- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
hematoma1 #40379 üzenetére
Programról nem tudok. De, az Összefoglalóban találsz egy leírást, ahol egy site -on meg lehet vizsgálni ezt. Esetleg, talán azzal kapsz eredményt, ha nincs "más". Én nem találtam más megoldást, amellyel meglehetne nézni, hogy eredetileg milyen CSC -vel került piacra, újonnan ⇒azaz -eredetileg- melyik piacra szállította az anyacég.
-
Kroni1
veterán
válasz
hematoma1 #38572 üzenetére
Neked sem jött be az oreo?! Sajnos én is gondolkodok a nugátra visszatérésen, a biztonsági frissitések hiánya ellenére is. Amugy az Oreo tetszene, van benne néhány tényleg jó ujítás, de nálam a TMH valamiért használhatatlan. A tárcsázó is belassul néha, a BT eszközöket is mindig újra hozzá kell adni, AoD sem javult meg, és hasonló kisebb bugok teszik bosszantóvá ezt az amugy kiváló telefont. Nem tudom az mitől függ, hogy másnak ugyazez a TMH meg tökéletes. A tárcsázó lassusága kifejezetten idegesítő, beszélgetés közben ha kihangosítok, sokszor arra is rengeteget várni kell. Lehet vennem kéne egy másikat..
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
hematoma1 #22504 üzenetére
Ha a 2. évre is beregisztráltál, akkor a második évben is lehet garanciakiterjesztést vásárolni a harmadik évre.
Viszont csak ésszel, mert ha eladod a telefon, befingik, vagy valamilyen hiba miatt cserélik csereutalványra, akkor jó eséllyel bukod a befizetett harmadik éves díjat.
Én így jártam Samsungékkal. Telefonért csereutalványt kaptam, a 3. éves garancia még meg sem kezdődött, s perrel kellett őket fenyegetnem, hogy visszautalják a lóvét, amit legomboltak rólam egy olyan szolgáltatásért, aminek kezdeti ideje még el sem jött, illetve a készülék már nem is volt a birtokomban. -
CS_D
senior tag
válasz
hematoma1 #22410 üzenetére
Ha biztonsági házirend miatt nem lehet beállítani, akkor valószínűleg egy device administrator (pl. Exchange email fiók) van hozzáadva a rendszerhez, ahol ezt a funkciót letiltották. Ha kikapcsolod a device administratort (de ez törölni fogja az email fiókot), akkor már mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest