- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csorbajeno
veterán
válasz tomasz79 #41195 üzenetére
Igen, az S9 egy másik speciális funkciot kapott erre a celra, ami majdnem ugyanaz volt, csak mas néven. Szoval regebben volt rá funkció, de az szerintem elveszett az új kameraszoftverrel. Vagyis alapból nem homályosítja el úgy a hátteret, de valamennyire megis megcsinálja. Jó kis telefon az S9 meg mindig.
-
-
thedarkfox
senior tag
válasz tomasz79 #40872 üzenetére
Énse tudok angolul, azért írtam hogy tört english (németülse, elhalványultak az emlékeim )
Az okosotthon se egy nagy szám nálam, 2 szobába rgbw led szalaggal (mi light box-al/google home kompatibilitás a lényeg/ nemvészes az ára)
Háj google után:
"Turn on/off light lamp"
"Turn on/off bedroom"
"Lamp green/red/pink/purple/white/etc"
"Lamp brightness minimum/maximum"Ezekkel el lehet lenni, tényleg alapok
Mondjuk szakmámból adódóan sok okosothonnal "találkozok" (loxone/livolo/zigbee/mi light/onix).[ Szerkesztve ]
-
válasz tomasz79 #40872 üzenetére
Vagy 10 mondatot kel betanulni. Az elég is. Mit tanultál csak nem oroszt? Mert németül angolul ért.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
válasz tomasz79 #40868 üzenetére
Próbáld ki a hey Bubu-t is. Nekem megy. Igaz nekem angolra van állítva. Nem akartam folyton googlezni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
thedarkfox
senior tag
válasz tomasz79 #40868 üzenetére
Maradhat minden magyar nyelven, viszont ki kell választani a segéd támogatott nyelvei közül amelyikkel szeretnéd használni(alap asszem az english US).
Tört englisemmel simán működik pl. nincs hubom, de a telefonról tudom kapcsolgatni a home alá installált Mi light lámpákat, chromcastot.
Félreértéshez: Voice mach-nál add meg többször a hangod, könnyebben "ért" utána. -
thedarkfox
senior tag
válasz tomasz79 #40866 üzenetére
Ok google nem megy magyar régión, helyette: "héj google"
Azt megérti..
Beállításoknál a keresőbe írd be: google segéd, találatoknál kidobja, ott tudod neki megadni neki a hy google vezényszót. Figyelmeztet is hogy magyar nyelvnél nem támogatott az ok google.[ Szerkesztve ]
-
-
Bavid
senior tag
válasz tomasz79 #34393 üzenetére
A sima üveg fóliákkal pocsék lesz mindig az érzékelés, mert csak a szélein ragad hozzá a képernyőhöz. UV ragasztós fóliát ajánlom, Alin lehet néhány dollárért rendelni, vagy ha jól tudom SES-ben is kapni (jóval húzósabb árért).
Meg is van, WhiteStone Dome Glass a neve.
[ Szerkesztve ]
-
-
jupp008
senior tag
válasz tomasz79 #34393 üzenetére
Igen, tapintásra is vastag, kevésbé érzékeny, hamar zsírosodó.
Én már évekkel ezelőtt felhagytam az üvegfóliával, mert több a hátrány mint előny.Viszont kapni jó minőségű fóliákat, amik elég jó karcálló tulajdonságúak il. mérsékelten ütést is kibírnak.
Pl. Media Markt -ost mindenkinek ajánlom. -
válasz tomasz79 #34095 üzenetére
Vagy átküldöd magadnak a https://wetransfer.com -al én filmeket kóldözgetek vele ide oda, egy pdf-et körberöhög. Nehogy már megkeresem hol az átalakító. Az embert az lustasága viszi előre a fejlődésben- - by pusszycat
-
csorbajeno
veterán
válasz tomasz79 #34092 üzenetére
Két átalakító van a csomagban. Az egyik a micro USB-s töltőből csinál Type-C végű kábelt, a másik pedig minden USB végű kütyüt (Pendrive, billentyűzet, egér, stb...) tesz kompatibilissé a telefonnal. Na, neked ez utóbbi kell, ez a nagyobbik átalakító, olyan széles, mint egy pendrive.
-
Rinocerosz
őstag
válasz tomasz79 #34092 üzenetére
Az a kis fekete átalakítóba kell a pendrive-t bedugni és utána a fájlkezelőben megjelenik a pendrive. S7-nél csináltam itt s9 nem.
( Volt itt régebben valami probléma, hogy nem lehetett másolni vagy csak "x" formátumot ismert fel nem emlékszem pontosan, de próbáld ki minden képpen.) -
samu74
addikt
válasz tomasz79 #31525 üzenetére
Nekem egy gyenge teljesítményű szivargyújtós töltőm van,ha nagy fényerő, gps,szinkronizáció, stb. megy egyszerre akkor simán nem tartja a lépést a fogyasztással. Most rendeltem egy QC3 töltőt a kocsiba, azzal asszem jó lesz. Nálad is az lehet a gond.
kiskeni én elhiszem hogy tudsz rá vigyázni, de balesetek mindig vannak. Azért is hívják balesetnek. Én is 20 évig motoroztam úgy hogy egy karcolás nem esett rajtam. Aztán egy márciusi este egy szarvas úgy gondolta hogy ő most megnézi milyen motor jön vele szembe a főúton...
[ Szerkesztve ]
-----------
-
veterán
-
fzboxx
senior tag
válasz tomasz79 #20246 üzenetére
Beállítások > Telefon névjegye > szoftver adatai > Build száma sorra kell gyorsan többször kattintani (legalább ötször, ha jól emlékszem)
Ez után lesz a Beállítások alatt egy új menüpont : fejlesztői beállítások. Ebben van egy csomó beállítási lehetőség, de csak azt állítsd, amit értesz is vagy utána olvastál.
-
fzboxx
senior tag
válasz tomasz79 #20237 üzenetére
Fém a szekrény?
BT nekem is állandóan megy (Gear S3 miatt, már több, mint két éve), WiFi is állandóan megy, de PIE óta nagyon jó lett a fogyasztás, főleg készenlétben.
A fejlesztői beállítások között van egy "Energiatakarékos WIFI mód" kapcsoló, ami nekem be van kapcsolva. Ezt nézd meg nálad. -
Rinocerosz
őstag
-
fzboxx
senior tag
válasz tomasz79 #20228 üzenetére
PIE frissítést feltetted?
A szekrény akkor nem okozhatja (fém szekrény árnyékolhat, ami miatt a rádió erőlködik, ezért többet fogyaszthatna... de akkor nem ez az oka.
Köthető valamilyen eseményhez a 'furcsa' viselkedés? Telepítettél esetleg valamit, új szinkronizálás beállítás...
Csak próbálkozok... -
-
-
-
mg1992mg
senior tag
-
törölt tag
válasz tomasz79 #17391 üzenetére
PindurAnnánál láttam S9+-ra orgonalilában....
Szokatlan, de lehet meg tudnám szokni. S7-en Clear View-t használok, azt pár hónappal a telefon vásárlása után vettem, azaz kb 26-28 hónapos. Nem kímélem, kapja a hajtogatást, nyomást, stb, de ez a Led View tokot kb hasonló tartósságúnak éreztem ha a kialakítást nézem. Az, hogy a mágnes/led/vezeték nélküli töltés része mennyire tartós azt nem tudom.
Kedvezőbb árért talán a Speedshopot érdemes nézegetni. SES listaár kb feléért vettem ott S7-re backpack-et, minden akció nélkül. -
Mr.Silkó
veterán
válasz tomasz79 #16401 üzenetére
Ha nem használtad még a fejlesztői beállításokat, akkor nem is fogod megtalálni, mert rejtve van, de ne is keresd, mert akkor így el sem állíthattál benne semmit, ami a problémádhoz kapcsolódik (hacsak nem használtan vetted a telefont).
Esetleg egy Samsung márkaboltban megpróbálhatod megkérni, ha normálisak az eladók, hogy egy másik ilyen átalakítóval teszteljék ott helyben, előtted a mobilt, hátha kiderül valami.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
Teal'C
veterán
-
vulnrea
aktív tag
válasz tomasz79 #10043 üzenetére
Szia, nálam is működik, igazából ha nem használod akkor sem ér nagy csalódás 😁 napfényben nem nagyon látom, meg ugye tokban tartom a készüléket és mire kezembe veszem már nem világít. Jópofa egyébként, tetszetős és szép sötétben, de olyan sokat nem kell várni tőle.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
TOZ
addikt
válasz tomasz79 #9891 üzenetére
Két dolog lehet,
1. az ujjlenyomat olvasod a rossz
2. az ujjad
tekintve hogy az S7-tel is gondod volt en hajlok a masodik megoldasra.Nekem a felesegem ujja olyan, hogy hiaba van ujjlenyomat olvaso a telefonjan (iPhone SE) nem tudja használni. 100-bol 5-szor (talan) feloldja neki.
mSchumi87:
EP-NG930-at használok. Nem hiszek abban, hogy káros lenne. Több telefonnal többfélét is használtam. Most éppen ezt.[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
válasz tomasz79 #9891 üzenetére
Vizes, nedves, izzadt ujj lehet gond, vagy probald torolni es ujra bealitani az ujj lenyomataidat.
Más: hásznal itt valaki vezeték nélküli töltőt? Ha igen melyiket? Nem teszi tonkre hamarab az akut? Koszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest