- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
velkeibalesz
tag
A messenger villámgyorsan bejön. Chrome is. A facebook és a gmail a tetű lassú.
Oreon nekem minden gyorsabb volt, de az új rendszer jobban tetszik kinézetre. Tiszta telepítés volt, hard resettel. Rendszerszintű, samsung appokban gyorsabb a pite, szebbek az animációk, de a letöltött alkalmazások Oreo alatt szebben futottak valahogy.
-
Tomiii258
tag
Én ezen úgy látom, hogy éjszaka egyáltalán nem merül durván, úgyhogy nincs gond.
Az, hogy az android rendszert írja oda fogyasztónak, az inkább abból adódhat, hogy úgy jeleníti meg, ha más appok használnak rendszer-folyamatokat.
Azért gondolom, hogy egyszerűen csak ennyiről van szó, mert tegnap én is ránéztem a fogyasztásra, nekem is ott volt eléggé elöl az android rendszer valami 6-7%-kal, miközben az akku 60% körül járt, tehát arányosan kb annyit evett, mint nálad a printscreenen a 72%os akkuból 5-öt.
Viszont!
Ha az eggyel kijjebbi akkufogyasztási adatokat néztem ahol se a képernyő, se az Android rendszer nem szerepel (és amit ha mai napi adatokra állítasz a hetiről, plusz este lefekvés előtt töltöd tele a telót, akkor lényegében ugyanazt mutatja mindkettő fogyasztási lista), akkor nem láttam semmi furcsát vagy rendkívülit.Egyedül annyi volt a difi, hogy kint a Messenger 8%-ot evett, bent meg csak 3-at, de így voltak ezzel más appok is. Szóval csak az a helyzet, hogy a rendszer-dolgokat és képernyőt használó appok fogyasztásai szerintem kint az apphoz vannak sorolva, bent meg mint képernyő és Android-rendszer jelennek meg.
-
szemesi69
addikt
Szerintem igen, régen használtam már és segített. Kell neki pár óra futás, hogy elemezze a dolgokat. Utoljára 7-s droidon használtam 8-9-n nem próbáltam, mert nem volt szükség rá. Párom S8-a jól megy nem meríti semmi. Mondjuk ő nem használja ki a tudását
A progit nem egyszerű értelmezni minden esetben, mint látszik is a másik fórum társ írásából, de neki nem fogok válaszolni, régebbi vita miatt. Ha úgy látod valami sokat fut a neve alapján rá lehet keresni a guglin és lehet találni lehetséges megoldásokat is. Teszteld aztán meglátjuk mit mutat.
-
marquuard
veterán
Az összefoglalós leírást még tisztáznom kell magammal, ma felrakok egy frissített, más csomagnevű Adhell-t is, egy kb. 3 lépéses aktiválással.
Valószínűleg csak este, mert hatig bezárólag konferenciákra megyek.
Illetve van magyarra fordított változat is, ami tulajdonképpen ugyanaz, csak lefordítva. Majd ezt is belefoglalom.
-
thedarkfox
senior tag
Amblock mindenhol, nemcsak a böngészőben. Lányom telefonja teli van játékkal és ugye nem mindből van fizetős reklámmentes verzió, nálam se mindnél. És nem is csak a beúszó reklámok miatt, van ahol ugye állandó bannerként kint van és elveszi a hasznos helyet. Az hogy a böngészőben blokkol nekem instant grátisz.
(#52270) Tomiii258 válasza
Akkor eddig csak nekem kerülte el a figyelmem, de eddig nem volt belőle probléma. -
Tomiii258
tag
Elvileg rendszerszintű, mert a Samsung Knox tűzfalat használja, abba tölt be egy listát, amit aztán a Knox blokkol.
De mivel egy sima szűrőlista alapján működik, elképzelhető, hogy pár reklám, aminek a kiszolgálója nem szerepel a listán, az átcsúszik.
EnteR viszont épp ez ügyben végez nagyon hasznos melót, a lista szinte folyamatos frissítésével -
madkiller
őstag
Sokkal folyamatosabbnak érzem a piet, akksi az elején jobb volt azt szokásos hullámzó vonal követte valamikor jobb egyes napokon gyengébb. Hangerőre nem vettem észre változást, de ezt csak lehet én nem érzékeltem, jól hallok mindenkit. App inkompatibilitást nem tapasztaltam, (eddigi föverzióknál mindig tapasztaltam) hangrögzitőt nem használok. Gesztus vezérlést IX-óta várom samuba, nálam mindent vissz , hogy végre nem látom a szoftveres gombokat. UI bejön, külön pirospont a lekerekítéseknek, már meguntam a szögletességét.
-
Predatorr
őstag
7 után nekem jelentősen gyorsult. Mi baj az akkuidővel? Tegnap du pieztam a telót xeh-hel (gyári visszaállítás UTÁN), most 56%-on van AOD-jel és folyamatos netkapcsolattal, böngészgetéssel.
Alkalmazások 0.2-2.7% akkuhasználaton, semmi nem zabál több 100MB-ot, az összes nem éri el az 500-at. Ez holnap reggelig simán kihúzza, az 1.5nap (de sztem délig is), 1.5 év után 91%-os állapotú akkuval. Ha nem lógok neten egész nap, ugyanúgy meglesz a 2 nap üzemidő, mint eddig.
-
törölt tag
Nem sztem nem ott volt...
(Nekem is az) de ezt a Pie-t én nem is akarom megszokni!---------
Prolixus:
Odinnal am hivatalosan lehet Downgradelni Oreora vissza?
Nincs piszkálva a mobilom és azt nem is szeretném.
Egy rövid leírást találok valahol a használatáról és a Downgrade menetéről? -
UfoZoli
aktív tag
S7 tapasztalat:
Total Commander letöltése play store-ból.
Lényeg hogy a kívánt témát töltsd le és alkalmazd is legalább egyszer.
Ezután a TC-ben lesz egy mappád Telepített programok néven. Na abban minden telefonra telepített progi futtatható apk-ja megtalálható. Factori reset után ezeket SD-re mentve onnan is telepíthetők.
A témák esetében 4 apk file van témánként. S valamilyen formában a csomag neve is utal a téma nevére. A legnagyobbal kell molyolnod szerintem ha szerkeszteni akarsz, mert a másik 3 általában ikon/háttér meg még valami szokott lenni.
Mivel jelenleg S7-el MM-en vagyok és nem akarok upgradelni így bele kellett ásnom magam a dologba, mert az imádott témám már nem elérhető a témaáruházban.
De mivel lementettem az apk-kat, így vissza tudtam rakni, igaz csak próba verzióként tudtam alkalmazni, de azt is ki lehet játszani. -
LoGeN90
aktív tag
-
thamasz
senior tag
Javaslatom: töltsd le a Wifi Analyzer appot, és nézd meg, hogy ezek közül melyik Wifi milyen frekvencián ad, és milyen csatornákon. Lehetséges vele találni olyan csatornát, amelyik kevésbé terhelt, kevésébé lesz zavarva (csatornák értékelése lehetőség az appon belül). Nálam még azt mutatta meg, hogy minden szomszéd 2,4-en sugároz, erre beszereztem egy új AC képes routert, amivel az 5G sávon egyedül vagyok jelenleg. Eredmény: korábban soha nem tapasztalt gyorsaság, megbízhatóság, hasít a tv, és a telefonok is.
(Az új Routerem Asus RT-68-U, max 866 Mbps Linket ír vele az S8, a netem csak 200-as, és azt simán hozza bármikor bárhol a lakásban)icemad megelőzött, azért itthagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest