- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #25395 üzenetére
Hogy fogyasztana, ha zsebben van egész nap+ be van állítva, hogy mettől meddig menjen.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Reverting
őstag
válasz TODI1111 #25395 üzenetére
Azert van nalam kikapcsolva, villog a led (mert ebben meg van) ) az nekem eleg
dvarw.mtl de kikapcsol, a kijelzon az AOD.... persze lehet meg csurni csavarni, kiforgatni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz dvarw.mtl #25389 üzenetére
Azt irja,hogy ha az AOD fixen van ,es ha az erzekelot letakarod kikapcsol... pl: zsebre rakod nem megy... vagy leforditod az asztalon...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz dvarw.mtl #25386 üzenetére
De régebben láttam, amikor még android 8.0 volt. De holnap megnézem, hogy tényleg jobb e ha ugyan abban lesz és csak akkor kapcsol ki, ha elakarom az érzékelőt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
dvarw.mtl
tag
válasz alcapone386 #25378 üzenetére
Próbáltam nem jött be. Nekem böngészőben könyvjelzőzve egyből asztali nézetben nyílik meg mint pc-én.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
SteveJobs
őstag
Ha nem gond csatlakoznék hozzátok!
Ma vettem egy s9+. -
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #25376 üzenetére
Ha az enne, akkor miért nem jelzi a fogyasztás közt?
Vagy, hogy lehet az, hogy nekem
1 óra alatt nem merült a telefon, amíg hozzá nem értem?Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
PACSA75
őstag
válasz alcapone386 #25378 üzenetére
Én most hallottam először arról hogy ez az apk létezik, most próbálom nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz dvarw.mtl #25375 üzenetére
Próbáltad már amióta újrakezdték/átvették a fejlesztesét? Kép beillesztésen kívűl minden benne van már. Foglalkoznak vele és egyre jobb. Mobilról sokkal kényelmesebb és jobb, mint webes felületről. Az éjszakai mód is tökéletes. Automatikusan frissíti a témákat. Jócskán megkönnyíti a mindennapi fórumozást. Ha arra van szükseged jelez, ha irtak az általad figyelt témákba, stb. Persze nem kötelező, de ha már nem tapatalk kompatibilis a fórum, akkor inkább ez
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csorbajeno #25362 üzenetére
Akkor úgy látom te is azt tapasztalod, hogy a koppintós aod eszi az akksit, függetlenül attól, hogy csak fél percig megy a telefonon. Mire rájöttem, hogy mi eszi napközben az akksim....
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #25372 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz Tiger. #25371 üzenetére
Félreértesz. Az előttemszólóval ellentétben nem leszidni/bántani akarlak, csupán jelezni, hogy a kérdésed előtt kétszer is ott volt a válasz. Pont azért jegyeztem meg, mert tudom, hogy használod a Ph appot és mindig naprakész vagy itt, mégha kicsit különc is vagy köztünk Szóval no offense.
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #25369 üzenetére
Nekem ehhez most nincs kedvem.
-
csorbajeno
veterán
-
Tiger.
nagyúr
-
csorbajeno
veterán
válasz alcapone386 #25361 üzenetére
+1
-
alcapone386
őstag
válasz dvarw.mtl #25356 üzenetére
De jó olvasni az osztásokat.... Nekem már ez a sok negatívum és "felháborodás" kezd uncsi lenni. Persze kit mi idegesít. Visszaolvasva a hozzászólásaidat, valóban sok az építő jellegű megjegyzés, de a modorod hagy némi kívánnivalót maga után. Említetted, hogy nem az anyanyelved a magyar, így grat mert tényleg érthető amiket írsz, viszont néha nyers. Ezen hosszas fórumlátogatás alatt lehet finomitani. (Tudom helyesírást is lesz**arod, de azért illik odafigyelni, nem utolósorban így tudod fejleszteni a nyelvtanodat ill. helyesírásodat).
Valójában nem beszólni akartam, sokban egyetértek veled, de másképp is kifejezheted magad. (Nem mindig a nyers a célravezető)
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz e-newsee #25329 üzenetére
Ez nem trollkodás. Elvárható funkció. Én nagy samsung fan vagyok, de kezdek kiábrándulni...félreértés ne essék. S9plus és s9 tényleg jó keszülék, szeretem is semmi bajom vele. De....2 évente cserélem általában a telefonjaimat. Nem vagyok meggyőződve, hogy 2 év múlva nem csábit el a huawei....sajnos egyre drágábbak az "s" szériák és nem adnak annyival többet. Pro mód kivétele meg egyenesen vérlázító...
Kezd abba a hibába esni a samsung is, mint az iphone. Előadnak egy csomó "új fícsört" hogy mekkora király, jó magasan beárazzák a készüléket, aztán paff egy "kisebb gyartó" lealázza vagy épp már létezik az a fícsör.
Másik...snapdragon vs exynoss.....jobban örülnék már egy snapinakHajlitható telefonról ne is beszéljünk Samsung le van maradva nem kicsit...élőben néztem a bemutatót(neten, nem voltam ott ), majdhogynem szánalmas volt, hú meg há mekkora májerek vagyunk, aztán a kissebbek lealázták
Példa: linkSzóval a felhasználók kegyeit kellene keresnie a samsungnak és nem megmagyarázni miért nincs pro mód meg normális macro...
-
kiskeni
aktív tag
válasz e-newsee #25353 üzenetére
Igen, gyorsan Gondolkodtam rajta, hogy nem-e lehetne a Bixby gombhoz hozzárendelni, hogy kapcsolja be a Voice unlock funkciót, de nem lehet. Állandóan a hangstílust akarja változtatni, amint a Voice unlock parancsot adom meg neki bármilyen formában Akár Turn on Voice unlock, akár Voice unlock, akár Open Voice unlock... Buta szegény picit na. De, gyorsgombbal a Bixby voice beállításaig legalább el lehet jutni.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
fzboxx
senior tag
Nekem sem DBT, de ilyenkor letöltöm a SF-ről, és ODIN-nal, home CSC-vel felfrissítem.
Ennyi, már fent is van a márciusi SP és 15 perc volt az egész (abból 5 perc a letöltés és kicsomagolás, további öt perc a frissítés maga, a többi meg a körítés...
Nem kell ezen annyit rugózni, ha valakinek 'fontos', ennyi az egész. Aki tud várni, az meg hamarosan megkapja
Csak lazán, uraim...[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz dvarw.mtl #25356 üzenetére
A tag aki írta, hogy, hogy fog muzsikálni, én azon kívül, jó pár sorral fentebb sem látok tőle semmit sem.
-
thedarkfox
senior tag
válasz e-newsee #25353 üzenetére
Nem pont ilyen telefonom van, de se s8-on se note9-en nem eszik többet pedig mindkettőnél be van kapcsolva kezdetektől, hogy ébredjen fel ha kajabálok neki.
Nem beszélem se az angolt se a koreait, de elég jól megérti az hunglist is. És nem kell jelszó se, írisz+arc kombóval oldom fel parancs után, kocsiba pont hozzá se kell érni.
Nem rábeszélni akarlak csak mint opció elég életképes szerintem.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz kiskeni #25343 üzenetére
"Mielőtt bármi olyasmibe kezdenél, gyors bekapcsolhatod itt: Bixby Voice-ba belépve 3 pötty jobb felső sarokban--->Settings--->Voice wake-up--->Voice unlock kapásból legfelül. Kérni fog pinkódot, aztán mégegyszer megkérdezi, hogy biztosan bekapcsolod-e. Miután megvagy, tényleg elég csak a parancsot kimondani, és amint azt meghallja már old is fel."
Ez most komoly? GYORS bekapcsolhatod? Aztán leírsz 3 sornyit, hogy hogyan kell gyorsan.
Viccet félretéve, ismerem ezeket a módokat, de a Hy Bixby-s megoldásról több helyen olvasom, hogy elég jól tudja enni az akksit, és nem mindig reagál megfelelően.A mondandóm lényege az lett volna, hogy plusz egy opció a gyors (tényleg gyors) ébresztésre, amihez nem kell a telefonhoz beszélni, nem kell külön erőforrást használni, hiszen a dupla kopp most is működik, csak éppen aod-t lapozhatsz vele ébresztés helyett.
Szeretem a dupla koppos feloldást, na! Ez az én sztáralűröm. Van, aki azért hisztizik, mert az óra másik oldalon van. (Én speciel beraktam középre QuickStarral. )[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Tiger.
nagyúr
Használ valaki win 10-et? Esetleg szinkronizálni sikerült e telefon naptaraval?
Régebben ment az, hogy amit beírtam a telefon naptárba, azt a gép is mutatta.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
Akksis témához hozzászólva még. https://www.techspot.com/news/77076-samsung-graphene-batteries-which-can-charge-phone-12.html - na mit találtam? https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=0bDLrhkbOOg&app=desktop - erre még jön ez. A kettőt kombinálva azt hiszem szép jövő elé néz a mobilpiac az akksit illetően. Én a mostani S9-emet olyan 3 évig biztosan használni fogom, de lesz az 5 év is szerintem. Addigra már ezek a dolgok valósak lesznek, szóval életem 4. telefonja (3. okostelefonja) már olyan lesz, aminél az üzemidőn nem nagyon kell aggódnom.
-
kiskeni
aktív tag
válasz e-newsee #25335 üzenetére
Igen, ott a megoldás. A mostani Bixby eresztésben van egy funkció, ami lehetővé teszi, hogy a "Hi Bixby" parancs kimondására instant feloldjon a telefon mindenféle megerősítés kérése nélkül. Kevésbé biztonságos, de ideiglenes megoldásnak tökéletes. Mielőtt bármi olyasmibe kezdenél, gyors bekapcsolhatod itt: Bixby Voice-ba belépve 3 pötty jobb felső sarokban--->Settings--->Voice wake-up--->Voice unlock kapásból legfelül. Kérni fog pinkódot, aztán mégegyszer megkérdezi, hogy biztosan bekapcsolod-e. Miután megvagy, tényleg elég csak a parancsot kimondani, és amint azt meghallja már old is fel. Mondjuk most, hogy így közben próbálgatom oldott fel minden alkalommal. Volt, mikor csak úgy elkezdett hallgatózni a parancs után és elfelejtette közben feloldani a telefont. De mást nem, tényleg van még lehetőséged. Beállítod a zárolási képernyő elhúzása nélküli írisz/arc/intelligens azonosítást, így elég ha csak a hangoddal kényszeríted a zárolási kijelző felvillantására. Onnantól gyors ránézel a telefonra, és voila. Mindenesetre a feloldás hanggal annyiban kényelmesebb, hogy ránézned sem kell a telefonra. Ilyen feloldási lehetőségek mellett kinek is hiányzik a duplakoppos képernyőébresztés?
Amúgy megjegyzés, az arcfelismerés kombinálható az ébresztés felemeléssel funkcióval. Amint felemeled, már készen fog állni a telefon az arcfelismerésre és ha elsőre sikeresen azonosított, akkor már feloldva fog felvillanni a kijelző. Ugyanez az íriszfelismeréssel is eljátszható, csak arra nincs külön ilyen kapcsoló és elsőként a zárolt képernyő fog felvillanni. Intelligens azonosításnál ugyanaz van, mint írisznél, de kb. fél mp-ről van szó, amíg felvillan a zárolt képernyő Nem zavaró na. Badass ez így eléggé, nekem nagyon tetszik.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
dvarw.mtl
tag
válasz Rinocerosz #25338 üzenetére
Német függetlenre jött ki, tiéd nem az. Még várnod kell.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
akos_ur
aktív tag
válasz Rinocerosz #25338 üzenetére
XEH-ra még nincs
-
.Szaki.
addikt
Bixby.
e-newsee
Elfogadom.
Nekem is előfordul, hogy nem tudok éppen hozzányúlni, mert vagy főzök, vagy akár kertészkedek én is, én mondjuk olyankor kibírom, hogy ne nyúljak addig hozzá, amíg nem mosok kezet, de ahogy mondod, a duplakoppnál ez tényleg tud működni. A tabletem esetében én is így szoktam eljárni.
[ Szerkesztve ]
-
S9
tag
Ki mit használ emlékeztetöknek vagy teendőknek?
Mert a Google naptár elég jo az tug emlékeztetőt is -
Parallaxis
addikt
válasz e-newsee #25335 üzenetére
És mindezt úgy szeretném, hogy maszatos a kezem. Ha egyik bütykömmel (vagy akár orral, igen, volt ilyen ) tudnék kettőt koppintani, aztán arccal feloldani, akkor már jobb lenne a helyzet.
Minek akarsz maszatos kézzel hozzányúlni a készülékhez???
Én simán legyintek előtte egyet és már látom is, hogy milyen értesítések vannak. -
e-newsee
addikt
válasz Indiant #25333 üzenetére
+1
Zenfone-om volt előtte, az egy nagyon hasznos funkció..Szaki.
De az is jó módszer, de nekem sokszor van olyan, hogy otthon le van támasztva a telefon egy tartóba, miközben maszatos a kezem. Pl. recept van megnyitva rajta, de közben lezár a teló, vagy virágot ültetek át, és jön egy értesítés, amit megnéznék.
Az erősebb Home gomb megnyomásához ellen kell tartani, így eltolom a telefont.
Az oldalsó gombhoz ellen kell tartani, ráadásul szemben van a bixby, ami zavaró.
Az ujjlenyomat hátul van, ahhoz nem férek hozzá
És mindezt úgy szeretném, hogy maszatos a kezem. Ha egyik bütykömmel (vagy akár orral, igen, volt ilyen ) tudnék kettőt koppintani, aztán arccal feloldani, akkor már jobb lenne a helyzet.Szerintem minden funkció, ami a gyors, kényelmes feloldást segíti, jöhetne minden telefonba. Eleve az az egész GUI tervezés lényege, hogy minél egyszerűbb és rugalmasabb legyen egy készülék használata.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Bathalsar
aktív tag
válasz e-newsee #25329 üzenetére
Hivatalos UK fórumon megy a zajongás miatta, meglepően sokan használták és hiányolják (köztük én is) a funkciót. Magyarázkodnak a fejlesztők, hogy miért maradt ki a funkció, de nem sokat számít, csak olaj volt a tűzre.
Szuper lenne, ha S8/S9/S10 széria egyszerre kapná vissza a funkciót. És nem kivételeznének az új széria felhasználóival.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
laci laci
addikt
válasz bounty123 #25327 üzenetére
Ez azért kicsit na valós,mert pont az akkumulátor miatt adtam el az s9-et,mert nem bírt 4 óra előtt időt és nem volt lehetőségem töltőre,vagy power bank-ra tenni estig..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
akos_ur
aktív tag
-
bounty123
őstag
válasz Németh91 #25310 üzenetére
Teljesen egyetértek, túl van tolva ez az akku mennyit bír téma. Főleg a most már általánossá váló Qi töltők idejében, amikor fel-le kaphatod a vezeték nélküli töltőről a telefont, nulla gondot jelent tölteni. Persze aki egész nap távol van és power bankot se tud használni, annál számíthat, de ez szerintem elenyésző kisebbség.
-
e-newsee
addikt
válasz davtsik #25105 üzenetére
De igen, igazad van.
Nálam úgy van beállítva, hogy a Nézetstílus "Részletes", a Tartalom elrejtése pedig ki van kapcsolva. Így minden appot külön tudok beállítani. Nekem ez így jobb, de nyilván egyéni preferencia kérdése.(#25150) kiskeni
Egy szép "béjemvés" parkolást láthatunk."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
dvarw.mtl
tag
válasz samu74 #25324 üzenetére
1 nem azért nem írok helyesen mert nem tudom helyesen leírni hanem mert leszarom. Hozzáteszem nem magyar az anyanyelvem ehhez képest szerintem eléggé jól írok, jobban mint te amennyit az akku témához értessz
2 engedd el a témát és nyugodj bele hogy marhaságot írkálsz akkuval kapcsolatosan, plusz el is tértél a tárgytól.
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
samu74
addikt
válasz dvarw.mtl #25322 üzenetére
Te lovagolsz a sacc szón. Az megvan hogy mit jelent? Gondolom nem. Ha a semmitmondó szót se tudod helyesen leírni...Nem azt írtam hogy hiteles hanem azt hogy kb. a semmitől több.
És képzeld a telefon akkumlátorok romlanak idővel, és ha hiszed ha nem észre lehet venni ha ugyanúgy használod de 40% helyett 20%-al teszed töltőre.-----------
-
kiskeni
aktív tag
válasz Tiger. #25321 üzenetére
Bár evidens, de egy rakat dologhoz ezek az appok még így sem férnek hozzá, mert nem. Nem látja, ha cserélve lett az akksi, nem látja, hogy mikor került bele az akksi a telefonba, nem látja egyáltalán mikor gyártották az akksit magát. Egy sima FR elég lenne ezek megtrükközéséhez szerintem, mert az egyetlen, amit talán láthat, az az első bekapcsolás, de mint tudjuk, FR után az tulajdonképpen első bekapcsolásnak számít, legalábbis egy app számara biztosan. Ezek az appok eleve nem pontos adatokkal dolgoznak, erre jön ráadásként, hogy tippel így is az app.
Amúgy most nem szorosan ide kapcsolódóan, de érdekelne. Vajon van bármiféle integrált megoldás, ami képes monitorozni, ellenőrizni, felmérni az akksi valós állapotát csakúgy (legalább megözelítően), mint egy célhardver amit pl. linkeltem? Csak úgy, mint mondjuk egy hőmérséklet érzékelő. Mert az szép és jó, hogy van az akksinak vezérlő elektronikája, ami a töltést szabályozza, de ennyi lenne a történet?Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Tiger.
nagyúr
válasz samu74 #25313 üzenetére
Abba igazat adok neki, hogy az az app egy vicc, de úgy mondjuk az összes, nekem mikor kijelző cserém volt, akkor az akkut is cserélték, érdekes, de az app ezt nem vette figyelembe, nem is tudná, szóval ő csak irkálta ugyan azt, mint amit előzőnél írt.
Vagy is az a szar, ha az akksid teljesen legyengülne és 50%-ot sem tudna, akkor sem irná ki, mert az csak egy softver etetésre.Vagy ott vannak az akksi javító appok, hát persze a megsérült cellákat feltölti mi?))
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz samu74 #25315 üzenetére
Hát, messze nem akkumulátor diagnosztika az, ami a Members-ben van. Bár, ha a "Jól fest" bekezdés alá odabiggyesztett "Akkumulátor" sor kékes pipaikonnal neked diagnosztikának számít, akkor jó. Nekem mindenesetre marad diagnosztika az, ami kicsit részletesebb adatokkal szolgál és amit célhardverrel, vagy a célnak megfelelő integrált megoldással vizsgálnak, érzékelővel akár, amit már lehetne saccolásnak nevezni. https://www.cadex.com/en/products/c5100b-battery-analyzer - egy ilyenben mondjuk megbíznék. Ez olyan amit mondasz, mint PC-nél a feszültség ellenőrzés. Ha a tuningolók legtöbbje a szoftverre hallgatna egy jópofa multiméter helyett, hát akkor sokan gondban lennének.
Ezek az appok amúgy ha tippelhetnék, a rendelkezésre álló információkból mazsolázgatnak, tehát abból, ami a telefonba be van táplápva az akksiról, mivel mást nem igazán tud felhasználni. Ehhez hozzászámol az eltelt időtől függően egy átlagos degradálódási tempót/mértéket és közli veled az eredményeket. EZÉRT kuka az összes, mert MINDEN esetben MÁS a mérték minden akksinál, sosem ugyanúgy degradálódik egyik akksi sem. Van egy, a li-ion/li-pol technológiára jellemző értéktartomány, de sosem ugyanaz.
Így az a "fingod sincs" kifejezés mindenféle rosszakarás, negatív hozzáállás nélkül aktuális és igaz.[ Szerkesztve ]
-
-
samu74
addikt
válasz Donki Hóte #25316 üzenetére
Na,ez a hsz-ed is szakmaira sikerült.
Csak te nem írtad le annyiszor hogy "fingod sincs "...-----------
-
veterán
-
samu74
addikt
válasz Donki Hóte #25314 üzenetére
Mondjuk úgy, a semmitől több a sacc is.
A members appban is van akkumlátor diagnosztika, gondolom a samsung is poénból rakta bele. Vagy te tudsz valamit mint a nagyon okos kolléga?-----------
-
veterán
-
samu74
addikt
válasz dvarw.mtl #25311 üzenetére
Látom te jobban tudod hogy az én szokásaimmal, appjaimmal adott idő alatt mennyivel tettem töltőre. Új korában és pl. 2 évesen. Gondolom te kiveszed az aksit a telódból megméred
egy erre hitelesített eszközzel azért vagy ennyire pro ebben a témában.
Saccol igen,nyilván nézi a teljes töltési ciklust/időt es erre rászámol valamennyi degradálást.
A stílusod meg nem szakmai,az arcodból meg picit vissza lehet venni.-----------
-
-
dvarw.mtl
tag
válasz samu74 #25308 üzenetére
Látom nem érted a kérdést. Honnan tudod hogy ezek az appok kb valós adatot ír?
itt azt írod saccol kb.. de te ezt honnan veszed saccol? Csak simán a Phone info appra alapozol?
S7re írod kb igaz is volt... és ezt miből számoltad ki hogy kb igen annyi?
Válaszolok.. semmiből sem tudod kiszámolni. Halvány fingod sincs mennyit romlott az s7 2 évesen. S9esed 10 hónapos itt szintén halvány fingod sincs milyen állapotban van. Ezek a phine info appok nem tudnak valós adatokat adni így sacc adat sincs.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
Németh91
tag
Annyira felesleges ez az accu téma összes applikáció szar,amúgy is pl estére valakinek marad benne 40%úgy is felrakja töltőre éjszaka.. Szerintem a használók nagy része így is,úgy is tölti naponta.
[ Szerkesztve ]
-
öregpapa
tag
válasz vodrosjozsi #25285 üzenetére
Én is a német béta pie után odinnal raktam fel a magyar független/XEH/szoftvert és azóta már kétszer frissült .A lényeg hogy ne a home CSC-t tedd az odinba hanem a simát,igaz mindent töröl, de csak igy lessz frissítésed utána.
-
dvarw.mtl
tag
válasz csorbajeno #25303 üzenetére
Németbe vettem Berlet műszaki boltban március 17-én. Emlékeim szerint aznap vagy előtte egy nappal rakták ki ebben a boltban.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
PACSA75
őstag
Mivel újonnan nem engedhetem meg magamnak, viszont szeretem a prémium kategóriát, így én mindig használt telefonokat vásárolok. Első amit figyelembe kell venni a külső, azaz ha nincs egy karc sem (sem elől, sem hátul), nagy esély van rá, hogy hibátlan készüléket vásárolsz, de azért tesztelni kell a hardvert is: kijelző (pixel hiba), hang (jelen esetben sztereó), mobil internet + wifi (bele sim kártya kötelező), majd ugyanezzel a mozdulattal hívjál fel valakit, hogy hall-e téged (minőség), valamint hogy te hallod-e, majd lőjj egy képet első + hátsó kamerával. Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
dvarw.mtl
tag
Ma 1 éves a telóm! ✨🎉🎁🍻
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest