- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
Alister71 #58316 üzenetére
Érdekes ez az ampere program. Gyári 2A töltővel 1200mA, másik samsung 1A töltővel is 1200mA..
A merülés meg nullára lehúzott fényerővel, kikapcsolt wifi, gps, mobilnet mellett 450mA, maxra húzott fényerővel, minden bizbasz fogyasztót bekapcsolva is ugyanúgy 450mA.
Szóval ezt a programot nem érzem túl hitelesnek. -
sebijani1982
senior tag
válasz
Alister71 #58319 üzenetére
A gyári nekem is fix 1200 -al tölt. A teló pedig 460 mAh-val merül.
Viszont!
Ugyanez a töltő min 240 - max 620 mAh-val tölt egy Huawei P6-ot. Egy régebbi motorola defy töltő kábelére cserélve és a samu gyári adaptere viszont 400 - 820 mAh-val tölti. Egy külön vett USB kábel viszont csak 220 - 520 mAh-val tölti a P6-ot. A p6-ra merülésre 320 - 360 mAh-s merülést mért a program.Tudom Samu topik, de ez mitől lehet??? Főleg az 1200 vs 620 az ami bosszantó. Elképzelhető, hogy a P6 töltő csatija makkant meg?
Köszi előre is a segítséget.
-
válasz
Alister71 #58230 üzenetére
Ha elmászik, nem fog működni a telefon, csak PDA-ként. Lesz wifi, működik rajta minden, csak telefonként nem tudod használni, nem lesz mobilnet, stb. Ha valami sufni gsm visszaállítja ( ill. "tesznek rá" egy másikat, mert az eredetit, amivel vetted, nem fogják tudni visszaállítani ), akkor működik, de nem lehet tudni, honnan származik az az IMEI, tehát mindig meglesz rá az esély, hogy egyszer csak letiltják. Én biztos nem vállalnék be ilyet.
Függetlenítés miatt nem szokott elmászni, de a neten található házi módszereket megint nem javasolnám, egyik fele nem működik, másik fele szimpla lehúzás.
IMEI mentésre a legbiztosabb módszer, amit az előzőben leírtam, a függ. meg tabu téma a fórumokon.(#58232) FlashLed Szívesen
-
válasz
Alister71 #58216 üzenetére
Szia! Elvileg vissza lehet állítani, de csak rootolt telón, de azok a custom romok, amiktől elmászhat, rootoltak szoktak lenni.
Töltsd le a Play-ről az EFS Manager-t ( asszem az összefoglalóban is ott a link ), ezzel csinálj egy mentést, a fájlkezelőben keresd meg a mappát, ahova mentette, és másold át külső SD-re, PC-re, felhőbe. ( AZ EFS Manager .apk-ját is átmásolhatod a külső SD-re.) Ha elmászott egy romcsere után az IMEI-d, telepíted a programot, az elmentett mappát visszamásolod az internal SD-re, és a programban rányomsz a visszaállításra. -
qltsar
veterán
válasz
Alister71 #57989 üzenetére
Cserés mindenképp, addig valahogy kihúzom.
Magyarországon értelmes áron lehet hozzá alkatrészt szerezni?
Ezt az egyet találtam, használt, és lehet, hogy a rev verzió sem stimmel, (az enyém rev25); [link]
Ebay-en kb ennyibe kerül 2-300 forint difi, de ha már 4000-ért adnák valahol megvenném itthon.
Van ötleted esetleg, hogy hol kellene körbenéznem? Ez lenne az ebay-es alternatíva: [link]
-
válasz
Alister71 #57972 üzenetére
Menj be a szolgáltatódhoz és kérdezz rá. Én is flottás csomagban vagyok, és támogatja is a csomag a 4G-t, mikor betettem a féléves kártyámat a telóba mégsem ment az LTE. Bementem a Telenorhoz, elmondtam a gondomat, az ember pötyögött valamit a gépén, és két perc múlva lett 4G.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest