- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Alister71 #64143 üzenetére
Azt nem írtam, hogy én sose, csak annyit, hogy ha játékra vennék egy eszközt, az pc lenne
Néha, unaloműzőnek csapatok egy kis rablórömit, malmot, esetleg mérges madarakat. De nem ennek megfelelően veszek telefont.
Persze, azért bízom benne, hogy az eredeti kérdező ezen nem sértődik meg, nem annak szántam, csak egy zárójeles megjegyzés volt, úgy kezdve, hogy "én ..." -
r.zozoka
aktív tag
válasz
Alister71 #64091 üzenetére
nos egy erősebb gépre váltottam ott már nem volt "nem válaszol" üzenet...
viszont mikor elindítottam a telepítést egyszerűen levállasztotta a telómezt írta ki az odin:
<ID:0/004> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/004> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/004> Removed!!
<ID:0/004> Added!!+1 hiba
fájlok betallózva, minden kipipálva amit kell utánna adni akarom neki a pit fájlt kiír vmit a csc fájllal kapcsolatban...." Do not use this tab. This tab is for engineers.Your device will be changed the pit in CSC file."
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64057 üzenetére
Egyetértek, eddig nekem is ez a legjobban tetsző rom. Még régebben próbáltam CM-et, de nagyon merült az akksi vele, meg volt egy-két bug. Ez most elég jónak tűnik. Mivel még friss, ezért akksiidőt még nem tudok, de most hogy tiszta installt nyomtam, lényegesen jobbnak tűnik és elég jól testre szabható. Tartsák meg a fejlesztők a jó szokásukat.
horvii96: jól írja Vader kolléga. Elméletileg Philz recoveryből is mennie kéne, bár nekem az valahogy nem akart mindig elindulni valamilyen rejtélyes hiba miatt, ezért inkább raktam fel twrp-t és abból telepítettem a Resurrectiont. Működött elsőre.
Látom közben hogy úgy csináltad, akkor nálad is valami zavar van az erőben. -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64055 üzenetére
Én meg ledaráltam mindent és felraktam megint az 5.6.9-et. Először csak update volt. Hiába írják hogy úgy is lehet, nekem a clean install jobban bevált update helyett is. Egyből jobb lett, nem merül annyira. Még nem állt be, de érezhetően jobb. És láss csodát megoldódott a csengőhangos dolog is. Most rákérdezett hogy miből szeretnék választani, a saját médiatárból, vagy filekezelő. Úgyhogy nem kell másolgatni sehova, ki tudom választani egyből a kártyáról hogy melyik zenét akarom csengőhangnak, mint a gyári romnál. Öröm, bódottá.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64021 üzenetére
Akkor nincs más módja, csak ha átmásolom.
Remélem tényleg beáll aztán, mert sokkal gyorsabban merül mint az előző verzióval.
Érdekes módon eddig vagy 6-szor kikapcsolt a telefon a régebbi rommal és ezzel is összesen, de az okára nem jöttem rá. A gyárival is volt hogy néha kikapcsolt, de az ritkán fordult elő. Ilyennel nem találkoztál még? -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63967 üzenetére
Van még egy kérdésem. Az sd kártyán van pár mp3 és abból szeretnék egyet beállítani csengőhangnak ha egy bizonyos emberke hív. Hogy lehet ezt megcsinálni? A gyári romon elég egyszerű volt, itt viszont nem találom a menüpontot. Próbáltam úgy is hogy kikerestem az emberkét, csengőhang beállítása, de csak a rom saját csengőhangjait rakja be, sajátot nem tudok választani. Meg próbáltam kikeresni a zenét is és ott tulajdonságok. Semmi, ott sincs ilyen pont.
-
ett
aktív tag
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63949 üzenetére
Ha tudja azt amit gyári az teljesen jó. Viszont van itt egy másik hiba amit észrevettem. Lehet ez is csak nálam, ez viszont elég kellemetlen hiba. Kézi módban nem megy a hálózatválasztás. A keresésnél semmit nem talál, kiírja hogy Error while searching networks. Ez elég nagy baj, mert nekem szükségem lenne a kézi módra is. Megnézed hogy nálad működik-e a dolog?
Gőzöm sincs mi lehet a baj. -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63947 üzenetére
Neked hogy teljesít az akku ezzel a rommal? Eddig háromszor töltöttem, de nem mérvadó, mert egyfolytában nyúztam meg állítgattam. A gyári rommal nekem eddig úgy volt hogy ha este feltöltöttem amíg aludtam (kb. 7 óra) lement 93%-ra. Vagyis nagyjából óránként egy százalék. Szinkronizálás bekapcsolva, de csak a gmail, meg az időjárás, de az is 4 óránkénti frissítésre állítva.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63940 üzenetére
A Doze mode a nyugalmi állapotban lévő telefont alvó állapotba helyezi, így sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint azt egyébként tenné. Nyugalmi állapot: képernyő lezárva, a telefon nem mozoghat. Vagyis amíg alszol vagy napközben kirakod a zsebedből és nem nyúlsz hozzá, akkor elméletileg átkapcsol sleep módba és így kevesebb energiát fogyaszt. De hogy ennek mennyi a gyakorlati haszna azt nem tudom. A marshmallowban alapból benne van, mégis be lehet ennél a romnál kapcsolni. Mivel nem nincs olyan telefonom amin alapból 6-os android fut, ezért nem tudom hogy néz ki ott ez.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63921 üzenetére
Nyomtam egy formatot a kártyára, azóta tökéletes. Remélem így is marad. Nem tudom mi lehetett a kínja, de a rom mentését és nehezen tudtam levarázsolni róla, először ismeretlen hibával el sem kezdte másolni, aztán újraindítottam a telefont, úgy látta, egyből átmásoltam a gépre a mentést és aztán format. Ha bekapcsolom a doze módot, segít valamit a készenléti időn?
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63913 üzenetére
Muszáj kicsit tápolni, mert nem elég a töltöttség, amíg töltődik azon gondolozom, hogy esetleg nem a memóriakártyával van a gond? Exfat filerendszerű, lehet ez nem okés neki. Meg valamelyik nap kivettem a telefonból, akartam másolni rá kártyaolvasóval és nagyon belassult, le is főtt az egész. Bár a romot arról raktam fel, úgyhogy nem értem mi van.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63911 üzenetére
Húha, nem emlékszem. Annyira rá voltam indulva. A szokásos wipe-ot megcsináltam, aztán rom install, gapps install és ... Lehet hogy nem csináltam resetet.
Lehet hogy ez a gebasz. Csinálok most egyet.
Hátha segít valamit. Érdekes hogy csak a gallery nem megy, kiírja hogy az app nem válaszol és annyi, be kell zárnom.
Na közben csináltam factory resetet. Nem segített, egyszerűen nem tölti be a képeket, csak szürke négyzet van a helyükön. Kezd idegesíteni a dolog, mert bármilyen más gallery appot szedtem le a storeból, azzal is ezt csinálja. Valami itt nem kerek.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63888 üzenetére
Én 6600-ra állítottam és már jó is lett. Közben állítgattam kicsit, elég jól testreszabható. Elég gyors is eddig, viszont néha eléggé tud melegedni a telefon. Most reggel voltam dokinál és amíg vártam hogy sorra kerüljek, olvasgattam kicsit, meg hangouts és elég durván felmelegedett. Pedig ez nem nagy terhelés neki. Más romokkal is volt már ilyen problémám, remélem ez csak valami pillanatnyi megingás volt, mert egyébként eddig tetszik a rom.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63888 üzenetére
Felraktam ezt a romot. Sok dolgot lehet benne állítani, note témát még nem találtam, csak egy raklap másikat. Tetszik a fehéregyensúly opció benne, bár nekem 8000-nél már nagyon kék a fehér. Ami viszont hiányzik az a status bar a gyári romból. Ott ha akartam variálhattam hogy melyik ikont szeretném ott látni ha lehúzom fentről, itt meg hiába kapcsolgatom ki meg be, nem történik semmi. Gáz, mert pl. az nfc-t odatenném szívesen, mégsem tudom, mindig csak ugyanaz a pár ikon jelenik meg. Erre nincs valami megoldás? Vagy csak én vagyok béna?
-
Szabcsizz
őstag
-
dudu98
tag
válasz
Alister71 #63643 üzenetére
Annyira szomorú, hogy egy 16GB-os eszközön gyakorlatilag csak a gyári alkalmazásokkal foglal 8-9GB helyet. Undorító húzás a Samsungtól még az is, hogy a 2 éves 140 ezer forintos telefonom használhatatlanná vált, nem elég hogy lassítják, de még a tárhelyet is csökkentik. Semmi gond, a következő vagy alma vagy Huawei telefonjai lesznek.
-
SYMLY
csendes tag
válasz
Alister71 #63594 üzenetére
Mi nem a CM ről beszéltünk. Gyári Tochwiz samu 6.0.1 androidról
Amugy amit fent írtam XDA s linket azt a topicot le is zárták kicsit lopott forrás volt itt az eredeti szerző blogja
Galaxy S5 Marshmallow For Galaxy S4 Active / LTE-A (csak I9506)
ma is dobott frissítést nemsokára tolom is rá nekem nagyon bejött piszok gyors pattanós nem gondolkodik
-
scapegt
őstag
válasz
Alister71 #63539 üzenetére
Most hozta meg az MPL a csereutalványt, az van rajta, hogy a Sky Mobilles Kft. adta el a telefont, viszont az új készülékről az átvételi elismervény teljesen üres, azt majd később kell kitölteni. 3 hónapig érvényes, ez is rajta van. De hogy hogyan tovább, azt nem tudom ... még jó, hogy a szervizt sehogy nem lehet elérni telefonon ... így egy kicsit érdekes lesz megkérdezni tőlük, de a Samsung hátha válaszol valami okosat.
Közben megnéztem a céget, felszámolás alatt van
-
barna73
csendes tag
válasz
Alister71 #63512 üzenetére
semmi egyéb csak a kíváncsiság! 2-3 hónapja ezt használtam és kifogástalanul működött!
most ennek adok egy napot: [JDCTeam][6.0.1][14 March] The Android Open Source Project MHC19J
Nightly? talán az lesz a következő... ha rátalálok. -
-
Zord87
tag
válasz
Alister71 #63352 üzenetére
Valami hasonló gondom van nekem is a készülékkel. Korabban már emlitettem itt. De nem nagyon kaptam segitséget vele. Nekem a helyzet az hogy 2G halozaton eggyaltalan nem komunikál a készülék. Olyan mintha felregisztrálna térerő látszólag van, de közbe elérhetetlen vagyok. 3G nagy keservesen fel megy és tart is kemény 1,2 egységet.
Néha nincs térerőm egy pillanatra de utanna újra van. Gondolom ez betutható annak hogy a Telekom 3G halozata mennyire ki van épitve vidéken! Jó lenne a 2G ha menne. Nekem ugyanis nincs igényem a űber szuper 4Gre sőt még a 3Gre sem. Én tudtam az előzö okostelefonomom 2G halozaton is mobilinternetezni. Na meg normalisan telefonálni.. -
vinibali
őstag
válasz
Alister71 #63347 üzenetére
gsm+lte modemet raktál fel?
Ok it worked.
If anyone else is having issues with the baseband not changing, do this.Use Odin v3.04
Untick Autoreboot
Flash modem
Reboot once again into Download Mode using (Vol Down plus Home button combi)
Flash Modem once more
Once done,unplug then reboot device manually.
If this doesn't work, try repeating the flash process again while rebooting manually and with auto-reboot option turned off. -
Eclips21
őstag
válasz
Alister71 #63347 üzenetére
ha nem jó az oj2 nálad miért azzal küzdesz?
vannak nála sokkal újabbak, még az is lehet hogy nem is frissül a modem mert azonos a verzió
esetleg ha nem megy fel a frissebb modem az azért lesz mert programmal indítottad download módot, mindig kikapcsolt állapotból a 3 gomb megnyomásával lépj be különben nem frissül a modem és a bootloader sem, ezenkívül lehet még sok más dolog sem, de én ezeket tapasztaltam
-
-
vinibali
őstag
válasz
Alister71 #63325 üzenetére
nagyon jó a leírás, csak át kellene olvasni.
ki kell választani(letölteni) a jelenlegi rommal megegyező modem csomagot és odinnal feltölteniFlashing Guide
-Odin - open extracted file ".tar.(md5)" as PHONE
-Custom Recovery - flash modem.zip from SDCard
-Mobile Odin (Pro) - rename tar.md5 to .tar and open it as MODEM -
Fall-N
veterán
válasz
Alister71 #63292 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy régen nagyon tetszett a CM és a Paranoid ROM is, de nem tudtam használni őket a támogatás hiánya miatt. Magyarul nem volt a régi telefonoimra. A sok unofficial ROM meg ahogy látszik vagy bugos vagy nem működik minden benne. Ha nagyon CM-et szeretnék akkor nálam csak olyan jöhet szóba amire hivatalos van, vagy eleve azzal adták ki pl. 1+1, Zuk Z1.
Mondjuk mióta a CM ennyire összemelegedett a Microsofttal, még amit a OnePlusszal tett azóta nem szimpatikus az egész.
Az egyedi ROM-okból a témázás tetszett a legjobban, mostanra az új telefonok zöme is támogatja a gyári ROM-okban. Kár, hogy az S4 nem kapta meg a Lollipoppal.
-
Eclips21
őstag
-
Keem1
veterán
válasz
Alister71 #63292 üzenetére
Én a korábbi telefonjaimon tapasztaltam ugyanezt. Oké, hogy sokkal gyorsabb a gyári romhoz képest, meg eléggé lepucolt, de olyanok jöttek elő, hogy instabil, meg alap dolgok nem működnek. Én már az S4-et eleve úgy vettem meg, hogy erre sose teszek CM romot.
A korábbi, rootolt telefonjaimon eddig inkább kicsontoztam a gyári romot. Szépen kiszedegettem, ami nem kellett, esetleg CWM-ből tettem fel 1-2 modot, de a főzött romokat nem erőltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest