- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
toth_janika #29254 üzenetére
Nállam még nem volt ilyen
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
toth_janika #28839 üzenetére
Érdekes, de hogy a csába lehet ennyire eltérően jó és rossz a rendszer?
Nyilván én is kivágnám, ha ilyen lenne, de nálam egyszerűen kicseszett jól működik minden, gyorsan, jóval gyorsabban, mint hatoson és stabilan. -
toth_janika
őstag
válasz
toth_janika #28827 üzenetére
Nos én is beállok azok sorába, akik letörlik a 7.0-át a francba... Ez egy darab sz*r. A galéria nekem ugyanúgy rossz, a naptárba nem menti el a bejegyzéseket, ha online adom hozzá, akkor nem szinkronizája be. FR nem segített rajta, úgyhogy megy a kukába...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
toth_janika #28716 üzenetére
A hiba nálad van. Most direkt kipróbáltam, létrehoztam egy albumot, "áthelyeztem", és nem masoltam a képeket. Régi helyéről eltűnt, ujban megjelent. Új mappaban az összes képet törölve eltűnt a mappa is.
Risard
Nálam be van kapcsolva, mégis működik. -
Risard
aktív tag
válasz
toth_janika #28718 üzenetére
Nem lehet hogy pont a felhő szinkronizál vissza?
-
válasz
toth_janika #28716 üzenetére
Nézd meg a galéria beállításait, hátha ott van valami opció, ami változtat ezen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
toth_janika #28712 üzenetére
Tagelés. Csináld fájlkezelőben.
-
Keem1
veterán
válasz
toth_janika #28143 üzenetére
Én ezen nem aggódnék. Két ok miatt: mire elindul és érdemben használható lesz a VoLTE, addigra úgyis S9-10-11 körüli telefont fogunk birtokolni (és ez alatt nem azt értem, mikor épp a csillagok állása olyan és nem 20-ból 1 hívás VoLTE, hanem jórészt az), másrészt, ha ez ne adj isten még idén eljönne (kétlem), akkor felteszel egy olyan romot, amiben benne van.
Telekomos romban benne van, az van fent nálam.Meg ne sértődj, de ez kb. olyan, mintha azon aggódnál, hogy jaj mi lesz, ha az elektromos autók nem parkolhatnak ingyen (majd).
-
gerner1
nagyúr
válasz
toth_janika #28143 üzenetére
Ezekehez az országokhoz tartozó Firmawere -k tartalmazzák (amelyeknél ott van a listában a VoLTE ... ) .
-
Keem1
veterán
válasz
toth_janika #28140 üzenetére
Nálam a Beállítások > Mobilhálózatok pontban van, de hiába van itt bekapcsolva, semmire nem megyek még vele, míg a Telekom nem kezdi el használni
Ráadásul ha jól tudom (nem biztos), a VoLTE feltételei még: mindkét fél VoLTE-képes legyen, azonos hálózatban legyenek. Szóval ez vagy csak nagyon sokára fog elterjedni, vagy nem hoz nagy áttörést a jelenlegi feltételek miatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
toth_janika #28140 üzenetére
Igen.
-
Lala6
őstag
válasz
toth_janika #27997 üzenetére
Ez miért annyira jó? Miért van rá szükség? Mit nyerek vele?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
toth_janika #27997 üzenetére
Van.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
toth_janika #25274 üzenetére
Nem hinném, hogy az aksi élettartamán rontana ha így használod. Nekem vezeték nélküli gyors töltöm van én is így használom elég régóta. Nem lett rosszabb az akku időm.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
toth_janika #25266 üzenetére
Ha a töltőt be dugod de még nem teszed rá a telót, a lednek valóban egy párat villognia kéne. Lehet, hogy nem jó.
-
válasz
toth_janika #25266 üzenetére
Bedugtad a vezeték nélküli töltőt a konnektorba?
-
Ákkk
addikt
válasz
toth_janika #25262 üzenetére
Az s6-nak nincs vezetéknélküli gyorstöltője mivel nem támogatta és nem is tudja a vezetéknélküli gyorstöltést.
Amúgy minden vezetéknélküli töltővel tudod tölteni csak a fast charge -t nem mindegyik tudja ...☺ -
D4ni
őstag
válasz
toth_janika #25262 üzenetére
Igen, de baromi lassú
-
ForRedGlory
félisten
válasz
toth_janika #23765 üzenetére
Csak képzeld el a tökéletes lagmentes működést és a letisztult, polírozott TW felületet. Eszem ágában sincs más launchert használni, mert a gyári olyan jó lett, hogy felesleges. Ami ezen kívül a legjobb az a két program közötti gyors váltási lehetőség (menü gomb dupla érintés). Minden villám gyorsan nyilik, mindenféle gondolkodás nélkül, az animációk gyönyörűek, folyamatosak.
Nagyjából ennyi, ami elsőre észrevehető. Leginkább felhasználói élményben van nagy előrelépés. Akkumulátor sem lett rosszabb, de szerintem még jobb is, mint volt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
toth_janika #23770 üzenetére
Jeleztem már, hogy nálad. .... -Ez nem a te személyes tapasztalatod kétségbe vonása, de látom nem esett le.... Egy jelentős többség elégedetten használja. Az általánosítás a probléma...
-
gerner1
nagyúr
válasz
"Ami tapasztalat: S5 a 6.0-val kirtikán aluli lett..." - Nálad + még néhánynak, akiknek nem tetszett. Sokaknak viszont jó, és használják most is.
-
álarc
aktív tag
válasz
Olvass vissza egy 30 hozzászólást, és ott rejtőzik a válasz!
Talán az egyik legjobb Android lesz!
Nincs mi többet írni róla!
Bétások boldogan használják az utolsó build -et. -
lukoz
aktív tag
válasz
toth_janika #22177 üzenetére
Igen ezt én is láttam. De nem sikerül sajnos :-( valami az értékekkel nem stimmel
-
kat
tag
válasz
toth_janika #21571 üzenetére
Üdv..
Megvan még a samu fóliád edgere? Kettőért átveszem😃😃
Olvastam a topickban -
600700
senior tag
válasz
toth_janika #21551 üzenetére
Azert szerintem ahogy forumtars is irta van sok tok ami nem gyuri fel a foliakat. Pl a gyari Samsungok sem.
Foliaban az olcsobbak kozul a qm31 nevu az alirol ajanlott ill a gyari Samsung folia pl. -
Kasya
nagyúr
válasz
toth_janika #21551 üzenetére
Aliexpressen ott egy rakas vekony tok, ami nem serti a kijelzovedot sem. De ha rakeresel, hogy "case friendly" kijelzovedo, abbol is van egy tucat.
-
600700
senior tag
válasz
toth_janika #21546 üzenetére
Az a folia kb annyitol osszekarcolodik h a zsebedbe teszed es kiveszed. Volt nekem is ahol gorgetem a kijelzot a semmitol karcos lett. Es nem nem olyan helyen dolgozom ahol por kosz van.
Ar / ertekben gyenge. -
Ákkk
addikt
válasz
toth_janika #21522 üzenetére
Melegítsd meg az ollót és nyissz ezen sokat segít☺👆
-
Ákkk
addikt
válasz
toth_janika #21518 üzenetére
1. Levágsz kicsit a fóliából.
2. Spingen fóliaEz tok az egyik legjobb ha röpül a telefonod rá fogsz jönni miért mondom☺
Zsozsoka 74 gondolom egy régebbi verzióju szoft. és a samsun circle van használva a reklámban amit azóta már megszüntettek vagy meg fognak szüntetni.
A reklám egyébbként sem mindig a valóságot tükrözi bármit rá lehet illeszteni a kijelzőre☺ -
Kasya
nagyúr
válasz
toth_janika #21381 üzenetére
Ezzel sem megy nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest