- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1852 üzenetére
Blisspop vs Rox-féle CM12.1 eddigi tapasztalatok, Blisspop előnyök:
-akksi készenléti fogyasztás kb. ugyanaz, 2-3% óránként,
-nagyon sok beállítási lehetőség, pl. a gyorskapcsolók háttér és ikonszínét is lehet állítani,
-rengeteg használatot könnyítő beállítás: pl. gesture-ök (pl. bal oldalt nyomom kicsit hosszan a képernyőt, utána rajzolok egy N betűt, és elindítja a naptárt, de gyakorlatilag bármire lehet gesture-t beállítani, akár közvetlen tárcsázásra is), AppCircle és AppBar (alkalmazásikonokat lehet rájuk pakolni, aztán pl. ha jobb oldalt hosszan érintem a képernyőt, akár egy másik alkalmazásablakon belül, akkor előjön az AppBar vagy az AppCircle és el lehet indítani a másik alkalmazást akár lebegő ablakban is anélkül, hogy kilépnénk az éppen használtból), SlimPie (ezt még nem próbáltam)
-Real Racing 3 sokkal gyorsabban töltődik be, a pályák is játék közben
-Antutu pontszám kb. ugyanaz, de a gyári Romnál mindkettő kb. 3000 ponttal többet adott (18400 vs. 21200)
-Kernel Auditor, amivel Kernel szinten lehet a CPU, RAM, I/O, cache méretét/sebességét állítani, CPU és akksi hőmérsékletét monitorozni, stb.!
-sokkal rövidebb boot időEddig sokkal jobban bejött, mint a Rox-féle CM.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest