Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AngiBangi

    újonc

    válasz Roland0224 #2074 üzenetére

    Nekem ilyen van rajta, jelenleg a diamond változat. Ez a csajos csillogósfajta. :D
    Rendeltem először egy sima 0,33-asat, de lehet én voltam béna, (pedig eskü por nem volt a közelben) pár szemcse alatta maradt, és a szélek nem tapadtak megfelelően, de nem vált fel az üveg.
    Meguntam, mert cseszte a szemem, később rendeltem egy újat. Mindent leírás szerint csináltam, se por, semmi, ennél levegő maradt az üveg alatt és porcicák, szélek szintén nem tapadtak. Megreklamáltam f.b. üzenőfalon. Nem tetszett nekik gondolom a negatív reklám, felajánlottak egyet ingyen, és mellé kaptam még ingyen a diamond-ot. (Amiről csak a csomag kibontásánál szembesültem, külön öröm volt. :))
    Ezt sikerült szinte tökéletesen feltenni. Hogy van-e alatta porocska, nemtudom, (szerintem nincs már) mert a csillámoktól nem látszik, de szépen mutat. Ha világít a kijelző semmi nem látszik a csiliviliből, inkább egész apró szemcsék, de egyáltalán nem zavaró, és nem ront az összképen semmit. Érintést se befolyásolja a 0,33 mm-es üveg.
    Asszem ha ez egyszer lekerül róla, a tartalék sima üveget valaki hozzáértő személlyel tetem fel, biztos ami biztos. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, és mégis ráfáztam kettővel is.
    Nem akarlak elrettenteni, lehet csak én fogtam ki épp két valamiért selejtes darabot (vagynemtudom), de ezt a diamondot imádom, hogy a telefonomon van. :)
    Az első negatív tapasztalatok ellenére is én azt mondom, hogy érdemes beruházni rá. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy ez rajta van, és tényleg egyáltalán nem karcolódik, pedig egy hete műkörömmel taperolom, ami akarva-akaratlanul végicsúszik rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák