- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
válasz
lucky07 #66501 üzenetére
Hallottam már ilyen alkalmazásokról, pl. Titanium backup [link], de még sohasem használtam. Igazából nem is bízom meg ezekben, pláne akkor, ha két eltérő rom között kell adatokat átvinni.
Javaslom maradj meg a tiszta újratelepítéseknél, az a tuti biztos! Fél napot megér, én mindig így csinálom. -
Atrasko
tag
válasz
lucky07 #66217 üzenetére
Szia!
Végül én is maradtam a CM13-nál, konkrétan ennél: [Beanstalk 6.20 2016-08-16 ]
Az aksiidőre nem tudok semmit mondani, se pro se contra. Tetszik a sok beállítási lehetőség. Igényesen összerakott rom. Az alapként adott fényképező progi sajnos néha lefagyott, ezért egy másikat kerestem helyette.
Természetesen a külső SD-ről is telepíthetsz, és megy az OTG is. -
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66147 üzenetére
[link][link]Kiloptad az Odint?Ejnye-ejnye Keress a nevemre itt a fórumban párszor leirtam.DE mindenesetre CM13-al kezdj NE CM14-el.Először is csinálj egy full mentést TWRP-ből és másold át SDkártyára, vagy pendrivére.Válaszd a Belső tárhelyet 3perc! csak és utána másold át SDkártyára valami rendes filekezelővel.Itt a CM13 és a Gapps. CM Recoveryt ne rakd fel hagyd meg a TWRPt
-
awakening87
aktív tag
válasz
lucky07 #66130 üzenetére
Szia!
A gép, ahol olvasni szeretnéd a tartalmát, az milyen rendszert futtat?
Itt van az exFAT-ot támogatott rendszerek listája:
https://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT
a Supported operating systems részt nézd jobb oldalt.
Ezek a MicroSD kártyák gyárilag általában exFAT-ra vannak formázva, szóval biztosan ezzel kapcsolatos a probléma.
A Névjegyzék leállása meg lehet hibás névjegy vagy hibás/sérült adatbázis miatt is. -
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66009 üzenetére
Szia.A gyári appokat ami lassit, ill. zabálja a netet, mindet le tudod tiltani, illetve rottal is.Én a pusztitást neked nem ajánlom.Mert nem tudod mit lehet mit nem.Az meg azzal jár hogy vagy összeomlik a droid, vagy nem tudsz gyári visszaállitást csinálni ha gond van.Mivel rom cserét nem tudnál egyből csinálni, előbb tilts és ha nem elég, akkor "keményíts". Olvasd vissza a fórumot minden le van írva százszor.Pl. itt fönnt a keresőbe beirod: root ,akkor kidob egy halom hsz-t amiben rootról van szó
Előbb ismerkedj a témával, mert a kapkodás csak pénzbe kerül ha te nem tudod helyrehozni.(próbáld ki az es4 fórumtársáltal ajánlott appokat).
-
Black_Raven
veterán
válasz
lucky07 #66007 üzenetére
Egy jó magyar nyelvű leirást szeretnél?Topik Összefoglaló!
a root-tól nem fekszik meg a teló, csak ha valami nem jó, nekem 3 nap alatt 15 bootloopom volt
de most is a telóról írok.És mit akarsz romolni,? gyári rom, vagy custom rom érdekel?Ha írnád a teló tipusát és a droid verziószámát előrébb lennél
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest