- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergej0818
csendes tag
Sajnos nekem is. És a #7975 - ös hozzászólásomra miszerint megy az energia takarékos üzemmód és 120 Hz egybe, az eddig ismert megoldások közül már egyik sem működik. De nem értem, hogy egy okos telefonról beszélünk és nem tudom ezt mégsem beállítani vagy paraméterezni, hogy mit tartalmazzon az energia takarékos mód. Úgyhogy kutakodok még, hátha kitalálnak rá 12 nel is megoldást, mert nekem az nagyon bejött, érezhetően lassabban merült a teló.
-
szevassag
tag
Simán gond nélkül települt, mintha egy normál havi biztonsági frissítés lenne. Annyi, hogy tovább tart. Érdekes, hogy amikor feldobta, hogy elérhető a frissítés, kb 20 oldalon keresztül sorolta az újdonságokat. Nagy dolgot nem vettem észre, csak rengeteg sok kisebbet. Ami tetszik az az opció, hogy jelzi melyik alkalmazás használja épp a kamerát, meg az akksit lehet csak 85%-ra tölteni. Meg persze mások a widgetek, stb. Google feed továbbra sincs. Az appok mintha lassabban nyílnának meg, pl amikor rámegyek a viber-re, először a képernyő közepén megjelenik egy nagy viber logo, aztán indul az app. Gondolom majd optimalizálják ezt is. Hirtelen ennyi, még az akksi időről nem tudok semmit mondani mert csak most töltöm.
-
Toobee
veterán
Nekem ma azt csinálta, hogy levettem 100%-on a töltőről, majd elmentem bringázni. Kb 1 óra múlva kiírta a Garmin, hogy less then 15%. Nulla perc kijelzőidő. Megnéztem, úgy szamolt vissza, mint valami időzítő. Ki is kapcsoltam gyorsan. Cégnél a gyári töltőről még mindig csak merült töltés közben. Kikapcsoltam megint, így töltöttem fullra. Azóta jó. Egyáltalán nem forrósodott, szóval olyan mintha csak a % érték ment volna fel, de töltés nem történt, hiszen ilyen merülés után alap, hogy forró a telefon. 8-kor húztam le, most 82%, de nagyon sokat telefonáltam. Másnak volt már ilyen? Független S20, októberi frissítéssel.
-
polonic
félisten
Nekem ilyen problémám nincsen. CoD mobile is megy rajta, ami eléggé terhelő és nem melegszik tőle úgy, hogy tűzforró. Pláne nem úgy, hogy csak úgy a zsebemben van.
Nem csináltam semmi debloat akármit, úgy használom, ahogy a dobozból kivettem.Szervizbe be kellett volna adni.
-
Megkérdezhetem hogy adb-s debloattal próbálkoztál esetleg? Ha benne vagy egy tesztbe, nagyon szívesen segítek neked megcsinálni. Nálam nincs melegedési probléma (a gyári bőrtokban van, üvegfelület felől érződne), de túlvagyok a pucoláson.
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretem ezt a telefont, a kényszer szülte váltás eredménye... -
-
Nem tudják a kisebb gyártók termékei sem, elhiheted. Csak ott jobban elfogadja az ember, mert olcsóbb.
Én még nem találkoztam olyan telefonnal, ami tökéletes.
Tudom fájdalmas, de nem mindegy mennyiért köt kompromisszumot az ember, 300 ezerért, vagy 150 ezerért. Ugyanúgy vannak hibák mindenhol. Azért, mert drága, nem jelenti azt, hogy hibamentes.
De hogy kinek mi a hiba, mert nekem speciel nem hibás az S20, mert minden működik rajta. Szóval mit nevezünk hibának itt ezen a telefonon? Kiváncsi vagyok... -
HUNgabus
senior tag
Meg mielott megkapom hogy direkt szarozom..., blablabla, nekem nagyon tetszik az S20! Pont jo a merete, kijelzo nagyon ott van a szeren, plane 120Hz. DE!
Ez vagy hardveresen van nagyon elkurva (koszi samu) vagy meg csak nem is beta hanem alfa a szoftver rajta.Pont 1 hete van nalam, ami eddig elojott:
- Gyorsan merul
- Melegszik, ilyenkor fura dolgokat csinal
- GPS (nalam legalabbis) szar, kifagy, pontatlan
- Chrome laggol gorgeteskor ( tudom hasznaljak mast )
- Par jatek ugy megy rajta hogy visszasirom az S7 telomat 😭
- Kamera nagyon nem talal fokuszt vagy melle fokuszal 65Mp modban, erdekes hogy mas modban joEgyenlore ennyi, es tenyleg tetszik, azert se adom vissza, kivarom, meg jo lesz, itthon...😷
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest