Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2342 üzenetére
Nem próbáltam, több napja megy a motion 17. Korábbi telepítést állítottam vissza, azt amikor kijött a 17. Mert próbáltam mást is menet közben, majd felraktam a 17-et újra a 2.1-es Renix63 kernel-el, de egyszer nem tudtam feloldani a képernyőt. A korábbi telepítés 1.5 zswap kernel, xposed 3 modul, nova laucher-el és több alkalmazással eddig (4 napja) hibátlanul fut.
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest