-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laci13 #14545 üzenetére
Igen, saccolgatom, hogy meddig tartsam, egyik kulcskérdés, hogy ~3év múlva mennyibe fáj majd bele egy akksi+vízálló ragasztócsere szervizben. Ha ez marad a 30k környéke, akkor inkább a gari lejárta előtt két hónappal (=2018 tavasz) eladom és újat veszek.
#14547: nem vagyok biztos benne, h mindíg működik a szoftveres gyors/lassútöltés állítás. Van egy apple grillezős töltőm, az kb egy óra alatt felrántotta 24-ről 97%-ra annak ellenére, hogy lassúra volt állítva a töltés
. Azt a töltőt azóta hanyagolom is. A régi sgs2 töltővel (700mA) kb 6 óra a töltés, ha van időm és amúgy is a melóhelyen kotlok a PC előtt egész nap, akkor az öreg töltő csepegteti bele az elektronokat.
Ebben a pillanatban meg a xiaomi powerbankról töltöm gyors módban, fél óra alatt 20-ról 47%-ra, azaz ~2óra kellhet neki a maxhoz.
-
válasz
Laci13 #14543 üzenetére
Az 50k bukó 1 hónap alatt összejön, ahogy kihozod a boltból -30, hozzányúlsz: 50, piacra kerül az s8: félár
Azaz teljesen jogos logika, lősz egy 100k-s akármit, amin kényelmesen elvagy az s8 kiadása utáni 3.-4. hónapig, majd megveszed normális áron és időd is lesz átköltözni.
Engem a VR miatt egy percig csábított, hogy az s8-ban majd 4k-s kijelző lesz, de ahogy nézem, még az is kevés, másrészt egyebek is hiányozni fognak még belőle, amit egy modern telóban szeretnék, pl ad-s és ah-s wifi (szupergyors 60GHz és szuperhatótávú 600Mhz), esetleg egy új kémiájú akksi. Így marad az s7e.
-
glacious
addikt
válasz
Laci13 #11259 üzenetére
Szerintem nincs rá tökéletes és ez az 1000 és a 17000 forintosra is vonatkozik. Persze a drágábbat nem próbáltam, viszont szidják őket fórumokon.
Ha elmentettél egy hálózatot, akkor arra mindig fel akar magától csatlakozni, ha a közelben van, amit én néha nem szeretnék (pl. egy meki előtt elhaladva nincs semmi értelme) és a sony telómon ott egy pipa, hogy automatikus legyen-e a csatlakozás, vagy sem.
-
glacious
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged