- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
gretzky77 #765 üzenetére
Sebaj, kakuk100 kollégával tartjuk a frontot, hito meg ha el is adja, idővel úgyis visszatér közénk
Én a rossz szerviztapasztalat ellenére sem fogom egy jó darabig lecserélni (ha le is cserélem majd, akkor is megmarad másodtelónak) - hacsak ki nem jön valaki egy hasonló megoldással, esetleg kompaktabb kivitelben. WP8 nálam nem játszik, meg amúgyis, a 3x (vagy hányszoros) "veszteségmentes zoomnak" nevezett képkivágás mégsem 10x optikai zoom, na. Android vonalon sem jobb a helyzet, mert bár képminőséggel nem lenne bajom, viszont optikai zoommal egyik sem rendelkezik... -
rizso
addikt
válasz
gretzky77 #751 üzenetére
Az itteni képek, főleg az utolsók, azok is poros kamerával készültek, és azokon nem látszik semmi. Viszont itt a másik véglet is, ami azért elég durva, na. Persze ez direkt a porosodás demonstrálására készült, de a két véglet között bizony nem nehéz olyan képeket csinálni, amin zavaró az a sok kis piszok - főleg sötét részleteknél, ahol a porszemek megtörik a beérkező fényt...
-
rizso
addikt
válasz
gretzky77 #741 üzenetére
Szerintem hülyeség, hogy nincs alkatrész. Előtte azt írták, hogy megrendelték már az alkatrészt, napokon belül meg is jön, értesítenek, ha mehetek érte. Most meg, hogy nem elérhető az alkatrész...valami kavarás van szerintem. Amúgy ha visszakapnám az árát, akkor nagy valószínűséggel maradnék a Zoomnál, hacsak addig piacra nem dobnak valamit, ami megeszi a Zoomot - azért a 10x optikai zoom elég jó móka
hito: az előbb írtam, hogy szerintem hülyeség. A másik, simán el tudom képzelni, hogy valamit szétbarmoltak, azért nem volt elég a kitakarítása, azért kellett új kameramodult rendelni hozzá.
kakuk100: én is remélem, hogy a teljes vételárat kapom vissza, nem pedig egy pl. 50€-s jóváírást, mert azzal nem leszek kisegítve. Amúgy igen, maradnék a Zoomnál
Tomacko: képekre kaptál választ
Vakuja elég erős, egy baj van vele, hogy csak vörös segédfényt kapott, lemaradt a LED fényforrás (videóknál azért jól jönne).
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #706 üzenetére
Elnézést ha félrevezettelek, hogy nem kell nett. Nem volt tudatos. Én nem vettem észre, hogy csatlakozott volna a nett-re csak ezért volt. Az a fontos hogy végre sikerült mindkettőtöknek.Nem volt elsőre egy kis dolog. Gratula hozzá.
Remélem rizsonak is meglesz a telcsije minél hamarabb. -
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #694 üzenetére
Látom nem olvastad el alaposan a leírást. A telefon beállítását az egyebekre teszed-eszköz névjegye -megnyitod majd a build szára 7x koppintsz egymás után, Ekkor az egyebekbe lesz egy Fejlesztői Beállítások menüpontod. Azt megnyitod és kipipálod az USB Hibakeresést és kilépsz. Csatlakoztatod a telefont a géphez és elindítod a Kingot a gépeden. Végig futtatod majd mikor beáll a rootra azt is okézod és a telefonon is le-okézod a kiírást. Minden részletesen le van írva:
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #693 üzenetére
Az elmùlt 3 òrában ezzel a nyamvadt kingo rootal szenvedtem de nem hogy a root nem megy mèg csak a kapcsolatot sem tudom összehozni a kingo root ès a telò között! Kell aktiv net kapcsolat a programhoz? Elinditom a progit irja hogy connecting de nem törtènik semmi,driverek fent vannak a gèp làtja a telòt de a kingo root nem csatlakozik csak pörög,hogy connecting
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #688 üzenetére
Szia!
Letöltöd a romot ami egy kicsit lassú, de ki lehet bírni. Utána kibontod és tarba teszed és betallózod a PDA-be és start.Ne felejtsd el a telefont Download módba tenni. Ha kész újraindul a telcsi. Remélhetőleg az új kameraszoftverrel. Utána nem kell semmit csinálni. Készen van. Ha rootolni si akarod akkor amit tegnap leírtam a Kingoval lehet. Én már 2 szer is megcsináltam mert valamit elszúrtam és újra kellett telepíteni a Romot és a Kingot is.Könnyű megcsinálni és működik.
Ne felejts el gyári visszaállítást vagy Wipe faktori resetet megcsinálni a Rom feltevése előtt, hogy tiszta lappal induljon az új rom. -
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #672 üzenetére
Ezzel:
Kingo root a neve. Sajnos nem tudtam belinkelni. Valamiért ezen a gépen nem megy, de a A Samsung S4 mini topikban van a 2932 hozzászólásban. Nagyon egyszerű. ha megvan majd segítek ha nem megy.
A rootolás ismertetése:
1.Fejlesztői mód bekapcsolása, USB hibakeresés aktiválása melett!**
/Ha nem tudod mi is ez és hogy kell bekapcsolni akkor olvasd el a topik végét!/
2.Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez.
3.Futtasd az .exe fájlt és várj feltelepíti a drivereket.
4.Kattints a ROOTra és használd egészséggel a rootold készüléked!NEM NÖVEL SEMMIFÉLE SZÁMLÁLÓT, A STÁTUSZ IS MARAD "GYÁRI" DE AZ ESETLEGES PROGRAMBEAVATKOZÁSOK UTÁN ÁTMEHET "EGYEDI"-BE, AMI VISZONT NEM VON SEMMIFÉLE PROBLÉMÁT MAGA UTÁN.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #665 üzenetére
Nekem FCGIO2. Azért nem frissít mert rootolva van a telefon. Lehet hogy ha az Odexet felteszed jó lesz.Nézd meg utána a szoftvert,ha nem, akkor az XXUAMI3 kell. Le lehet tölteni a Sammobile-ról.
C101XWUAMI3_C101OXXAMI2_SEB.zip | 898.7 MB
Én Kiest soha nem használok. Szerintem egy rakás.......Nincs is fent e gépemen. Az Odin mindenre jó. -
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #646 üzenetére
Sziasztok! Olvasom, hogy mindenféle problémátok van. Nem értem, hogy nektek miért nem az új kameraszoftver van mert nekem ugyan ez a rom van fent. Esetleg talán meg kéne próbálni az odexet hátha azzal bejön az új kamera szoftver.
1.-Tehát-Wipe data factori reset Nem szabad kihagyni, mert az új rom csak akkor működik jól ha előtte
van reset.
2 .Odin PDA ba a Rom
3.Odin Phone-Modem felrakása után nézd meg milyen kamera szoftver van a telcsin. Hátha már az új és csak akkor tedd fel a kamera szoftver ha még a régi van.
4.PDA-Ba a Kamera. Persze mindegyik tar fájlként kerüljön tallózásra. Én a WinRaR-al bontom ki.
5 Cs-be a cs de ez nem fontos mert be lehet tenni a XEH product kódot később ha a Rom jól működik.
Különben a PDA-n is le van írva hogy hogy kell csinálni a telepítést
A Sammobile-on az új szoftverek mind Dél-Amerikai és Ázsiai. Esetleg régebbiben van Európai.
Sok sikert!!!! -
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #644 üzenetére
Na leszedte de csak annyit irt,hogy nagyobb stabilitàs,rànyomtam,hogy telepitès kiirta,hogy az eszköz ùjraindul ok mielött nyomtam volna,hogy ok töltöre akartam dugni de közben ùjraindult ès azt irta nem sikerült frissiteni pròbàljam KIES-el! Ùjbòl ràkerestem a frissitèsre de ùjra le akarja tölteni ma màr tuti nem vàrom meg töltögesse èjszaka
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #642 üzenetére
Lehet, mert nem nyomtam factory reset-et (nagyon örültem amikor a szoftverezés után megláttam, hogy megmaradt a rendszerem, nem volt szívem még FR-et nyomni) és ott ragadt a telefon ezen a téren ahol volt. Pedig most már elvileg a kamerán kívül mindent feltettem odinnel.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #640 üzenetére
De az lesz. Rizso-nak is valami hasonló nagyságú frissítő csomaggal jött az új kamera.
Fogalmam sincs kakuknak honnan van az újabb kamera FW, rizso-nak frissítéssel jött. Már rég megkérdeztem volna tőle a szoftverét és sammobile-ről letöltöm, de szervizben van a készüléke, tehát zsákutca. Remélem kakuk leírja nekünk szájbarágósan, mert már nagyon felhúzott amit ez művel.
-
hito
nagyúr
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #628 üzenetére
Azért írtam, hogy külön tegyed mert ez a rom 1 fájlos és nem négy. Lehet, hogy egybe is fel lehet tenni, de én biztosabbnak gondolom külön külön. Az egész kb. 15 perc.A Deodexet tedd fel, ha kész utána a modemet majd a Camerát és legutoljára a cs-t. Így biztosan jó lesz.Mindig várd meg míg újraindul a telefon akkor kikapcs és jön a következő.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #619 üzenetére
Az hogy orosz a rom nem jelent semmit.1 Rom több országnak is szól nem csak egynek. Te átállítod magyar nyelvre é kész. Az Odinba a PDA hoz tallózod be. Letöltő módba teszed a telefont. Kikapcsolva Hangerő gomb le bekapcsoló és home gomb egyszerre nyomásával download módba teszed és így kapcsolod össze az Odinnal. A Modemet külön tedd fel. Azt a Phonehoz tallózod be és a kamerát is külön az is a PDA hoz. A CS be vannak a prouct kódok /országkódok/ azt is külön a CS hez tallózd be.A XEH az a független magyar product kód, majd azt kellene beállítani de nem fontos.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #614 üzenetére
Persze a romba van magyar nyelv. A Zip fájlt kell tar fájlá alakítani és betallózni a PDA ba az Odinba, ha tar fájlba van akkor csak be kell tallózni. Én a Cs-t nem tettem fel. Egy XEH Cs tettem be, de te ne komplikáld. Tedd be az orosz cs-t és majd utána kiválasztod a XEH-t A Deodexet töltsd le. A appjaidat mentsed előtte, mert nem árt egy gyári visszaállítás, vagy a wipe data factori reset ami mindent töröl csak memkarit nem. hogy tiszta lapra kerüljön az új rom. Remélem érthető voltam.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #604 üzenetére
Sajnos recoveryből nem lehet. Odin-al tudod telepíteni Tar fájl ként, és betallózod a PDA ba és start, de akkor már jobb az egész romot és a modemet is egyformára telepíteni XXUAMG2-re. Szerintem legalább is. Ez a Rom az XDA-n rootolva van.Így még több fontos apk- tudsz használni.
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #601 üzenetére
Elnézést, hogy én válaszolok.Beütöd a *#1234# és akkor kiírja hogy milyen szoftver és milyen kamera szoftver van a telcsiden. Az hogy miben jobb vagy nem, azt csak saját maga tudja mindenki eldönteni.Talán az újabb jobb. Csak a kamera szoftvert az XDA ról tudod letölteni.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #577 üzenetére
Annyi az egész, hogy rootolni egyelőre nem lehet a készüléket, ezért XDA-sok feltettek egy ún. pre-rooted romot, ami már eleve rootolva van. Ez is 4.2.2 rom, mint az összes többi. Egy-két apróságban térnek el egymástól a romok, de alapvetően mindegyik ugyanaz. Kamera is FW változott benne elvileg, a legújabb az FCGI02 , azt kérdeztem, hogy ebben a rootolt romban az van-e. Az, hogy valóban kapott-e valami apró frissítést a kamera, vagy csak átnevezgették a FW-ét, pontosan nem tudni. Azért biztos ami biztos, olyan romot tennék fel, amiben a betűrend és időrend szerint a legújabb kamera FW van. És ebben a rootolt romban a legújabb van, úgyhogy tolom is fel nemsokára
Itt megtalálod az említett romot és a szoftverezéshez szükséges odint is. Pofon egyszerű az egész, elrontani sem nagyon lehet (azért flash alatt ne tépd le a kábelt
), arra figyelj, hogy minden driver korrektül fenn legyen! Rég odinoztam (vagy fél éve), úgyhogy nekem is át kell nézni a metódust, hazaérek szerintem megnézem és leírom a módszert, de ha addig kakuk100 leírja neked akkor hamarabb is megtudhatod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest