- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz Aryon87 #27094 üzenetére
Igen viszont a magya rommal azonnal merült és jóval gyorsabban.. de igen később fog kiderülni mennyire jó.
De úgy látom panaszkodnak az s10-re is én nem igazán értem mi a baj a samsungnál ez az exynos proci nem igazán nyerő állandóan van valami kínlódás vele.
Így hamar bajba fog kerülni a samsung. -
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #27090 üzenetére
Volt itt egy szakerto aki megmagyarazta anno h de deeee jo lesz... Fel is ajanlottam h legyen nyito hsz. a DBT rom felrakasa magyar XEH vagy szogaltatos telora... Nem lett belolle semmi... persze le lettem hulyezve))
Na jo csak burkoltan... Szoval frissites nem lesz ra ota, vagyis lesz, az elso, utanna be fog allni a magyar sim szerint, es nem lesz tobb ota frissites... Ha van ra megoldas, akkor kerem irja le reszletesen es mindenki aki szeretne megcsinalhatja, nyito hsz... eljen Viszont a XEH rom es a DBT rom "elvileg" ugyanaz!helixP Persze, de dark mod a telon, viber, twitter,messenger, email.bongeszo,yt,szamologep naptar... stb mind sotet es semmi romolas... csak hasznalni kell...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Aryon87
félisten
válasz Rinocerosz #27087 üzenetére
Semmivel sem latom jobbnak a fogyasztasod, annyi hogy egyenletesebben merul es lassabban. Ha mostansag cserelted, akkor majd kesobb ugyanugy xar lesz.
Itt az optimalizalas a fo problema, valamint a gyenge antennaveteli kepesseg, ami ugyanugy cumizza a szazalekokat, es nem tudsz mit tenni, hiaba alacsony a S(z)AR ertek..
Nekem most ejjel 10%-ot merult, igaz minden be volt kapcsolva ami letezik, de 4-5 ora alatt ez nagyon sok.. es delelott 10 oratol alaphasznalat (viber, messenger, face, poweramp, chrome es 1 hivas) mellett tartok 58%-nal..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mrc4y
tag
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #27090 üzenetére
Azóta sajnos nem jött még frissítés. De tudomásom szerint ugyanúgy jön a frissítés csak nem a német vagy az angollal egyidőben hanem a magyarral egyidőben.
Mondjuk ezt teljesen én se értem, hogy működik.De ha azt vesszük amikor a telefonomon 8.0 vdh rom volt de már a németeknél ki adták a 9.0-át és rá tettem akkor kaptam frissítést utána.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
De abban az esetben, ha átáll a DBT/BTU rom XEH-ra, akkor nem feltétlenül lesz frissítés. Ezzel mi a tapasztalatod, vagy nem volt frissítés, amióta romot cseréltél?
-
kelly416
veterán
Csak kikövetelitek, hogy megtanuljak ezen is romot cserélni.
-
Rinocerosz
őstag
válasz malna88 #27081 üzenetére
Hát számomra is érdekesek ezek a dolgok.. a magyar rom előtt DBT használtam ez a német független rom és igazából elégedett voltam az üzemidővel. Utána hát mondom le cserélem a magyar rom-ra de akkor valami iszonyatosan merült a telefon persze lehet app vagy bármi de én mindig teljesen alapról indítom a rendszert semmi biztonsági mentés.
Miután felrakom a romot rögtön FR és wipe cash szóval én nem hiszem, hogy a magyar rom-ba be akadt volna vagy valami.. és vagy 4-5x újra indítom a telefont szépen megvárok minden frissítést..stbDe mióta felraktam az angol függetlent(BTU) látványosan változott az üzemidő ugyan azt csináltam mint a magyar rommnál semmit nem módosítottam.
[kép] Szerintem ez több mint jó. (Teljesítmény mód: Optimalizálva)
A magyar rommal 2 óra kijelző időnél már 50% on vagy alatt voltam éppen elértem a 4 órát
BTU-val meg tegnap 5:47 kijelző időnél raktam fel töltőre és még volt benne vagy 15%.Ja meg még azt akartam megemlíteni, hogy igazából semmi hátránya nincs hogy most te BTU DBT vagy milyen romot használsz. A telefon meg úgy is át áll magától XEH-re.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Vjankovics82 #27065 üzenetére
és ugrik a 180000Ft-s teló is a kukába!
-
samu74
addikt
A főzött rom meg a root miatt ugrik a gari,plusz néhány app nem biztos hogy működni fog(S Heath/bankos appok). A Knox miatt.
-----------
-
malna88
tag
válasz Rinocerosz #27059 üzenetére
Egy kicsit meg tudnánk állni boncolgatni ezt a XEH-BTU témát, mert igen érdekes állítások kerültek elő. Én nemrég PAN-ról álltam át XEH-re de kimagasló eredményeket nem tudtam elérni, 4 óra SOT-nak már örültem, a rendszer és a készenlét megevett 8-10%-ot (ja és közepes energiatakarésban mindezt )
Miért lehet jobb az angol rom energiafogyasztásra? Milyen hátránnyal jár amúgy ha nem magyar a rom? A BTU amúgy szolgáltatós rom és a XEU a független, vagy ott hogy van ez?
Érdemes lehet megpróbálni szerintetek egy BTU-t is?s9+
-
kekedi
senior tag
válasz bounty123 #27079 üzenetére
Kerestem, de nem találtam ilyet. Mivel én nem is szeretem ha külön kezeli ezeket, így nekem ez fel se tűnt. (Én az összes beérkezett levelet szeretem látni)
Ha valaki azt megszokta, érthető, ha emiatt nem vált.
Ui: A csillagozott leveleket tudja kezelni (nekem az volt a fő szempont)
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
válasz Vjankovics82 #27076 üzenetére
Használd a samu saját progiját. Nem éreztem kompromisszumot a váltásnál (mivel én is gmail progit használtam évekig) Azt lehet feketére állítani. A progit is és a widgetet is.
Ugyan ez igaz a naptárra is. ( az is jó, az is fekete)
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Vjankovics82 #27076 üzenetére
Sztem sehogy.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Reverting
őstag
válasz Tiger. #27071 üzenetére
A video elejen van par adat h mennyi a fogyasztas a kijelzonek feher vagy sotet modban, es azert eleg latvnyos, ha mar sotet szurke az is nagy kulombseg...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Milyen program kell a Play áruházból, hogy a "Good lockos " programokat telepítés után lassan, elerjem, használjam?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
Tiger.
nagyúr
-
Reverting
őstag
Dark mod.. hasznaljatok minel tobb app-nal, es rendszer szinten...
-
zelos
aktív tag
Cserébe majd nem működik ez meg az, hiányzik majd ilyen-olyan dolog amit most megszoktál... szokásos főzelék rom problémák, hiányosságok.
-
Vjankovics82
senior tag
Lehet érdemes lenne rootolni a telót! Másik romot feltenni biztos jobban bírná az aksi 👍😤
-
samu74
addikt
válasz Rinocerosz #27059 üzenetére
S7-en nekem is a BTU rom volt a favorit, akksiban is meg a hálózatkezelés miatt is(főleg az utóbbi miatt raktam fel) . A XEH volt a legrosszabb ,hogy miért...
-----------
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem elég sokat merült ennyit csak nem kellene. Nekem tegnapig ugyan így merült.. sokáig 50%-al el bírtam érni 3 óra vagy közeli üzemidőt.. de a magyar rommal egyszerűen 2 óra alatt 50%-on volt :(
Lecseréltem a Rom-ot rajta BTU-ra és csináltam utána egy fr-wipe cash és most megint nagyon szépen birja. Most 6 órát kijelző időt bír ami elég jó.Nem tudom, hogy előtte valami app vagy mi okozta ezt a merülést vagy esetleg ennyi különbség lenne a romok közöt??
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Nem akarok én is akkuhasználatos képet linkelni, de marha nagy csalódás ezen a téren a telefon... 18 óra alatt 50%-ra merült, úgy hogy szinte alig használtam. 40 perc kijelzőidő, 2 perc telefonbeszélgetés és 10 perc spotify volt benne. Már a facebook-ot is letöröltem pedig.
Tök jó, meg fürge, meg minden, de hogy ilyen szinten merül az szerintem nevetséges. Az összes Samsung ilyen?
-
Aryon87
félisten
Egy kis kedvcsináló a fotós szelleműeknek:
[képek szerkesztve](#27053) mrc4y
Szigorúan a SES szervizbe viszem be, szolgáltatóhoz semmiképpen, mert az 1-2 hétig biztos ülne rajta. + cseretelefon is kell..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
kiskeni
aktív tag
Nincs ott 1%-os romlás, az efféle appoknak nehogy higyjél. Röviden, ezen appok csak az FR-től kezdve képesek adatokat gyűjteni, és akkor is csak annyit, amit a beépített telefonkezelő program is lát (Eszközkarbantartó). Azt pedig ugye tudjuk, hogy ez a telefonkezelő app sem képes akksi állapotot megállítani, tehát 102%, hogy a Phone Info sem képes rá. Csak mond valamit random a számára is elérhető adatok alapján, ami már eleve ott bukta, hogy mint mondtam, egy FR-el pont át is verheted. Onnantól kezdve a Phone Info-nak olyan lesz, mintha az FR utáni lett volna az első bekapcsolás, mintha akkor keletkeztek volna az első adatok amik alapjan számol.
Céleszközzel lehetséges csak az akksi állapotát meghatározni. Appokkal még csak körülbelül sem fogsz tudni semmit megtudni.Az sem mindegy, mik a felhasználási körülmények. Terhelés esetén, tehát játéknál gyorsabban merül, max fényerőn szintén nem sajnálja a mAh-eket. Próbálj meg közepesen energiatakarékos módot használni vagy adj neki még kis időt, hátha beáll. Bár mondjuk alapvetően 4 óra nem rossz, de ha kíméletesebben használod, akkor már lehet gond.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
mrc4y
tag
válasz Aryon87 #27051 üzenetére
Én is a gyorsaság miatt vittem Samsung szervizbe a szolgáltatói garanciáztatás helyett, hogy ne kelljen 1 hónapot várnom rá. Szerencsére nálunk (Szombathelyen) gyorsan dolgoznak, itt csak 1 szerviz van, de biztos vagyok benne, hogy Pesten is jobban jársz vele, mint a hetekig kínlódó szolgáltatóval.
-
Leonardo91
senior tag
válasz Leonardo91 #27034 üzenetére
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Aryon87
félisten
Melyik szervizbe vitted ahol ilyen hamar megcsinálták? Kedden viszem én is (Pesten), nem bánnám ha még aznap kész lenne, és nem heteket ülnének rajta..
-
mrc4y
tag
Aksi csere után mik a tapasztalatok? 1 hete volt a készülékem samsung szervizbe, szerencsére 2-3 óra alatt cseréltek is benne aksit, így a 10-15%-os instant kikapcsolásos gondom megszűnt, viszont 15%-tól most is nagyon hamar merül és 4 óra kijelző időt is nehezen vagy sehogy sem bírok elérni. A phone info is napról napra egyre kevesebb %-os battery health-et jelez, így 96.8%-ról indult az első bekapcsolásnál, most 95.7%-os, nem tudom számít-e valamit ez az 1 hét alatt 1% romlás, talán nem. (s9+,android pie)
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz thedarkfox #27048 üzenetére
45-75% kozott, es mindegy mivel...
-
thedarkfox
senior tag
Az attól függ, ha nincs bedugva akkor előbb-utóbb lemerül magától....
Viccet félretéve ejszaka egész végig töltőn van nekem a telefon, neha napközben is rátöltök mindkét esetben gyorstöltővel vezetékesen. Hogy jó-e vagy sem eddigi tapasztalatok alapján nincs baja, de aztán jönnek a 20-80% közt 100mA töltés hívei és jól le%#$&@k[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Ha már így ennyire rajta vagytok az akkumulátor használaton, jó vagy rossz dolog hogy a vezeték nélküli töltőpadon tárolom a telefont teljesen feltöltve?
Give them hell Ukraine!
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
A 108.99Mb-os (nekem ma dobta fel)frissitést érdemes telepiteni?
Tapasztalat vki?Origin:Memphis79HUN
-
Reverting
őstag
válasz csabicska #27040 üzenetére
Pillepalackbol vagj egy darab muanyag darabott, azzal probalj eloszor ala nyulni... utanna ha nem megy akkor probald a penget...
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az uv-s fólia leszedés közben középén maradt.
Nem tudom leszedni.
Hogy lehet levenni onnan ????Sos.
Segítsen vki !!!-Galaxy S20 - The best-
-
zelos
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz werszomjas #27025 üzenetére
Érintésérzékenységet esetleg engedélyezd, hátha az megoldja.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem az üveg lesz a ludas. Régóta meg akarom venni a tokot az S9+hoz, de mindig félreteszem..
Az okostok problémával kapcsolatban gondoltam.
Nem erre akartam válaszolni, so sorry.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kiskeni
aktív tag
válasz .Szaki. #27033 üzenetére
Beállítások--->Kijelző--->Védelem véletlen érintések ellen - elég ha ezt bekapcsolod és amíg elől/hátul a szenzorok érzékelnek valamit maguk előtt, addig letilt minden érintést. Ki is próbálhatod azzal, hogy kitakarod az előlapi közelségérzékelőt + hátul a pulzusérzékelőt és úgy próbálsz bármit is nyomkodni.
Szerk.: Bár úgy tudtam, de nem használja ez a funkció a hátsó pulzusérzékelőt. Pedig úgy emlékeztem, hogy a funkció leírásában is ezt állítjákm Lehet, hogy Oreo-ban így volt, nem tudom.[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Ugyan nem S9 a telefon de hátha tud valami segíteni..
Adott egy A6+ (XEH)
Frissítettem Pie-re, mikor magához tért a telefon minden fekete fehér a menübe. Factory resetet nem nyomtam. Lehet ez a baj , vagy valami bug / beallítás lenne?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
.Szaki.
addikt
válasz kelly416 #27032 üzenetére
Sosem figyeltem, hogy hogy teszem zsebre, szóval benne van a pakliban. Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy alapvetően a közelségérzékelő is működik ilyenkor, szóval zsebben hordva nem kéne érintésérzékenynek lennie semmiképp sem. Az AoD folyamatosan megy, na de hát ha zsebben van, akkor pont emiatt ki is szokta azt kapcsolni.
-
kelly416
veterán
válasz .Szaki. #27031 üzenetére
Nem lehet, hogy kijelzővel befelé van, a combod felé, és fel-fel ébreszted a kijelzőt combbal? Onnan már egyenes az út a pause és stop gombokhoz, mert gondolom lezárt kijelzőn kint van a zene vezérlő. Kapcsold ki a zene vezérlőt, nézd meg, mitől ébredhet fel a kijelző (dupla kopp AOD esetén, vagy akár csak simán AOD-n kint a zenevezérlő, nyomásérzékelő...) és legalább teszt jelleggel iktasd ki, hátha ...
-
.Szaki.
addikt
válasz Sungoo #27017 üzenetére
Nem, jelenleg nincs benne memóriakártya, 64GB egyelőre mindenre IS elég.
samu74
Nem stream, a gyárilag rajta található Play Zenét használom."Meg az akkumulátor optimalizálást kikapcsoltam annál."
Ezt nem is értem, gondolod, hogy beleokoskodik az optimalizáló, hogy zenelejátszás közben sokat fogyaszt és ezért kilöki? Ha ezt tényleg így csinálja az azért elég "vicces". Egyébként reggel 95%-on volt, most pedig 66-on.
SharpSA
Elhalkulni nekem is el szokott, de olyankor kisebb hangerőn beadja az adott app (e-mail, vagy SMS) értesítőhangját és azonnal visszajön a zene. Kocsiban ennek sem örülök, de ez még kompromisszumképes. A megállás viszont baromi idegesítő, előbb is megállította két alkalommal és nem jött semmi.csorbajeno
Nem nagyon okoskodtam abban a menüpontban, de valóban be volt kapcsolva, most kiszedtem, kíváncsi vagyok, hogy fog-e még jelentkezni ezután is ez a probléma.
-
csorbajeno
veterán
Akkor meg is van a probléma. Ezek a feature-ök csak a gyári tokokkal működnek. Ezért nem látod az extra beállításokat es ezért nem működnek a funkciók. A gyári tokkal igazából az NFC-t sem kell bekapcsolva tartani, anelkül is együtt tudnak működni.
-
stickrs
senior tag
válasz e-newsee #26998 üzenetére
Mert 2/3g nincs rendes netem, kb semmi nem megy ( nem nagyon értem miért, pl Szerbiában 3g is simán elég volt, itt osztrákoknál meg cirkuszol, kiirja, hogy nincs internet), és sokszor 2g-n marad még akkor is amikor már 4g lefedettség is van, pl mélygarázsbol mikor kijövök, alagutbol stb..és elég zavaro, hogy várogatni kell, hogy mikor vált már át.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
rgeorge
addikt
Most láttam, hogy nem gyári a tok. Akkor viszont nem tudom, mi lehet a gond, a tok leírásában sincs semmi? Nálam kezdetektől gyári Clear View tok van, nem rontotta el eddig egy frissítés sem a működését.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Rinocerosz
őstag
Hát lenne mit javítni.. nekem az üzemidő trágya most valamiért eddig 3 óra alatt 50% merült most 2 óra alatt van 50%-on....
Esetleg azt próbáld meg, hogy a telefont indítasd újra mert amikor én újra indítom akkor ki írja, hogy gratulálunk a tokhoz..stb
-
Indiant
addikt
A második éves garancia mire vonatkozik?
-
werszomjas
addikt
válasz rgeorge #27016 üzenetére
NFC bekapcsolva.
Nem működik a kijelző ki/be kapcsolása, ha kinyitom/becsukom a tokot.
(#27020) Rinocerosz# Nálam nincs "Csukott fedélnél ne jelenjen meg" sor
Olyan, mintha nem érzékelné a telefon a tokot.
Olvasgatom samsung fórumon többen írják, hogy a legutóbbi frissítés óta nem megy az okostok.
(#27024) csorbajeno
Tok nem gyári
Üvegfólia gyári, de elég szarul van rárakva, mivel lekerekített a kijelző, az oldalán nem fekszik fel.[ Szerkesztve ]
üdv
-
csorbajeno
veterán
válasz werszomjas #27008 üzenetére
Mi a nem gyári? A tok vagy az üvegfólia?
-
csorbajeno
veterán
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz werszomjas #27012 üzenetére
Szia!
Beállítások -> Kélernyő lezárása -> Always on display -> és itt van egy olyan hogy csukott fedélnél ne jelennyen meg...
[kép] -
Ateszpapa
addikt
Lehet az a baj.
-
rgeorge
addikt
NFC engedélyezve van? Azzal ismeri fel a tokot a telefon és alkalmazza a tokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Elvben ilyenkor témát is felajánl, mert a tok színét is felismeri.
Egyébként a kijelző ki-bekapcsolás megy a tok ki-becsukásával?[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz e-newsee #27014 üzenetére
Alapesetben de, gondolom neki annyi a gond, hogy nem mutat semmit. Plusz fel tudod venni a hívást becsukott tokkal is.
Bár, lehet, hogy csak le van tiltva az AOD. De elvileg van a tokhoz kapcsolódó beállítás valamelyik menüpontban, ami akkor jelenik meg, amikor beleteszed a telót.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz werszomjas #27012 üzenetére
Azt hiszem van hozzá valami beállítás a beállításokban. Keress rá. Még a note8-nál hazsnáltam utoljára, nem emlékszem pontosan.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Melyik okostok? Led view, vagy clearview?
Véleményem szubjektív...
-
dkovizoli
addikt
Gyári led view cover?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
S9-hez vettem egy okos tokot, de nem jelenik meg semmi a tok kijelzőn.
Be kell valahol kapcsolni ezt a funkciót?Tempered glass zavarhatja?
Nem gyári.
Köszi
[ Szerkesztve ]
üdv
-
kekedi
senior tag
válasz #31816946 #27002 üzenetére
Én is a telenornál nézegetem az S9-eket. Jaja az S9+ elfogyott. De most nagyon lent van az ára. A két telefon között kb. 10ezerFt a különbség. pár hete volt vagy 40ezer ft is.
Én speciel megvárnám helyedben míg újra lesz készleten az S9+. (főleg ha nem megy fel az ára) -
Tiger.
nagyúr
válasz #31816946 #26999 üzenetére
Sztem abban, hogy kevesebb a memoria, nincs benne 2x optikai zoom, kisebb a kijelző kisebb az akksi, ezáltal gyengébb is .
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
válasz vihartigris #27003 üzenetére
Akkor várnék egy kicsit és az S10-et venném.
-
törölt tag
válasz vihartigris #27001 üzenetére
Köszönöm szépen!
Megéri az S9 még? (Sajnos Telenornál online most nincs S9+)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest