Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Nem próbáltam, több napja megy a motion 17. Korábbi telepítést állítottam vissza, azt amikor kijött a 17. Mert próbáltam mást is menet közben, majd felraktam a 17-et újra a 2.1-es Renix63 kernel-el, de egyszer nem tudtam feloldani a képernyőt. A korábbi telepítés 1.5 zswap kernel, xposed 3 modul, nova laucher-el és több alkalmazással eddig (4 napja) hibátlanul fut.
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett.