- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az s4 zoom után maradt egy tokom ha esetleg valakit érdekel Bp-en akkor szivesen átadom ingyen és bérmentve! Sajnos a szilikon része elég pontatlan a gombok nehezen kezelhetőek ezért főleg vésztartaléknak esetleg kameravédő készitéséhez alapanyagnak ajánlanám! Vissza akartam küldeni,hogy nem jó,de nagyon korrekt volt a cég visszautalta az árát és még vissza sem kellett küldenem igy megmaradt!Ha valaki tudja hasznositani akkor viheti!
Ez lenne sajna nem sikerült rendesen linkelnem!
http://emobi.hu/kinyithato-fekete-tok-samsung-galaxy-s4-zoom-telefonhoz-p-2222.html?osCsid=85a97645f3fcda1b4b27ed130021e57f
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #773 üzenetére
A zoom elött 808-at használtam,nagyon szerettem csak ugye sajna a symbit kinyirták! Miután a zoomnál jelentősen kiáll az objektiv azt nem akartam,hogy sérüljön! Kicsit én is olyan vagyok mint hito nem sokat bírnak nálam a telók! A wp tetszik mint rendszer a nokia camera progi is elég sok beállitással bír persze az optikai zoom nagy királyság az hiányzik,de nem gondolom,hogy megbánom egyelőre tetszik a 925!
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #768 üzenetére
Nem volt bajom vele,rengeteget ülök autoban mászkálok mindenfelé és kicsit kényelmetlennek találtam,illetve féltettem ha a kocsiba ide oda rakosgatom nehogy sérüljön a kamera! Tényleg jó telo pedig nem nagyon birom a samut de ez jó lett! Elöbb utóbb 1020-at szeretnék,csak még kicsit drága nekem addig ismerkedésként egy 925 lett!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok
elköszönni jöttem hozzátok a mai napon elcseréltem a telefont! Köszönöm
mki segitségét nagyon jó kis készülék és szomorú,hogy MA-n így lehúzták
mert igenis nagyon jó képeket lehet vele lőni! -
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Ha annyira utálod jóáron átveszem! Ha kakukk megengedi belinkelnéd a képet amit emailben küldött neked! Sajna az én tokom nem jött be az eleje jó semmi gond vele de sajna a szilikon része elég pontatlan ìgy zavarò,de vagy spórolok egy eredetire vagy keresek egy jó minőségű hátlaptokot és ràbarkácsolom ennek az előlapjàt,nem nagy dolog! Sajnos tényleg nehéz jó tokot kapni az s4 zoomra!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #700 üzenetére
Elinditom a kingot pàr perc mùlva kiirja hogy server connected error retry vagy quit de ha arra nyomok hogy quit akkor bezàr mindent ès kilèp! ha nem kell net akkor mièrt nem csatlakozik? az elöbb be volt àllitva, hogy usb netmegosztàs csatlakozott de a fetching facts..... nàl leállt
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #693 üzenetére
Az elmùlt 3 òrában ezzel a nyamvadt kingo rootal szenvedtem de nem hogy a root nem megy mèg csak a kapcsolatot sem tudom összehozni a kingo root ès a telò között! Kell aktiv net kapcsolat a programhoz? Elinditom a progit irja hogy connecting de nem törtènik semmi,driverek fent vannak a gèp làtja a telòt de a kingo root nem csatlakozik csak pörög,hogy connecting
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #692 üzenetére
Köszi màr fel is raktam a romot elöször irta a règebbi kam szoftot majd inditottam a kameràt kiirta,hogy türelem frissiti a kamera szoftvert megcsinàlta megnèztem ès màr a 02 vègü kamera szoft van fent most jöhet a root! A kingroothoz kell internet ill. milyen módba kell tenni a telòt mert egyelőre nem akar csatlakozni a telóhoz illetve iternet connection failed cimmel leàll a progi ès kilèp!?
-
gretzky77
veterán
Te màr felraktad?
Akartam kèrdezni,hogy a mostani zoomodon a zoom gyűrűnek van egy minimàlis holtjàtèka? Ha megfogom a gyűrűt akkor enyhèn mozog termèszetesen nem a tekerèsre gondolok!?Ja megjött a tokom az eleje tetszik elèg jò, viszont ami a hàtlapra megy szilikon rèsz màr nem annyira,elèg vastag ès sajna nem annyira passzentos igy a kèt oldala minimàlisan elàll viszont èpp elèg,hogy az oldalso gomboknál kènyelmetlen legyen!
-
gretzky77
veterán
Na öröm ès bòdogsàg van vègre sikerült a regisztràciò a sammobile oldalon gyorsan le is mentettem a pcloud fiòkomba,holnap dèlelött le is szedem aztàn hajrà!
kakukk ez is több menetes vagy egybe megy egyszerre az egèsz,illetve ha a zipet kibontom tarban lesz vagy àt kell rakni tarba? köszi
-
-
gretzky77
veterán
Felajánlotta igen viszont nem tudom frissiteni mert azt irja nem sikerült a telepitès próbáljam kies-sel vagy forduljak szervizhez! Most feltettem az odex-et meglátjuk arra is ajánl e frissitèst viszont kies-sel nem megy mert azt irja az smc 101 eszköz nem tàmogatja az fw telepitèst inicializàlàst!
kakukk neked mi a kamera szoftja? -
gretzky77
veterán
Tehát most az van,hogy ugye a frissitèsre azt irta nem tudta megcsinàlni a kameránál pedig azt ìrta FCGGOI FCGFOA msjd ma reggel vèletlenül inditottam a kamerát ès azt ìrta kis türelem a kameraszoft frissitèse majd màr azt ìrja FCGGOI FCGGOI tehàt frissült viszont hito te valami 02 vègü szoftot vártál nem?
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #644 üzenetére
Na leszedte de csak annyit irt,hogy nagyobb stabilitàs,rànyomtam,hogy telepitès kiirta,hogy az eszköz ùjraindul ok mielött nyomtam volna,hogy ok töltöre akartam dugni de közben ùjraindult ès azt irta nem sikerült frissiteni pròbàljam KIES-el! Ùjbòl ràkerestem a frissitèsre de ùjra le akarja tölteni ma màr tuti nem vàrom meg töltögesse èjszaka
-
gretzky77
veterán
Hàt ha ezzel jön akkor elvileg csinàlj mindent ùgy ahogy èn egyesèvel odinnel csc modem minden ès akkor neked is jeleznie kell a frissitèst! Nem èrtem ha ezt az xda-s rootolt romot tetted fel te is akkor mièrt nem jelez frissitèst neked?
Mèg kb 15-20 perc mig lejön 80%-nál tart -
gretzky77
veterán
Az xda-s kamera szoftot nem raktad fel külön,bàr elvileg èn feltettem mègis règi maradt de akkor kakukkè honnan van?
Be vagyok lassitva most töltöm 65%,tuti nem a kamera szerintem annak sok a 90 mb szerintem csak progik frissitèse bár azt meg playböl tolnà! Ha lefrissitem kiirja mit frissitett?
-
gretzky77
veterán
Szia nekem is kell ezzel a csc-vel szòrakoznom vagy jò amit xda-ròl töltöttem?
-
gretzky77
veterán
Megcsinàltam mindent amit kakukk kollèga mondott mindent külön viszont a kamerànàl azt irja FCGGOI FCGFOA tehàt szerintem ez maradt a règi nekem is viszont a szoftverfrissitès menünèl kapàsbòl feldob egy 92 mb-os frissitőcsomagot,ezzel màr talàlkozott vki?
-
gretzky77
veterán
Na letöltöttem a fájlokat melyiket kell betallózni odex vagy deodex illetve ugye a phone-hoz a modem a csc-hez meg ugye a csc,hova kell a kamera szoftot tallózni? Ha kész vagyok akkor utána mit kell még és hova màsolni irtatok vmi xeh-ról is!? Köszi
-
-
gretzky77
veterán
Elözö zoomod ami nálam van,mert a gyűrűvel való nagyitás nem megy ezen sem,bàr ugye az sms gond miatt volt egy reset nálam! Amúgy sajna a kamera nálam is kezd porosodni,szöszösödni!
kakukk : A hònap elején fogom tudni letölteni a komplett romot mert jelenleg csak mobilnetem van és ebben a hónapban màr átléptem a korlátot ìgy lassitva vagyok! Viszont nekem ez a rom felrakás nagyon kìnai, itt nem lehet memkártyáról telepiteni? Magyar leirást találok valahol,de vmi olyan amit nem tudok elszúrni? Köszi
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Olyan gondom van,hogy vmi szoftveres gebasz miatt nem kapom meg az sms-eket! Gyári visszaállitàs megvolt de úgy néz ki nem segit tudna valaki segiteni abban, hogy tudom teljesen újrahúzni a szoftot!? Én tudok küldeni de nem kapom meg a telekomnál viszont úgy látjàk,hogy megkaptam tehát tuti szoft probléma
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest