- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Igazából annyit tudok,hogy van egy régi iphone és már régóta megvette a xiaomit,de nem használja mert nem tudja átmenteni a névjegyzéket+képeket.Valami faék egyszerű megoldás kéne mivel nem ért hozzá és innen távolból kéne managelni a dolgot.(gondoltam megmondom neki xy menü z gomb mentés és kész) aztán sim csere és restore.
-
Predatorr
őstag
Megtaláltam, de majd legközelebb tesztelem, mert időközben pc-ről elkezdtem törölni, a telón található zenekönyvtárakat, és abban a pillanatban mindkét lista megjelent. Duplán. Túlzás lenne azt állítanom, hogy értem akár ezt, akár a hiba összefüggését a spec hívásokkal.
-
Dany007
veterán
Igen, melegedni fog az biztos. De nem gond, mert közel lesz a szélvédő fúvókákhoz. Onnan meg megy a légkondi majd, az simán lehűti. És természetesen folyamatosan töltőn lesz.
A kijelző kikapcsolás már problémás lehet. Nem szeretném fölöslegesen hajtani a kijelzőt 3-4 órán át.
Bár szó se róla, tavaly arról ment a navigáció és nyilván majdnem folyamatosan ment a kijelző. -
Dany007
veterán
+@$atirka:
Köszönöm.
Azért vettünk már fel vele videót bőven, viszont csak ilyen 15-30 perces etapokkal - mivel párom tartotta menet közben-. Ott nem volt gond. Most ugye direkt ezért tartóban folyamatosan venné az utat.
Jó, végülis nem gond ha darabolja (lol még mindig fat32-t használnak), csak ne akadjon ki / álljon le.
Na, de az nagyon jó, hogy van egy konkrét pozitív tapasztalat sd kártyával. Köszönöm!Szerk.: amúgy azért is szeretném az S8-cal felvenni az utat, mert sokkal komolyabb minőségű képet készít, mint bármelyik dashcam.
-
-
marquuard
veterán
Az Android használ egy GsmCore nevű háttérszolgáltatást a Play-es bejelentkezésekhez. Ez a microG keretrendszer tulajdonképpen emulálja a GsmCore környezetetet, ami a bejelentkeztetésért felelős. Emulálásra azért van szükség, hogy a meglévő beléptetett Google-fiókod mellett beléphess Vanced-re ugyanazzal a fiókkal. Ezzel megkerülhetőek a Play szolgáltatások, nem fog összeakadni a Vanced-del az összes többi Google app.
Egyébként nyílt forráskódú, nincsenek kiskapuk az alkalmazásban.
-
$atirka
őstag
Egy dolog miatt használnám, hogy lezárt telóval is megy tovább a lejátszás.
Azzal, hogy egy műsort tudok folytatni onnan, ahol egy másik eszközzel befejeztem, így lesz tökéletes, ez bejelentkezés nélkül nem lehetséges.
Azt gondolom nincs mit féltenem, csak remélni tudom, hogy a Google accountom nem veszik el.EnterR: Ez megnyugtató!
-
zohan echte
tag
Sikerült, köszönöm. Ha már itt vagyok, hadd mondjam el, hogy a 23 hónapos készülékem újjá született, kijelző beégés, hangszóró és mikrofon hiba miatt. Kijelző, aksi, hátlap, keret, usb panel garanciában cserélve lett.
Tegnap gondoltam újra felöltöztetem a kijelzőt, hátlapot, lencsét. Volt itthon négy kijelző fólia, persze hogy mind sikerült elrontani.Hátlap, lencse bevédés sikerült. A kijelző mennyire karcolódik amúgy? Aliexpressről rendeltem megint fóliát, remélem az már sikerül.
-
vmack
tag
Köszi mindenkinek!
Felment rendben, és feldobta a sim resetet.Újraindulás után jó sokáig csak samu logó volt aztán héberül jött be a rendszer, átállítottam magyarra. Több dolgot feldobott a kezdeti beállításnál mint a tmh rom.
Az izraeli kártyával beállítottam mindent most ILO/ILO/TMH
a tárcsázóban nem látok hangrögzítés lehetőséget, mindjárt felteszem az acr-t
-
vmack
tag
az hogy ne nyúljak az OEM feloldáshoz az az ugye azt jelenti hogy ha soha nem piszkáltam (még a fejlesztői mód sem aktív) akkor hagyjam csak szépen így és mehet az odin.
csak azért kérdezek rá még egyszer mert itt meg azt írják hogy aktívra kell állítani mert valamilyen lock ba kerülhet.
https://prohardver.hu/tema/gerner1/hsz_4-4.html
-
vmack
tag
igen s8 plus
Centire ugyan így néz ki XEH ra keresve is:
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4 (DBT)
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4 (XEH)
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDA (DBT)
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDA (XEH)hű most kicsit megkavarodtam, ha jelenleg XEH és nem rögzít, felteszem a DBT-t és az izraeli sim el elindítom akkor elvileg mennie kellene a rögzítésnek, de akkor nem kapok ota frissítést? vagy kapok csak izraelit? vagy amint kiveszem az izraelit és a t-s sim el elindítom visszaáll?
az előző hozzászólás végébe betettem pontosan mi is van most a készüléken
-
vmack
tag
a samfirm ezt szedte le DBT-re keresve:
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDAfull gyalut szeretnék, hogy tényleg tiszta telepítés legyen.
Mit kell betallózni az odinba?
sima csc és nem a home csc igaz?jelenleg ez van fent. ha ezt vissza szeretném tenni akkor az OXM et kell letölteni és feltenni?
-
Probert75
addikt
Nekem nem céges, hanem saját. T mobil-os a teló, független és én tettem rá az első független pitét, azaz a DBT-t. Átállt minden XEH/XEH/TMH-ra.Majd a kövi már OTA-n jött rendesen. Már a DBT-nél megjelent egyből a VoLTE kapcsoló. Beaktiváltattam a Telenornál. De mivel 72 óra a bekapcsolásig, így nem derült ki azonnal, hogy kell e az új SIM. Mikor nem jelent meg az ikon, akkor tudtam, hogy SIM csere is kell, de lejárt a hűségidőm rá 2 hétre, így csak akkor mentem cseréltetni. Az üzletben szó nélkül kicserélte a SIM-et egy újra és azonnal megjelent az ikonja a rolón. A VoLTE bekapcsolásánál sem kérdezett semmit és nem is akadékoskodtak az üzletben.
-
Bunda555
tag
"Egyébként a Google beállításokon belül van egy Névjegyek visszaállítása lehetőség"
Ezer köszönet, tényleg ott voltak!A másik:
Töröltem és megpróbáltam újra lementeni a vcf fájlt skype-ból, de csak menteni engedi, nem lehet kiválasztani a fiókot. Korábban szerintem is ki lehetett, lehet hogy ez OneUI feature
Hiába a google a default, akkor is a samsungba teszi. -
tetova
tag
Nálam hetek óta aktív, és egyáltalán nem terheli az akksit (Telenor). Sokkal gyorsabban épül fel a hívás, szinte azonnal tárcsáz. És a HD hívás nem attól függ, kit hívsz, hanem attól, hogy te milyen hálózaton vagy. Simán HD-ben hívod pl. a vezetékes Telekomos számokat is, és a hangminőség jobb lett.
-
thedarkfox
senior tag
-
thedarkfox
senior tag
Na arra akkor még várhatsz.
Mármit mire oda is aktiválják. Nem kapkodják el. Pár hétig megy s8pluszra, aztán adják a többire is remélhetőleg, (legalábbis ez volt a terv, de ugye a pár hét már lecsengett és hát na...) de ahogy a vodát ismerem, év vége előtt biztos nem várható a többi készülékre. De most remélem igazán, hogy tévedek.eddig se kapkodták el ezeket a dolgokat.
-
marquuard
veterán
Hivatalos ROM flashelése nem okozhat gondot ha az OEM unlock be van kapcsolva. Ezt lopás ellen találták ki. Ha be van kapcsolva (a védelem), akkor ADB paranccsal nem lehet belenyúlni a recovery-be és a bootloader-be se. Ez akkor kell, ha a tolvaj nem tudja a PIN-t és factory resetet akar csinálni. Ezzel nem fog menni. Az Odinos IMG fájlok meg amúgy sem módosíthatók, mert nem mennének át a hash teszten sem.
-
thedarkfox
senior tag
Namost az összes eddigi oldalt amit megnézten az elmúlt időben (3 hónap), meglestem megint, sehol nincs reklám kikapcsolt feketelista mellett. Pedig meg mernék rá esküdni, hogy volt ahol láttam, de akkor csak user error
vagy adhell engedélyezése után nem indítottam újra a böngészőt és nem szűrt még benne minden oldalt.
-
<Lacy85>
addikt
Neeeem, mindig láthatóra van állítva. Csak valamiért itt nem akar működni az automatikus fényerő.
A poén amúgy az, hogy néha meg bent a szobában úgy felnyomja a fényerejét, hogy kiég tőle a szemem. Pedig majdnem, hogy sötét van.
Kint viszont kb. használhatatlan így.(#53440) thedarkfox:
Megpróbálom, hátha tényleg csak valami átmeneti bug. Erre mondjuk nem gyanakodtam, mert máshol állítja a fényerőt rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest