- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2274 üzenetére
Öszetett a dolog. Mikor először felraktam egyből megkapta a Renix 1.5-ös kernel-ét, letiltottam 67 alkalmazást, megkapta a nova launcher-t és az xposed-et 3 modullal. Ebben a felállásban telefonálás közben 2x újraindult ill. egyszer a hívás befejezése után nem reagált vagy csak lassan az érintésekre. Később elhatároztam marad a TW. A multiboot folyamatos fejlődése miatt többször felraktam, de nem tapasztaltam (eddig) hibát. Sebességre a gyári rom-ot hozza. Antutu 5.7.1 20800 körül. Renix kernel-el tudja a cm12.1 21700-21800 körüli értékét. Mivel azt írtad este felrakod így már te is tesztelő lettél.
Multiboot miatt nem aggódom, ha valami nem tetszene átváltok. Teszt miatt marad a Motion rom. Várom a tapasztalodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen széket vegyek?
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen NAS-t vegyek?
- OpenMediaVault
- Facebook és Messenger
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest