Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
kirusz1 #60173 üzenetére
Pontosan azt csinalta nekem is mikor felraktam a lollit.
Mikor alvo modban volt es "felebresztettem" nem latta a wifit. Ki-be kellet kacsolni a wifit hogy kapcsolodjon. Illetve neha random is atallt mobilnetre.
Ezt atalliottam mindigre azota minden ok.
Miert nem probalod ki? -
Elims
veterán
válasz
kirusz1 #59492 üzenetére
Tegnap talàltam kettőt.Az egyik a jòfogàson (màr nincs fent,most is kerestem) a màsik meg talàn itt a harderapròn.Google dobta ki.
Még egyetlen kérdés..
Telepítettem a kies programot,de rengeteg helyet foglal+lassù is (vagy a gépem..).Nincs véletlenül ennek a kies-nek màsik megoldàsa?
Mint iphone-nàl az itools.Jòval kisebb és fixebb is. -
Edween
őstag
válasz
kirusz1 #59266 üzenetére
Melyikre gondolsz pontosan, mert az kijelző melletti, az pont nem látszik, mert a "HOUSING COVER" pontosan azon fekszik, ha azt vissza fordítanák, pontosan lehetne látni a kereten.
Na persze ha így szétkapod a rendszert, akkor természetesen cserélhető, de ön magában nem. -
bwin.party
aktív tag
válasz
kirusz1 #59163 üzenetére
Ha az árban nézzük, akkor valóban van drága. De véleményem tartja is valamennyire az értékét. Először egy ütött kopott i9505 volt az első S4-em. Aztán most egy vadonatúj i9506-ot sikerült vennem. Igaz, hogy Telekom-os a készülék, de megérte. Legnagyobb problémáim, hogy amikor mobilinternetet használok akkor előfordul, hogy az adatforgalmazás közben a feltöltés megáll és nem működik az internet. Ez idő alatt a letöltési szál folyamatosan világít. A SIM kártyám még nem tudja az LTE-t, de ettől függetlenül a többinek jól kellene menniük. SIM csere lesz, mert már elegem van, hogy kapcsolgatnom kell ki és be a netet. 5GB-os csomagom van, szóval tényleg vicc. A másik, hogy nem merek frissíteni, mert igaz, hogy a gyári programokat letiltottam a Package Disabler Pro-val mégis gyorsan merül a telefon. Ki fogom próbálni, hogy ha nem használok mobilnetet akkor mennyi ideig bírja ki. Ha nem akarsz mindenképp 5.0.1-es rendszert akkor a 4.4.2-vel szerintem ez egy nagyon jól használható telefon. Szép állapotban nehéz jót és olcsót találni. Na és szerencse is kell hozzá, hogy kifogd a jó telefont. Én drukkolok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest