-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diokhan #54373 üzenetére
Lehet az enyém volt csodapéldány, vagy szimplán sokat használom alacsony fényességnél, de 8 órás SOT-jaim vagy 4óra SOT+4-5nap standby kombó is volt újkorában
6órát múlt hónapban még szépen hozta, igaz, hogy bő 2éven keresztül alig használtam, mert vezetékes teló+szgép mellett ültem majd egész nap (=4-5naponta volt töltve).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Diokhan #54375 üzenetére
Én számos telefon topikját követem (nem csak Samu -t) hosszú évek óta. Ez a SOT idő, kb mindenhol ~ugyanolyan arányban: tré - elfogadható - átlagos - jó - kimagasló .
Az a tapasztalatom, hogy nagyon sokan felületesen, és tájékozatlanul kezelik -sok máshoz hasonlóan- ezt a kérdést is. Ezekre az eredményekre (bárkié is) a legnagyobb hatást a felhasználói szokások, és a felhasználói körülmények inkább gyakorolják/befolyásolják azt, mintsem például az adott hónapban érkezett "firmware frissítés", és az ehhez hasonlók... Nagyon nem mindegy, hogy egy napi rutin során, az én személyes környezetemben milyen a mindenkori térerő (?), ideértve a WiFi, BT, GPS térerőt is, amlyeket a napi rutinom során használok. Használom-e rendszeresen legalább az OS által nyújtott karbantartó funkciókat (?), rendszeresen gyorstöltöm/vagy normálmódban töltöm (?), hajlandó vagyok-e(?) le-redukálni az üzemidő-romboló appok (pofakönyv, pistagramm, waze, stb) használatát vagy sem, stb, stb.
Szóval, egy soktényezős puzzle esetében, nem lehet verdiktet hirdetni pusztán néhány (mondjuk csak általam ismert, és csak engem érintő...) alkotóelem birtokában, miközben egy többszörösen összetett dologról van szó. -
janaman01
addikt
válasz
Diokhan #54323 üzenetére
Tudom hogy jobbat csinál..ezt nem vitatom...ott és abban a helyzetben amikor a kutyát lehetetlen pózban , közelségről stb kellett videózni egyszerűen eldobalta a fókuszt...nem birt el vele..én csak arra irtam hogy nem kell az s7 edgét eltemetni...én legalabbis nem fogom plane úgy hogy most lett totál felújitva par hónapja...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Diokhan #54327 üzenetére
Eszerint félreérthető voltam: nem a feleségedet kritizáltam, hanem a telefonok harcát képfényező gépekkel, mert a telefongyártók bármi áron el akarják elhitetni a leendő vevőikkel, hogy az ő telefonjaik kamerájával bármikor (értsd: bármilyen fényviszonyok között) olyan képeket lehet készíteni, mint a nagyobb szenzoros gépekkel, és ehhez rendszeresen a mindenkori Canon csúcstechnológiát képviselő fényképezőgépekkel és optikákkal készítik el a promó fotókat, majd azt sugallják, hogy azt a telefonnal fotózták - amit a laikus vásárlók szépen be is cumiznak, ahogy kell. A Huawei P8 és P10 esetében pl. 5D3 vázzal és 70-200/2.8L IS II üveggel, a P30-nál már 5D4-re váltottak - ez bőven kimeríti a vásárlók megtévesztése fogalmát, és azóta is újra meg újra, (meg újra) megteszik - most pedig már ezt is egy szinttel tovább vitték a P30 Pro holdat hamisító kamerájával () - ezek után az sem lenne meglepő, ha a P30 Pro-val készült születésnapi / esküvői csoportképeken olyan vendégek is szerepelnének, akik ott sem voltak, mert a mesterséges intelligencia odarajzolta őket a hívóazonosító fotójuk alapján, miután bepipálgattuk a telefonkönyvben, hogy kiket szeretnénk a képen látni), ráadásul már a Samsung is beállt a sorba. Bosszantó a fair play játék teljes hiánya, hogy alapértelmezetten mindannyian hülyének vagyunk nézve a gyártók részéről. A kedvencem a kikapcsolhatatlan portréretus üzemmód: múltkor valamelyik FB csoportba feltett egy menyasszony egy próbasmink képet magáról véleményezésre...Maradjunk annyiban, hogy nem volt annyira értékelhető a kép, hogy véleményt lehessen róla formálni.
Amikor majd vaku nélkül (csak a rendelkezésre álló környezeti fényeknél) fotózhatunk telefonnal is úgy, hogy az egérmozi kijelzőjüknél nagyobb méretben visszanézve sem esnek szét a képeik (pl. jó minőségű, életnagyságú poszter nyomtatható belőlük), akkor beszélhetünk arról, hogy egy szinten vannak a professzionális fényképezőgépekkel. Addig viszont érdemes mindent arra használni, amire eredetileg kitalálták: a telefont telefonálásra, a képfényező gépet meg képfényezésre.
Elnézést kérek, ha megbántottalak: nem az beszélt belőlem, hogy magam is S7 Edge tulaj vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest