Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest