- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27938 üzenetére
Mondjuk az lehet, szerintem ez eredeti... X-D
Persze, megcsináltam, illetve ezek nekem is alap dolgok. Következetesen szoktam hibát keresni, csak azért nem is foglalkoztam ezzel, mert annyira nem érdekelt, valamint azt gondoltam, hogy mégsem jár már a 100GB, csak valamiért ezt jelzi.
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27936 üzenetére
Ezt megtaláltam, de magamtól is ezeket alapból megteszem, ha valami nem megy.
Viszont nekem nem ez a gond. Az ajánlat megjelent korábban is, de hiába nyomok rá, nem kapom meg. Persze nem is ezt mondja, hanem azt, hogy beváltás. Majd új méretként a korábbi 30GB-ot jelzi.
Ráadásul nem is kapcsolja be a képfeltöltést, amire a +100 gigát adja. -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27845 üzenetére
Valami eszembe jutott a Gmail problémával kapcsolatban! Igazából már régebben is eszembe jutott, csak utána elfelejtettem...
Szóval van a Google fiók szinkron ugyebár a fiókbeállításokon belül. Ott van sok kapcsoló attól függően, hogy miket szeretnénk szinkronizálni. Nem mernék rá megesküdni, de mintha már tapasztaltam volna azt, hogy ha valamelyik megakad, akkor nem csinálja tovább a többit sem (noha nem kéne ilyennek történnie). Szóval könnyen lehet, hogy egy másik szinkronizálandó Google termék kiakasztja ezt a folyamatot. Most így visszaemlékezve egy korábbi esetre egyre határozottabban így rémlik.
Nekem gyanús ebben esetleg a Keep, mert az is csinált hülyeségeket az utóbbi időben a szinkronizálás terén (bár lehet, hogy ez is - hasonlóan a Gmailhez - egy másik miatt szarakodott).Szóval a javaslatom, hogy ha nem okoz gondot, érdemes lenne kipróbálni, hogy átmenetileg minden másnak a szinkronját leállítva is problémázik-e a Gmail! (vagy kézzel időközönként a fontosabb dolgokat, mondjuk naptár, címtár bekapcsolni a szinkronizálás idejére, vagy mondjuk ez a kettő még esetleg maradhat)
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27826 üzenetére
Tudom, hogy jó, más gmail fiókomhoz eddig is használtam, csak 15 perces frissítésre volt állítva. Most áttettem azokat automatikusra.
A céges levelekkel viszont szarakszik, de tartok tőle, hogy az szerveroldali probléma. Vagy nem tudom. De az tény, hogy a Samsung focus alkalmazással ugyanazt a jelenséget műveli. Próbáltam a gmail alkalmazásban beállítani, mint exchange fiók, de ott is probléma volt. Valami nem stimmel a szinkronizálással, az tuti. -
MM
őstag
válasz
Mr.Silkó #27818 üzenetére
Jó a Samsung gyári levelező app, de sajnos ez sem hibátlan...
Nálunk Office365 a céges fiók, és nem engedi azt az Android 7-es fícsört, hogy ha lehúzza az ember az értesítéseket, akkor azokat széthúzva bele lehet olvasni ez emailbe. Ilyenkor csak egy "Tartalom elejtve" szöveg látszik. (Sőt, ilyenkor a többi, ezzel kezelt fiók is hasonlóan el van cseszve!)
Ugyanez a fiók Gmail appal, Huawei gyári appal, vagy Outlookkal hibátlanul teszi a dolgát. De egyébként minden másban szerintem is rendben van!
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27818 üzenetére
Pont most gondolkodtam én is ezen a lépésen, (leszámítva, hogy valamiért nekem a céges levelek szinkronizálásával gondok vannak, ha simán exchange fiókként felveszem, így csak az IBM Verse-t tudom használni - Lotus Notes rendszerünk van).
Szóval engem is rohadtul idegesít ez a gmail-es dolog, így közel állok hozzá, hogy én is kukázzam. Most azt "tesztelem", hogy a gyári email kliens automatikus levél fogadás esetén mennyit fogyaszt. Ha okosan csinálja, akkor átváltok rá én is.A céges levél gondra visszatérve: nincs véletlenül valaki, akinek szintén Lotus Notes-a van a cégnél, és IBM Verse helyett a gyári klienst használná/használja? Nekem random módon kihagy leveleket, illetve a beágyazott képek is teljesen véletlenszerűen vagy megjelennek, vagy nem.
Semmi következetesség nincs a jelenségekben, próbáltam már mindent. -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27804 üzenetére
Nekem eddig sem tetszett ez a párhuzamos megoldás. Csinálnák meg egyszer végre normálisan a google fiókba történő mentést (mármint nem a Samsung, hanem a Google az Android rendszerben általánosan), hogy a különböző készülékek között működjön az adat visszaállítás (illetve ehhez a mentés is). Persze nem a telefonspecifikus dolgokra gondolok, de alkalmazásadatok, és az alapvető beállítások, azok működhetnének! De ez jelenleg még mindig messze van az iPhone teljes mentési lehetőségétől (hozzáteszem, hogy herótom van attól a rendszertől, de ez - érthető okokból - elég jó benne)!
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #27804 üzenetére
Szerinted nem ezért nem tudok szinkronizálni, meg a többi problémám nem ezért van?
Nektek megy a Samsung Cloud?
-
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #27503 üzenetére
Nem, semmi nem volt felette. Felemeltem az asztalról, és utána megjelent. De nem figyeltem nagyon, az is elképzelhető, hogy ott volt az aod, csak halványabban, és a fényerő ment feljebb, ahogy elemeltem. Bár inkább az rémlik, hogy semmi nem volt rajta. Mindegy nincs annyira jelentősége.
-
viera
őstag
válasz
Mr.Silkó #27168 üzenetére
+1
Én is mindig újként állítom be,az S8+ -t csak azért állítottam egyszer vissza mert feltettem a német DBT független rom-ot.De Note 8-nál már azt sem kell szerencsére mert alapból XEH van rajta,pedig a Telekomtól van a teló.Meg is lepődtem,hogy nem is TMH rom van rajta,de még onnan származó alakalmazást sem ajánlott fel.
-
mjani1172
addikt
válasz
Mr.Silkó #27154 üzenetére
Én pont ugyanazt csináltam mint te, és nem értettem másnak, hogy működik a játék, vagy bármi, nekem pedig csak a youtube meg egy pár szir-sz. r, pedig pofonegyszerű.Pedig megvettem a Bubble fizetőst is.(nem kelett volna)
A home app-ot elindítod, bal felső sarok 3 vonalra kattintasz, ott a legfelső a képernyőtartalom/hang átküldése, rákattintasz, majd ott alul a kék feliratra kattints, és a majd a megjelenő fehér ablakra is kattintasz.
És kész.
Ha áll a telefon akkor 'kívülről' látod, ha elfordítod és fekszik akkor a telefonon lévőt látod teljes méretben.
És mindent! -
törölt tag
-
törölt tag
-
klampfer
tag
válasz
Mr.Silkó #26999 üzenetére
Ez ok, nyilván ez megvan nekem is..
,de én arra gondolok, hogy a gyorsmenüben a ne zavarjanak ikonnál csak aktiválni tudom, azt nem lehet beállítani, hogy 30 percre, 1 órára vagy milyen időtartamra kapcsoljon csak be...
Stock droidnál él ez az opció, Samuban nincs ilyen, így ha elfelejtem -márpedig elfelejtem - hogy ne zavarjanak-ra kapcsoltam a telefont, akkor folyamatosan abban is marad amíg világ a világ vagy ki nem kapcsolom....Pedig milyen tuti megbeszélés előtt 1 óra ne zavarjanak, és utána automatikusan visszaállt... Most meg bekapcsolás után fél nappal később lett gyanús, hogy nagyon nem keresnek, pedig kerestek bőven csak ugye nem jelezte a telo....
-
Szajo
őstag
válasz
Mr.Silkó #26941 üzenetére
A lopásos és a parásodás, belső hibás biztosítás is egy árban van... Lopásra több értelmét látom mint a belső meghibásodás hisz arra ott a garancia... Parásodás meg... Ha ez meg is történne ott a beázásra való biztosítás. (persze ha már ez beázik akkor már törve is van...)
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #26950 üzenetére
Akkor is a Vodafone és kész...
Amugy tényleg drágák csak a Red miatt vagyok ott (11db). Aránylag jó a lefedettség, néha egész normális kedves kis csapat, jó az ű.sz. Voltam én már mindenhol 94 óta van magyar simem. Persze változnak az idők de pár éve őket tartom a legjobbnak. A Telenor viszont nagyon nem adja, jól le is csökkent náluk az "egyedszám"
-
kengyel
nagyúr
-
w333
félisten
-
Szajo
őstag
válasz
Mr.Silkó #26887 üzenetére
Toknál nekem igazából 2 szempont van.
-Ne legyen csúnya (Tehát színes bazári,ne nézzen ki úgy tőle mint egy Cat B25 stb..)
- Lehető legjobban védje a telefont ezért a szilikonban bízok a legjobban. (ez nyugtatja meg a lelkem) Valamint az is egy nagy előny ha a tok túlnyúlik a kijelzőn mert ha arcra esik az is egy plusz védelem.
-
firemanus82
senior tag
-
Ringman
félisten
válasz
Mr.Silkó #26791 üzenetére
Ezen felül használhatsz ugyanehhez a parancshoz Bixby (gomb) remapper appot is.
ennek utánanézek, köszi.
rosszul fogalmaztam, valóban nem kell feloldani, csak felébreszteni a kijelzőt, de az is macera ahhoz képest, mintha csak a power gombot kellene megnyomniVagy a nyomásérzékeny home gombra tudod alkalmazni esetleg a duplakoppot (arra ébred a teló),
jelenleg ezt a megoldást használom, ha asztalon van a telefon, egyébként ujjlenyomattal szoktam feloldani
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest