- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Jó, hát azért azt Ti is tudjátok, hogy mennyiből meg lehet csinálni azt, amit a Samsung Szervíz 17-ért csinál jelenleg. Valamelyik Tech2 Ytube videóban boncolgatják, hogy a vízállóság idővel akkor is romlik, ha vitrinben tartjuk a telefont. A ragasztó kiszárad nemcsak a hátlap alatt, és a víz bejut. A szervíz kicseréli a ragasztót az összerakáskor, ad egy garanciát. De a többi hellyel mi van?
Ha 10ből megcsinálja egy normálisabb maszek szervíz, és az akksi fele annyit bírjon csak, még akkor is megérte. Na bumm, 1,5 év múlva újabb akkucsere(ami közel sem biztos). 2 év múlva a második akksi még mindig combosabb lesz, mint a hivatalos szervízes akksi 2 évesen.
Persze írom ezt úgy, hogy akksim 69%-os, kijelző beégve, hátlap repedt. De nekem az S9 csak 35-be volt, de minden hibája ellenére az élményből nem vesz el sokat. Szóval én a 17et sokallomDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
TaaT
nagyúr
Amúgy én azt érzem hogy nem hardveresen fárad a telefonom hanem szoftveresen, nálam az utóbbi időben elég sűrűn előjön hogy beakad valami progi a háttérben. Tehát böngészek vagy facézek és meleg a telefon a kezemben, és merül rendesen az aksi. Miközben normál esetben ilyenkor kb hideg lenne a telefon, és egész tűrhető az akksi merülés is.
Give them hell Ukraine!
-
ACE-
addikt
válasz osztszoroz #42094 üzenetére
Annyiért biztosan nem vennék bele akksit mert az a 80%-os gyárinál még újan is szarabb lehet... A csere meg szerintem max. szakavatottnak ennyi idő. Nekem is kéne cserélni de nem tudom hogy az új jobb lenne-e...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Én eladnám mielőt a kijelző csikosodna, és még az aksi is jó. Csak ha marad költenék rá.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Vitaqo
senior tag
Amúgy mikor lenne érdemes cserélni? 81% esetén, ha veszek újat, vajon lehet majd érezni a különbséget?
-
Vitaqo
senior tag
válasz osztszoroz #42091 üzenetére
Nálam 81% körül mozog. 2 év után.
-
osztszoroz
aktív tag
-
Domestos
tag
válasz osztszoroz #42085 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Ez számomra nem screen flickeringnek tűnik (néztem videót róla), inkább szalagkábel problémának. Mindenesetre nem hangzik jól, hogy csak azt nem cserélik. Hát ez van. -
mayafree
tag
válasz osztszoroz #42084 üzenetére
Szia!
Mindkettőre együtt van szükség?
Vagy elég csak az AOD vagy a program külön? -
osztszoroz
aktív tag
válasz samu74 #42083 üzenetére
Szerintem is...Van néhány videó,ahol ázsiai testvéreink szalagkábelt cserélnek és egyből csodálatos gyógyulás... [link]
[link]
Itthon csak és kizárólag kijelző cserében gondolkodnak , ami 70 ropitól indul .[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz Domestos #42081 üzenetére
Évek óta tapasztalt jelenség világszerte..Rengetegen szívnak,szívunk ezzel. Alacsony fényerőnél megadja magát a kijelző. Keresőbe beírod : S9 screen flickering....Ami segíthet:
1, AOD---Mindig látható
2, [link] OLED SaverAttól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
samu74
addikt
válasz csorbajeno #42082 üzenetére
Szinte biztos hogy nem szoftveres, inkább olyan mikor a szalagkábel rosszul érintkezik.
-----------
-
Domestos
tag
Sziasztok!
Családban van egy S9-es teló, nemrég azt kezdte csinálni, hogy időnként a bekapcsoló gomb megnyomásakor a kijelző fakó, szürkés, deszaturált színekkel éled fel, enyhe zöld beütéssel. Többször megnyomva a gombot ki-bekapcsolva párszor ezt megismétli, aztán újra a normál színnekkel éled fel.
Találkoztatok már ilyennel? Szoftveres, vagy hardver lehet a gond? Kijelzőcserét jó lenne elkerülni, kérdéses, hogy egyáltalán megérné-e.Köszi,
Domestos -
zetecR
addikt
válasz csorbajeno #42079 üzenetére
Ez speciel WiFi-s.
Gondolom, ha BT-s lenne, akkor meg a kihangosítás nem menne.A Waze-hez kellene a mobilnet; Wifi-n úgysem használom - megnézem, köszi a tippet.
-
csorbajeno
veterán
válasz zetecR #42078 üzenetére
Az OBDII-vel nem BT-on kommunikál?
Egyébként a WiFi-t akkor is kilövi a rendszer, ha Hotspotként üzemel a telefon. Szóval, ez a része ilyen. De hogy az esetedben miért nem vált át mobilnetre, azt nem tudom.Azt tudod még beállítani, hogy adott alkalmazásokhoz beállítod, hogy alapértelmezetten mobilnetet használjon, igaz ez akkor is mobilnetről fog menni, ha rendesen WiFi-n vagy.
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
olyat nem tud a telefonunk, hogy ha WiFi-n kommunikál egy eszközzel (OBDII), akkor ne onnan próbáljon internetet csiholni, hanem a mobilnetről?
Vagy ez nagyon bonyolulut 2021-ben? -
vihartigris
őstag
Srácok!
Van valakinek tapasztalata a Note 20-al?bármi reciproka a semmi
-
Z-o-t-y
tag
Sziasztok. Van egy törött kijelzős s9 a fiókban, és szinte alig használt. Sajnálom ott porosodni de a Samsung szervíz 77 ezerert cserélné ki, annyit ugye nem is ér már a készülék, ezért van a fiókban. Viszont edesanyámnak új készülékre van szüksége, ezért neki megcsináltatnám mert a mai napig korrekt a készülék, főleg neki. Szoval a kérdés.
Ismertek valakit aki javit/cserél kijelzőket ilyen telefonokon? Vagy csak a gyari szervíz johet szóba?
http://instagram.com/_doublez_
-
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Folymatosan küzdök egy visszatérő gonddal. A telefonom csak nagyon nehezen, többszöri próbálkozás után tud az itthoni wifire kapcsolódni. A másik telefonok, egy A71, egy Iphone SE2020 gond nélkül megcsinálja. Van esetleg ötlet?
-
szemy94
senior tag
válasz envagyok #42068 üzenetére
Én cseréltem pár telefonban kijelzőt, ragasztott akksit, de ezekben az üvegszendvicsekben nem próbálnám meg otthon, még szervízben sem 100% a vízállóság, otthon szinte kizárt. Ha minden másban megfelel neked még a telefon, szerintem megérdemel egy Samsung szervízes cserét, asszem 17(+2 talán a ragasztó, ha újat kérsz), ha előre berendelteted az akksit, akkor 2 óra alatt megvan.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
-
envagyok
veterán
Sajnos az s9+-om akkuja reggel töltve nem túl sok használattal is késő délutánra lemerül.
Hogyan lehet megoldani legolcsóbban egy akkucserét, kb mekkora költség?
Illetve a chiphiány miatt emelkedtek a telóárak is?
Érdemes inkább továbblépni?
Milyen Galaxy-t érdemes esetleg újan venni? -
-
-
|AP|
veterán
nem tudom már ki ajánlotta a halk hangszóró gyógyítására a fogkefés tisztítást, de tökéletesen bevált!
Nem igazán hittem benne, hogy el lehet érni normális eredményt, de most tökéletesen szól.
Annyi kiegészítés, hogy elektromos fogkefét használtam, 3D-s pulzáló mozgással -
mayafree
tag
válasz csorbajeno #42058 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm!
Így már értem! -
csorbajeno
veterán
válasz mayafree #42057 üzenetére
A sima S9 az XEH ROM-mal BTU-ra áll be. Ha ezt felteszed úgy, hogy a SIM-kártya benne van a telefonban, akkor elvileg azt erzékeli és csinál egy SIM-resetet, amivel beáll a szoftver XEH-ra. SIM-reset nélkül marad a BTU. A Goggle tárcsázós módszer sajnos már nem működik, pedig valóban az lett volna a legegyszerűbb megoldás A másik lehetőség, ha már úgyis Telekomos kártyával használod, hogy a Telekom TMH ROM-ját teszed fel a telefonra.
-
mayafree
tag
Sziasztok!
Aki pontosan tudja, hogy mit kell csinálnom tudna nekem segíteni?
Angliából származó S9+ amin BTU Rom van szeretnék magyar XEH romot rátenni és utána Telekomos SIM-el használni. Frijával letöltöm a XEH Romot és Odin 3.13.1-el felteszem sima CSC-vel.
Na ezután ha beteszem a Telekomos SIM-et mit kell választanom vagy kell Google tárcsázóval CSC-t cserélnem?
Ha igen akkor milyen kóddal és mit kell kiválasztani?
Elnézést de totál nem értem, hogy ennél a lépésnél mit kell tennem!
Köszönöm a segítségeteket! -
LEON_01
tag
válasz Viktorbáró #42055 üzenetére
Hali!
[Samsung Experience Store - Downtown] Nekem itt 2 hete kicserélték 1 nap alatt (lehet ,hogy szerencsém volt) egyébként 1 hétre vállalták volna. Az összes többi helyen 1,5-2 hét + 6 e. bevizsgálás. Semmi baja a telcsinek, fél év gari és megmaradt a vízállósága is, ha ez fontos neked. -
Viktorbáró
csendes tag
válasz csorbajeno #42053 üzenetére
Budapest
-
Ma megjött nekem is. A frissités. Remek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
csorbajeno
veterán
válasz Viktorbáró #42051 üzenetére
Melyik részén élsz az országnak?
-
Viktorbáró
csendes tag
Köszönöm, igazából meggyőztetek a szakszervízzel, csak sajnos az a 3 nap amit pár hónapja mondtak, a mai telefonálásom után 1,5 hét lett covidra hivatkozva :\
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Úgy emlékszem régen itt lehetett látni a kamerák közvetlen elérési linkjét.
Hova tűnhetett?
-
Bjørgersson
félisten
Ha van munkahelyen, ismerősnek, bárhol kompresszor, amit tudsz használni, kis nyomáson kifújhatod belőle a port, én úgy szoktam. Ugyanez igaz a telefon összes nyílására.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bmt50
senior tag
válasz csorbajeno #42042 üzenetére
Azért azt se felejtsük el tisztelt Kollegák, hogy a hátlap ragasztás csak 1 hely a ragasztott felületek és hangszóró/mikrofon/usb aljzat közül. Ha márkaszervíz is csinálja az akkucserét se biztos, hogy én ezeket a telefonokat már a vízbe tenném
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
|AP|
veterán
pár találatom volt csak a témában, ezért inkább rákérdezek:
Nálam is nagyon halk a beszédhangszóró hívás közben. Sokszor szinte használhatatlan, nem hallom a másik felet, kénytelen vagyok kihangosítani.
Van jobb módszer mint a hangszóró valamilyen módon (kefe, porszívó, alkohol, stb.) tisztogatása? Olyan aprók a lyukak a hangszórón, hogy nem tudom elképzelni, hogy bármivel normális eredményt lehet elérni... -
ruhk
tag
válasz Viktorbáró #42039 üzenetére
4 napot vártam az akkura, mikor megjött, felhívtak, bevittem a telefont és 2 óra alatt megvolt a csere a budapesti WestEnd-ben.
-
csorbajeno
veterán
A 3 napban benne van a küldés vagy alkatrész szállítás ideje is, mert egy 3 éves telefon esetén nincs már minden készleten. Lehet, de nem biztos. A GSM boltban meg azzal rakják össze, ami már benne van a telefonban, így gyakorlatilag nem garantálható a vízállóság a továbbiakban.
-
i400
senior tag
3-4 óra alatt megvolt nekem hivatalos szervizben, azért mondtak ennyit mert száradnia kellett a ragasztónak. Vittem hoztam nem volt gond (Innsbruck-i szerviz). Nincs a közeledben olyan hivatalos hely ahol javítanak is nemcsak továbbküldik?
-
senior tag
Szia, mikor a srác szétkapja a videóban, akkor sérül a tömítés és a ragasztás. Aztán új tömítés és ragasztás nélkül összepattintja az akku csere után. Így múlhat el a vízállóság, cserébe viszont gyorsan megvan.
Samsungnál meg a folyamatok miatt telik 3 munkanapba (munkafelvétel, szállítás, bekerül a többi közé, szervizes dolgozik, szállítás, kiadás). Ők viszont talán nyomáspróbáznak is, meg garanciát vállalnak a vízállóságra. -
Viktorbáró
csendes tag
Sziasztok!
Úgy érzem eljött az S9+omban az akku csere ideje:
AccuBattery szerint 2750mah a jelenlegi kapacitás, 2 óra 24 perc bekapcsolt kijelzővel 56%ot merül, még 24%ot 4 óra kikapcsolt kijelzővel, ami azt jelenti, hogy reggel 8 óta most 20%-on vagyok, úgy hogy Facebook, Chrome és Messenger futott.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes márkaszervízbe vinni, vagy jó bármelyik GSM bolt?
Leginkább a vízállóság miatt kérdezem, az egyik YouTube videó alapján nem igazán látom, hogy ezt mi adná, a srác simán szétkapta és visszapattintotta a hátlapot.Egyszer már kérdeztem a Samsungban, ahol kb hasonló árat mondtak, mint amiket most találok a neten (~15 ezer pénz), viszont kb 3 munkanappal számoltak, ami elég abszurd a 30 perces GSM vállaláshoz, úgy, hogy munkaeszköz a telefon.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz csorbajeno #42036 üzenetére
Már egy Tronsmart is tud ilyet, nem kell JBL-ben se gondolkodni.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #42033 üzenetére
A legtutibb az, ha 2 olyan hangfalat visztek, amiket láncba lehet kötni. Azok között van szinkron, hogy egyszerre szóljanak.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Bjørgersson #42034 üzenetére
Előre akarok dolgozni.
Közben megtaláltam a megoldást: [link]
Egy dologtól félek, de az majd ott fog kiderülni: a visszhang hatás, a különböző késleltetésű bt eszközök között. Most kipróbáltam pár eszközzel:
-sportolós füles és hangszóró: füles késik
-fejhallgató és hangszóró: jól együtt szólnak, nem késik a hang (vagy nem észrevehető)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Bjørgersson
félisten
válasz ArthurShelby #42033 üzenetére
Nem értem, miért nem próbáljátok ki?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ArthurShelby
addikt
Hétvégén megyünk Balatonra, és fölmerült, hogy 2db bluetooth hangszórót is vigyünk.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogy egyszerre 2db bluetooth kimenet? Nem tudom mennyire necces pl a bluetooth késleltetése miatt
Anno volt olyan frissítés, hogy legyenek külön alkalmazáshangok (valami bt-on szóljon, valami a telefon hangszóróján). Lehet ott 2db bt kimenetet is választani egy alkalmazáshoz?
Esetleg van valami ötleteteket?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
kulu22
aktív tag
válasz plaszy #42026 üzenetére
Nem véletlenül van még meg, nagyon szeretem, szerintem a legjobb Samsung telefon amit valaha is gyártottak. Pedig volt az összes újabból is nálam rövidebb-hosszabb ideig. Csak az ilyen húzásokat nem szeretem tőle, az pedig nem megoldás hogy ilyen esetben töltögetem ész nélkül amikor egyik napról a másikra harmadannyi üzemidőt produkál ugyanolyan használat mellett. Nyilván nem az (egyébként egy éve cseréltetett) akku döglik meg egyik percről a másikra ilyen mértékben, tehát valami más oka lehet a hirtelen merülésnek.
[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
Tegnap gondolt egyet és megjavult. Reggel 10-ig még nagyon gyorsan merült, majd beesett az összes hétvégi bankkártyás költésem értesítő SMS-e és utána visszazökkent a fogyasztás a normális kerékvágásba. Pedig volt reset, ki-be kapcsolás, wipe törlés is. Fura. Nyilván valami be volt ragadva, de a factory resettől nagyon fáztam, így vártam vele.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz pusszycat #42013 üzenetére
Köszi, közben megjavult, tényleg újra kellett csak indítani. Csak hát fura, mert frissítés után is újraindult...
Mindegy, lényeg, hogy most már működik. Köszi szépen.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
plaszy
őstag
válasz kulu22 #42024 üzenetére
Nálam nem.
(Egyre inkább az az érzésem, hogy összeesküvés elméleteket kerestek a frissítésekkel kapcsolatban. Ha jobban merül, többször kell tölteni. Ha az autó is többet fogyaszt, akkor előbb kell tankolni. Mi olyan ördöngős ezen. Na mind1, nem kell leírni még ezt a telefont.)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
csorbajeno
veterán
válasz kulu22 #42024 üzenetére
Én erről nem tudok nyilatkozni, mert alapjáraton SIM-kártya nélkül megy a telefon. Viszont júniusban, amikor volt benne SIM, akkor határozottan jobban merült, S6 szinten volt, de az meg ugye bőven a frissítés előtt volt még. Megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást is, hátha csak beragadt valami, amit a wipe cache nem lő ki, de nem tartom kizártnak, hogy kezd gyengülni az akku, nem tudom mennyi idős a telefonod.
-
kulu22
aktív tag
Nálatok nem merül nagyon gyorsan a telefon az utolsó (aug) frissítés óta? Független, wipe cache már többször volt.
-
Na jó, lehet nem minden tok jó betonra, és mindig strapatokot veszek aminek a sarkai hangsúlyosan védve van. Vagy aki betonra van szakosodva annak ajánlom az UAG tokjait.
-
TaaT
nagyúr
válasz pusszycat #42018 üzenetére
"A legolcsóbb tok is megvédte volna."
Hááát, én most ejtettem le úgy rendesen a telefonomat 2019-óta amióta nálam van, az olcsó tok nem védte meg, átütött a tokon a beton. Úgyhogy jelenleg van egy jó nagy kráter a telefon fém keretén. Hála a jézuskának hogy a kijelző megúszta. [kép]Give them hell Ukraine!
-
MrTwister
őstag
válasz Bjørgersson #42016 üzenetére
Igen. Volt rajta tok, Samsung gyári szilikon tok.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Vettem egy drága telefont régebben. Első nap elejtettem. Nem tört el, mert szőnyegre eset, de azóta tokot használok.
-
válasz MrTwister #42015 üzenetére
A legolcsóbb tok is megvédte volna. Én még a dobozából sem veszem ki amig meg nem jöttek a védelmi dolgok rá. Van is vagy 5 karcmentes újnak kinéző telefonom.
-
Bjørgersson
félisten
-
MrTwister
őstag
Asszony két hete leejtette fürdőszobacsempére a tőlem pöpec kis állapotban örökölt S9+ -t és durván összetört a kijelzője, egyik szélén a kijelzőből hiányzik egy kis üvegdarab, érintésekre reagál, de néha vibrál a kijelző meg egy csíkban meghaltak a pixelek. Érdeklődtem néhány helyen 80 ezerért cserélnének benne kijelzőt. Nyílván ennyi pénzért lehet használtba másik jó állapotú telót venni. Nem éri meg. Akkor ez ennyi, menthetetlen, kuka?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
válasz Vistaboy #42012 üzenetére
Nekem is irt ki ilyet egy másik telefon indítsd újra 1 x 2 szer.
Azért írja mert nem látja a hálózatot.
Akár bekereseheted manuálisan is, akkor nem tud mit kitalálni mennie kell.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Adott egy Samsung Galaxy S9+ okostelefon, amire ma reggel érkezett egy frissítés (gyanítom az, amit fentebb többen jeleztetek), és amióta újraindult, azt írja ki, ha telefonálni akarok, hogy: "Nincs regisztrálva a hálózaton". Tegnap még semmi baja sem volt. Lehet, hogy a frissítés okozta ezt?
Más tapasztalt már hasonlót?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
LEON_01
tag
Hali!
Nálatok is gyorsabban merül a telcsi a mostani frissítés óta?
-
hematoma1
aktív tag
Függetlenre megjött.
-
tomasz79
tag
Köszi
-
ArthurShelby
addikt
Nekem mostanában kétszer volt olyan, hogy teljesítmény mód váltás után (optimalizált, közepesen energia takarékos) az értesítési sávot lehúzva nem jöttek elő a gyorsbeállítások, konkrétan üres volt a helye. Újraindítás után helyreállt minden, remélem nem a frissítés miatt volt.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
tomasz79
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, egy fájlt hogy lehet kirakni kezdőképernyőre?
Konkrétan egy képre gondolok.
Arra már rájöttem hogy fájkezelőből hozzálehet adni a főképernyőhöz, de akkor nem egyből a kép jön be hanem a galeria ahol a kép van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest