Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngiBangi
újonc
válasz
Roland0224
üzenetére
Nekem ilyen van rajta, jelenleg a diamond változat. Ez a csajos csillogósfajta.

Rendeltem először egy sima 0,33-asat, de lehet én voltam béna, (pedig eskü por nem volt a közelben) pár szemcse alatta maradt, és a szélek nem tapadtak megfelelően, de nem vált fel az üveg.
Meguntam, mert cseszte a szemem, később rendeltem egy újat. Mindent leírás szerint csináltam, se por, semmi, ennél levegő maradt az üveg alatt és porcicák, szélek szintén nem tapadtak. Megreklamáltam f.b. üzenőfalon. Nem tetszett nekik gondolom a negatív reklám, felajánlottak egyet ingyen, és mellé kaptam még ingyen a diamond-ot. (Amiről csak a csomag kibontásánál szembesültem, külön öröm volt.
Ezt sikerült szinte tökéletesen feltenni. Hogy van-e alatta porocska, nemtudom, (szerintem nincs már) mert a csillámoktól nem látszik, de szépen mutat. Ha világít a kijelző semmi nem látszik a csiliviliből, inkább egész apró szemcsék, de egyáltalán nem zavaró, és nem ront az összképen semmit. Érintést se befolyásolja a 0,33 mm-es üveg.
Asszem ha ez egyszer lekerül róla, a tartalék sima üveget valaki hozzáértő személlyel tetem fel, biztos ami biztos. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, és mégis ráfáztam kettővel is.
Nem akarlak elrettenteni, lehet csak én fogtam ki épp két valamiért selejtes darabot (vagynemtudom), de ezt a diamondot imádom, hogy a telefonomon van.
Az első negatív tapasztalatok ellenére is én azt mondom, hogy érdemes beruházni rá. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy ez rajta van, és tényleg egyáltalán nem karcolódik, pedig egy hete műkörömmel taperolom, ami akarva-akaratlanul végicsúszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest