- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest