- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
válasz
unyadavid #1632 üzenetére
Nem, köszi arról jövök! Mostanában nem szeretnék kínai telefont venni. Nincs különösebb baj velük, de érezni hogy nem "Régi A Brandek", mint samsung, lg, htc... Tudom, hogy jók ezek is, mivel most is egy jiayu-t használok és röccenésmentesen használható, de vannak nüansznyi illesztési hibák, leesett a márkajelzés egy betűje stb...
-
dzsi23
addikt
válasz
unyadavid #1632 üzenetére
Persze, hogy mindre feltehető a lollipop, de szerintem hivatalos frissítésre gondolt, ami az s5minire lesz is, ha minden igaz, az neora meg kétlem.
Persze, jobb az m1 note mindkettőnél, de valszeg azért gondolkodik a minin meg a neon, mert nem akar olyan nagy telefont.Ajánlhatnánk a Honor 4X-et is, bár az sem olyan jó, mint az m1 note, de Magyarországon is forgalmazzák elég jó áron, de az is 5.5"-es... és egyik sem amoled.
-
Jhonny Cage
tag
válasz
unyadavid #577 üzenetére
Parancsolj!
Nincs fent a facebook, böngészőböl használom, és a messenger sincs!
Gmail, play, youtube,titanium backup, es file explorer, naptár, polaris office, root browser, tv24, igo, mx player, meg ami a romban alapból benne volt, és még pár játék!
Egyébként a kijelző színei is sokkal szebbek lettek a cm-el! -
ezso
tag
válasz
unyadavid #452 üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Házi hangfal építés
- Zelda Játékok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest