- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
válasz
LEON_01 #42470 üzenetére
Én se. Cégre lett fizetve, nem zavart.
Az viszont biztos, hogy jó munkát végeztek és ugyanúgy maradt a vízállóság.Kollégám egyszer a helyi telefonossal csináltatta az ő telefonján az aksicserét ... hát egy okádék ahogy az kinézett utána. Engem rögtön meggyőzött, hogy továbbra is csak a márkaszerviz.
-
bigdigit
addikt
válasz
LEON_01 #37790 üzenetére
Eddig nem is foglalkoztam vele csak a smart switch miatt lett vele problémám.Filmeket képek átviteli módban is tudok rá másolni.Viszont emlékeim szerint android 10-el jött elő nálam ez a probléma.Azóta tűnt fel ha csatlakozok pc-re mindig át kell állítanom a kapcsolatot képekre.Korábban nem volt ezzel problémám.
Sima windows 10 pro telefon saját kábelével.
-
e-newsee
addikt
válasz
LEON_01 #36578 üzenetére
Nekem Quickstar-ral, és anélkül is úgy működik, ahogy én azt megszoktam, mégpedig úgy, hogy első húzásra lejön az alap függöny az értesítésekkel, és egy sornyi gyorskapcsolóval, második húzásra lejön a képernyő aljáig. Ez működik a főképernyőn bárhol lehúzva.
Egy lehúzásra fenékig csak a gyári android módszerrel működik, vagyis hogy két ujjal húzom le az értesítési sávról indulva. (Azt sem tudtam, hogy tud olyat, hogy bárhonnan lehúzza teljesen elsőre. Asuson tudom, ott volt rá opció, hogy egy, vagy két lépcsős legyen, de Samsungon ilyenre nem emlékszem)
Személy szerint én jobban szeretem úgy, ha két lépcsős a függöny, szóval nekem ez így tökéletes.Annyi még hozzá, hogy először hiába állítottam be, hogy bárhonnan indítva le tudjam húzni, nem csinálta. Aztán felraktam a Quickstar-t, és még azután sem egy darabig, aztán egyszer csak megjavult, és azóta hibátlanul működik.
-
samu74
addikt
válasz
LEON_01 #26389 üzenetére
Akkor most újat mondtál nekem .
Mondjuk itt azt írják hogy tesztelik még, és majd jön. Lehet te vagy az egyik tesztalany.
Csak azért írtam én is hogy lehet kapcsolgatni a VOLTE kapcsolót ha a szolgáltató max 20 embernek engedi az országba... -
kiskeni
aktív tag
válasz
LEON_01 #25943 üzenetére
Most csekkoltam, legutóbbi email 10:07-kor jött. Erről utoljára értesítést meg 12 órája kaptam, ami így stimmt is 22:49 felé ha azt nézem, hogy a legkisebb időegység óra az értesítések kilistázásánál. Nem értem ám akkor mik ezek a katyvaszok, mert nálam minden perfect, még a gyári WeatherChannel időjárás értesítések is. Egyedül egy játék szokott rinyálni, a Real Racing 3, de az az app hibája. Ha javításra teszek egy autót, bezárom a játékot és lenyomom a wifi-t, akkor még másnapra sem képes a 8 órás javítási időt megcsinálni wifi nélkül. Wifi-n nem gond, de ha nincs net, halott a game etéren. Nem várt mellékhatása, hogy ugyanúgy ki is tudom ezt használni a reklámnézés nélküli javítás skip-eléshez
Csak meg kell kavarnom a sorrendet, máskor kell kinyomnom a wifi-t és elindítani a javítást és tadam. App bezár-megnyit és meg is javult, el is telt 8 óra
-
kelly416
veterán
válasz
LEON_01 #25935 üzenetére
Néha bekattan valami az app-nak, és nem frissít, de általában 24 órán belül javul a dolog. Én összesen kétszer találkoztam ilyennel, mióta S9-et használok. Előtte sosem volt ilyen gondom. Az elsőnél frissítés után akadt össze kicsit, de írták is, hogy valami gubanc van és javították is. Tegnap kezdte csinálni az eszét másodjára, de ma délután már jöttek a jelzések, ha gmail fiókban email landolt, úgyhogy azt is javították már. Szerintem.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
LEON_01 #25935 üzenetére
Üdv köztünk! Magával a Gmail-el szerintem nincs gond, az app tökéletesen működik. Nálam mindig szinkronizál és én instant kapok értesítést a beérkezett email-ekről. Engedélyezve van az appnak az értesítés küldése? Beállítások--->Alkalmazások--->Gmail vagy Hosszan nyomás az ikonjára--->Alk.-infó vagy app megnyitása--->Legutóbbiak gomb (alkalmazásváltó előhozása)--->kopp az app ikonra felül--->Alkalmazásinfó. Ezen belül Értesítések opció, ott mindennek érdemes kijelölve lennie. A Google fiók szinkronizálása aktív? Beállítások--->Fiókok és biztonsági mentés--->Fiókok - itt legyen bekapcsolva az Adatok automatikus szinkronizálása opció. Ugyanitt keresd ki a te gmail címed, kopp rá, azon belül Fiók szinkronizálása. Itt nem muszáj mindnek kijelölve lennie, de a Gmail-t mindenképp jelöld be. Ha ezekkel megvagy és még mindig semmi, esetleg megpróbálhatsz egy FR-t. Jó, zsírúj telefon, nem használta előtte senki, tudom, de lehet segít, mivel alap helyzetben ennek nem így kellene működnie, az FR (Factory Reset) pedig alaphelyzetbe állítja a telefont. Ha erre kerülne a sor, remélem nem laktad még be a telefont, mert az úgy pepecselős, ebben az esetben én lehet meg sem próbálnám, mert nekem nem érne annyit.
Szerk.: Mégvalami. Esetleg a Fiók szinkronizálása beállításon belül jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomva elindíthatsz egy manuális szinkronizálást, hátha az észhez téríti a Gmail-t (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest