-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmóricka
aktív tag
Mondjuk ennyiből ti meg ezt istenítitek, holott mást sem olvasok itt az utóbbi időben, csak panaszkodást erre arra...
Nekem is volt, szerettem, nem volt nálam túl sokáig mert közben tesóm megvette..
P8am is volt, lehet ostorozni, az is nagyon jó készülék...a fényképezője is az, igaz beltérben nem...de ott az edge sem ...teszteltem mindkettőt...fotózom hat éve)
És nyilván mindenki azt isteníti amilye épp van és amit szeret...
Nálam most egy htc one a9...kiválóan összerakatt darab, jó üzemidővel és 6os androiddal, amit nagyon jól kezel...semmi anomália nincs az égvilágon...
A tesóm persze most az edget isteníti...
Na ennyi az off, elnézést érte. -
kmóricka
aktív tag
válasz
techie_guy #4740 üzenetére
Azok mindig hazudnak, ahogy sok másik is, tapasztalatból mondom, h két olyan bolt van gsm, ahol annyi amennyit oda írnak és eu, gsm palota és az elite gsm...a többi rizsa...
-
kmóricka
aktív tag
válasz
tangiers #4640 üzenetére
Hali, figyelj a huaweinél is ez van...a p8on mindig ott volt a google szolgáltatások az első helyen és nem rontotta nálam az üzemidőt..., az edgenél szintén az első dettó..., romlik az üzemidő is??? Ha nem, akkor sztem ne foglalkozz vele...a samsung se tud vele sztem mit kezdeni...ez nem a telo hibája...
-
kmóricka
aktív tag
válasz
badxgirl #4511 üzenetére
Az nem rossz, köszi
..bár én nem tudom mikor fogom megkapni a frissítést...
...román a telom
Más, nekem simán kibír átlag felhasználással egy napot..sőt másfelet is, volt h kettőt is kibírt igy..., nálam is pár napi fotó, netezés, nem tul sok...állandó gmail szinkron , 3G ..(4G nem kell, nálunk még igen kezdeti ls megbízhatatlan)..., telefon beszélgetés sok, ma is pl kb.3 óra...és nálam messenger is fut...az első telom amin használom, eddig mindig kíméltem tőle a többit...de ezen most azért is
..., ja és nekem is mindig ott van az akksinál a google szolgáltatások..., hadd legyen, volt p8am,ott is ott volt mindig első helyen és sosem romlott tőle az üzemidő...(amúgy azé jobb)...
Én nem tiltok le semmit...sztem ez igy nem olyan vészes, hogy rosszabb esetben estenként töltöm...mire észbe kapok már fel is töltődött
De majd meglátjuk..az tuti engem is zavarna ha ennél sűrűbben kéne... -
kmóricka
aktív tag
válasz
Markizmark #4467 üzenetére
Jaaa köszi
, ok
-
kmóricka
aktív tag
Üdv, mondja meg valaki legyen szíves, hogy hol tudpm kilőni a sorozatfelvétel fotózást??Mert 10-ből 7szer sorozatban csinálja, és nem tudom miért...de baromi zavaró, főleg hogy olyankor vmiért még a vaku sem működik...és nem jövök rá hol kapcsoljam ezt ki.Köszi.
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Markizmark #4434 üzenetére
És a záridő állítás mivel jön meg??
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Markizmark #4410 üzenetére
Hát én hiába huzigálom...
-
kmóricka
aktív tag
válasz
2008Kft #4363 üzenetére
Nekem a gplay szolgáltatások vezet...mindig...de igazából nem izgat..pont ugyanez volt a huawei p8al is, ott is ette a dolgokat...de üzemidőben nem oszt nem szoroz, innentől kezdve meg nem zavar..
Most 2 nap 20 órája megy az edge, most tettem töltőre 23%nál...igaz én sosem nyúzom agyon a telokat...csak telefonálok, fotózók és emailezem rajt leginkább...minden másra ott a mastercard..ja nem, a kis tabletem...azt viszont nyúzom...ezért a telefon képességeit nem igazán használom ki soha...talán csak a kamera ami igazán érdekel...
Egyébként sztem jobb mint a p8-é, ha már itt tartunk...igaz a fényfestés módot sajnálom...de elvileg erre is jön ugye a záridő állítás...
Szóval nem tudom mennyire érdemes nézni mi mennyit fogyaszt...
Nekem még nem kapcsolt ki magától ezidáig...különösebb hülyeséget sem csinált még...sőt...egyszer zavarodott meg amikor épp hívtam valakit és ő is pont akkor engem...és az istenért nem engedte felvenni hiába nyomtam h fogadom a hívást -
kmóricka
aktív tag
Helló
Most olvastam, jó hír a záridő dolog
[link]Tényleg állítható lett??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest