetére
Így már értek mindent. Román függgetlen Android, melynek "ROM" a régiókódja. Ha felnézek a Sammobile oldalára, ott is látható, illetve a Notify update oldalon is ott van a frissítés ismertetőjével együtt.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
válasz PACSA75 #25794 üzenetére
Mi a... [link] - miért nem szerepel akkor itt? Én innen néztem le és eddig mindig fel volt tűntetve minden frissítés azonnal. Még a Sammobile-on sincs fent ez a frissítés, ami neked felkerült... Ezt így nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz PACSA75 #25788 üzenetére
Az nem márciusi frissítés. Március 5.-én adták ki, nem igaz? Az a CSB9 végű, februári javítócsomaggal, de nyugi, nem az új Samsung a ludas. S10+: [link] - ugyanaz a helyzet, március 5. és februári javítócsomag
[ Szerkesztve ]
-
-
-
alcapone386
őstag
válasz PACSA75 #25583 üzenetére
Nálam is sokszor elgurul a gyógyszer, de amióta visszaolvastam az ősrégi (nem csak itteni hozzászólásaimat), azóta csak mosolygok Olyan kérdeseket tettem fel eleinte, hogy mostani fejjel idegesíteném saját magamat. Valahol el kell kezdeni. Azóta azt vallom: "türelem jó fórumtarsat terem". Respect
-
ignat
csendes tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz PACSA75 #25583 üzenetére
De még is itt vagy, érdekes, anno én is csináltam ilyet, azért kaptam 1 hónapot. De úgy látszik, hogy az egyiknek mindent lehet, míg a másiknak meg semmit.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
jeni
félisten
válasz PACSA75 #25548 üzenetére
Próbáld meg,hogy csakis a legszükséges appok menjenek a nobilodon. Az is lehet akár energia szivárgás is lehet a telón vagyis az aksid többet merül mint kéne. Volt ilyen (Motorla Defy) mobilom ami kikapcsolt állapotban is merült sokat.
a
Tiger.
rosszindulatú mai megjegyzéseihez pedig nincs mit hozzáfűznőm. Önnmagát adja.
-
kiskeni
aktív tag
válasz PACSA75 #24736 üzenetére
Ott a pont. Én mondjuk még új eszközöknél sem szeretek variálni, mert egyszerűen megelégszek a gyárival is. Anno régebben pont hogy ellenkezőleg csináltam, kész voltam még az amúgyis fapados gépem kinézetét is átalakítani totál, ezzel legyilkolva a pc-t konkrétan De mára már meguntam.
-
malna88
tag
válasz PACSA75 #24488 üzenetére
Az alapfunkciók működnek elrejtve is, de mikor még ott volt a 3 csík, ha középről elhúztam a vissza gomb fele, akkor tök gyorsan az előzőleg használt alkalmazásra váltott. Sokkal gyorsabban mint kétszer az alkalmazásválasztó gomb megnyomásával. Erre nincs gesztus? Vagy bármi másra lehet még használni a gesztusvezérlést, akár 3 vonallal, akár nélkülük?
Amúgy végül is a 3 csík eltüntetésével nem sok helyet nyerek, ha azokat is arrébb mozgatja pár pixellel néha, akkor beégni se fog és működik a gyors alkalmazás választás (bár nem tudom azt pakolgatja-e)
s9+
-
Dzsana
senior tag
válasz PACSA75 #24087 üzenetére
Az értesítő sáv oké, de pl. amikor a messengeren egyszerre 3-4 emberrel beszélgetsz, s át akarsz köztük váltani, na az egyenlőre számomra kihívást jelent. Szépen felsorakoztatja a képernyő tetejére a kis karikákat..... Aztán a különböző honlapok menüje is persze, hogy legfelül van, azokat sem érem el.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Aryon87
félisten
válasz PACSA75 #24044 üzenetére
jaja, a régi holdas változattal működik, ha törölve van az app, visszaáll a nagyon régire.
P9-en átváltott sötét módra, így átlptem pároméra, bekapcsoltam a sötét módot, és visszaléptem. Működik ez a módszer.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
proly01
őstag
-
Tiger.
nagyúr
válasz PACSA75 #23836 üzenetére
Ezt hol tudja? Közbe már meglett ezt már azzal írom. Kár, hogy az írásjeleket nem rakjam automatikusan oda.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PACSA75 #23643 üzenetére
Azért ideje lenne már túllépni a 100 éve gyártott T-Ford színvilágán (amelyből a vevő választhatott feketét, vagy feketét, valamint feketét), ha a Samu csak feketében gyártja a telefont, akkor a használók jó része késztetést érez arra, hogy valami színes tokkal dobja fel a telefont
(OK, az S9 van sötétfeketében, szürkésfeketében, kékesfeketében, meg lilásfeketében, de van aki vidámabb színekben is el tudja képzelni a telefonját )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest