- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #16476 üzenetére
Sziasztok!
Mr.Silkó kérdezném, hogy elégedett vagy-e az UAG tokkal, mik a tapasztalatok és hogy mennyire szoktad meg, hogy a vizuális visszajelzéseknek nincs hasznuk a tok kialakítása miatt?
Természetesen a tok csukott állapotáról beszélek.Nem tudod, hogy a telefon kijelzőjének a szélén körbefitó vékony kék csík jelzést minek hívják?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #16407 üzenetére
Ott ki van kapcsolva. Voila
Hutchdb: csak iphoneon van rá beallitas itt ansroidon nincs olyan menupont a mediaban
Pubilol: hogy rakjam at a galeriat? Akkor is lementi tarhelyre nem? Nem az asszony elol hanem unom torolgetni...
Arra ott a photo vault appSgeza: egy ures fajlt kiterjesztes nelkul? Hol a mappaja?
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #16346 üzenetére
Probalgattam nalam nem jelentkezik. Direkt be is zarogattam, es tobb app alatt is neztem.
Viszont nalam a bixby csinalja, sot be is fagy a telo jo par masodpercre.Ha app alatt hosszabban megnyomom a bixby gombot. Nehezen kijon a bixby voice /ami ki van kapcsolva/ majd befagy, es semmire se reagal egy jo ideig.
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #16336 üzenetére
Amit irokaz csakisaz en velemenyem, nem teny. Nincs semmihez. Szerintem pont az lesz a baj hogy frissitette, mert nem volt gond eddig. Hetvegen frissitett vmit, de mivel nem lehet visszanezni igy nem tudom miket. A wifin auto frissitest meg kikapcsolni nem tudom mert erolteti. Iszonyat rossz a samsung szoftvere. Utalom a frissiteseket, minek?? Vmi jol mukodik miert kell elbaxni? Mindig csak problema van vele. Teszteljek le teljesen, adjak ki a telefonnal es kesz nem kell frissites, mukodik, de ugyanugy mint az alma deeeeee kell neked, felugralok hogy veletlen is ram nyomj. Naponta ugrik fel a szoft frissites is nem lehet letiltani, rettenet.
A samsung frissitesekkel alapbol gond van, nem mutatja...stb. Pocsek ez a telo a szoft miatt. -
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #16331 üzenetére
A paromen meg mindig nem latszik egyik se.
Az enyemen most a samsung gallery mind latjaagoogle photos 4et nem lat a tobbit igen.
Volt a telo ujra inditva, file atnevezve, masolva, torolve, ujra toltve, kuldve. Nem ertem ezt a hibat.
A Bixby ajanlja ezt a giphy t, ha onnan nyitom a bixby ben nyilik, onnan letoltottem, sam bongeszo vel letoltottem, google chrome val letoltottem, viberrel kuldtem....semmi. Erthetetlen szamomra. -
Chrys_
addikt
válasz
Mr.Silkó #16204 üzenetére
[link] Itt írtad, hogy nálad még fullhd-n is szar, ezért írtam. OY nem tud ennél nagyobb felbontást (nálam), settings-ben van 1440p, de hiába állítom be, akkor is max fullHD megy. Kijelző WQHD+-n van.
Ez a videó egyébként az eredeti YT appal nálam is szaggat 1440p-ben. -
válasz
Mr.Silkó #16012 üzenetére
Nem kell magyarázkodni! Az a tok tök jó! Nekem UAG pathfinder narancssárga tokom van. Szerintem brutál jól néz ki és megy is a légimentős egyenruhához! Ráadásul annyira masszív, hogy így a gyereknek is oda merem adni a telefont. Bátran le merem rakni bárhová. Van cafele tokom is, ami igazából csak a karcok ellen véd, de az UAGban már esett ki a zsebemből a pécsi klinika tetőn a heliporton, betonra kb 1,5 métert. Kutya baja. Még a tok sem lett karcos.
-
racerx
őstag
válasz
Mr.Silkó #16017 üzenetére
Én semmi ilyet nem tapasztaltam6, igaz legtöbbször az Operát használom az oldaltörése miatt.
Egyébként napokban volt róla szó, hátha a Nova többet eszik mint a Tw. Teszteltem, de nekem semmi egetverő különbség nem jött ki. Sokkal többet számítanak azok a dolgok amikről már ezerszer volt szó (pl nálam most van 1 ora sot, és 86%,otthon, szoba wifi, maskor meg ennyinél kb 65% szokott lenni....} -
Quasi_modo
nagyúr
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #15998 üzenetére
Nálam, most, hogy a Hello Data csomaggal 'szabadjára van engedve a gyeplő'
, havi 60-80GB forgalom volt eddig. Bár ez a mostani megállt 30GB-nál. Ezek nagy része (~23-28GB) a Google fotók volt, ha fotózok, már tölti is fel. Másik nagy fogyasztó volt még a hotspot, 12-18GB-okkal. A youtube csak 9-12GB-ot fogyasztott
És ebben nincs torrent, nem szoktam, szimpla használat, GMaps, Deezer, YT, online rádió, meg persze hírek, fórumozás. A hotspot is leginkább tabletre van megosztva, azon ugye jobb nézni bármit, meg netezni is, vagy még néha másoknak osztom meg. Egyszer volt pc-re rádugva és megosztva a net, a Doom frissítését ezzel töltöttem le, mert adsl-el 5.8MB-al töltött, a mobillal meg 18.2-vel2011.01.04 óta használok androidot, Galaxy Spica telefonnal kezdtem, amilyen fajául kinézett, annyira szar volt
Az első telefonom amit 1 hónap után földhöz akartam
b..vágni, és az egyetlen amit 8 hónap után lecseréltem egy S2-re, az összes többit 2-3+ évig használtam. Abból lett egy S4, majd most egy S8, a számrendszert követve következőnek egy S16-nak kell lenniePedig nem vagyok Samu mániás, egyszerűen ezek tetszettek legjobban, és álltak legközelebb ahhoz amit kerestem (kivéve a Spica
). (De ha elmondanám, hogy a monitorom és a tv-m is az, meg még az előző 4 telefonomból is az volt kettő (C100, D500), valamint mikrót is olyat sikerült vásárolni régen, le nem mosom magamról
)
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #15993 üzenetére
Megtaláltam, 2012 augusztusi hír
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #15993 üzenetére
Jaja, azóta olvastam azt is. Ami viszont érdekes, hogy a tabletemen (S 10.5) ki tudja mikor frissítettem utoljára a YT appot (meg úgy bármit, kellene már egy FR, csak lusta vagyok hozzá
), de egyébként is vitte az 1440p-t már tavalyelőtt is.
Ha jól emlékszem már két éve volt róla szó, hogy az új androidban (nem emlékszem melyik verzióhoz mondták) a frissítések úgy fognak történni, hogy csak a megváltozott részeket tölti le, nem a teljes appot megint, így lehet spórolni a forgalommal. Ez volt az egyik 'fícsörje' a verzióváltásnak. Úgy tűnik akkor végre ide is ért
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #15782 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk! Azonos személynek írt választ természetesen szerkeszteni kell. Valóban volt olyan hozzászólása. Én csak a többire céloztam, amik külön embernek mentek.
Egyébként én azért is szoktam külön válaszolni, mert sokszor telefonról írok útközben, azon meg körülményesebb a külalakot szerkeszteni (félkövér betű, stb). -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #15760 üzenetére
Például ha ezt egy másnak válaszolt hozzászólásba írod, nagy eséllyel észre sem veszem. Az ászf hivatkozás nem erre az esetre vonatkozik. Semmilyen szemetelést nem okoz. Ésszerűbb és áttekinthetőbb.
Ne érts félre, én nem vitatkozni akarok, de a külön válasz nem megy szembe semmilyen szabállyal, ellenben áttekinthetőbb, követhetőbb, ésszerűbb. Szerintem is lépjünk túl rajta, csinálja mindenki úgy, ahogy jobbnak látja. -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #15744 üzenetére
Mind más embernek ment (kivéve egyet).
Én személy szerint nem szeretem, amikor egy hozzászólásban válaszol valaki több embernek, mert nem lehet normálisan visszakövetni, ezért szerintem nem kéne úgy csinálni!
Mitől jobb, ha egybe van írva?
Én semmi előnyét nem látom. Inkább zavaró.
Akkor jogos, ha értelmetlenül ír valaki egymás után külön hozzászólásokat. Nem kell rögtön újat írni, lehet szerkeszteni az előzőt. De nem akkor, ha más embereknek válaszolsz! -
Risard
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #15440 üzenetére
Clier view tokra igen azt lehet hallani karcolja a keretet (ezek szerint használat függő) az előző szeriánál meg a kijelzőt is állitólag de orvosolták ezek szerint.Én ledes tokot szeretnék de mondom az előző szériánál gyakran megadta magát a tok vagyis maga a ledes megjelnítés.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mr.Silkó #15416 üzenetére
De. Megvan (pont abból vettem az ötletet): az animációkat ki szoktam kapcsolni. Ehhez viszont ki tudja miért (ahogy az Opera böngészőben a gyors húzáshoz megjelenő lap tetejére vagy aljára felugró gyors nyílhoz is) kell az "Animátor időtartamának skálázása". Ezért ezt 0,5-re állítottam, a többi továbbra is ki van kapcsolva...
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #15276 üzenetére
Érdekes. Nálam minden rendben van, a samu böngésző volt mindig, most is az van, szerintem marad is.
A biztonsági mentés nálam inaktív, semmit nem mentek a Samsung Cloudba, mert a tapasztalatom az, hogy egy romcsere után jobb ujként belakni. Szóval nálam minden ok, valami oka van, hogy nálad a gy böngésző ennyire zabál ha egyáltalán az zabál. Majd kiderül.
A bixby off nálam sokat hozott, illetve a bk disabler használata.
A telefon első belakáskor is jönnek fel kérdések, a diagnosztikai jelentésekkel, és egyéb helyadatok stb-vel kapcsolatban, már ott is el lehet szúrni. Aztán ott a google ami a fiókon kívül is sokmindenben testreszabható. Sokan pl tudtuk nélkül küldik a fitness adatokat, ki tudja hova és miért. Én pl a Samsung Health-et a bk-ra bíztam, használ egy csomó szenzort és küldi is az adatokat. Szóval lehet, hogy az energia takarékos móddal más háttérszolgáltatásokat is leállítottál amiket én bk-val lőttem ki. -
HaliGab23
senior tag
válasz
Mr.Silkó #15280 üzenetére
+1
Saját gondolatom:
Örülök, hogy ez a vélemény. Nem is értem azokat, akik beszólogatnak, hogy ez a topik nem az a topik stb.Anyázás ne legyen, ha meg S8-as tulajok nem is közvetlenül az S8-ról, hanem közvetetten beszélgetnek itt, én mindig szívesen végigolvasom azt is
S8:
Nekem némelyik programban azt csinálja néha, hogy többször kell rányomjak egy gomra/menüre mire érzékeli... van úgy, hogy 2-3-4-szer rábökök mire reagál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest