- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
mSchumi87 #1924 üzenetére
igazából volt már iPhone 11 prom. Nagyon jó telefon, de ahogy a kezembe fogtam az S20 pluszt már le sem akartam tenni. Utana megfogdostam a 11 prot is de teljesen más érzés es látvány volt az S20 plusz után. Nagyon jó forma, kíjelző brutal, 120hz csak hab a tortán meg aztán van benne 5g hátha jól jön egyszer
Remélem jól döntöttem... majd kiderül. -
Kasya
nagyúr
válasz
mSchumi87 #1909 üzenetére
Ugy nezem, valaki itt hazon belul mar megoldast is talalt ra.
-
-
-
válasz
mSchumi87 #807 üzenetére
A Note 10-zen is azt használtam, de még az iPhone-okon is. Nyilván ízlés dolga, kinek mi tetszik.
Nem egy ütésálló tok vastagságú szerencsére, de kisebb esésektől biztosan megvédi. Viszont a telefon nem veszíti el a jellegét, egészen jól passzol és illeszkedik hozzá. Szerintem...
Aki idáig látta, mindenki kivétel nélkül, nagyon tetszett nekik. A telefon és a tokkal együtt persze.
Azt mondták, nagyon el lett találva a méret, a forma, minden...
...és olyanok mondták, akik nem nagyon telefonozgatnak, tehát nem követik a mobilvilágot.
De én is azt mondom, hogy ez most jól sikerült és nem bántam meg. Úgy összességében minden a helyén van.
A kamera, az akkuidő, a kijelző, a dizájn, stb. -
-
-
-
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
mSchumi87 #138 üzenetére
hát akinek ez nem tűnik fel, az nem tudom, mi a fenét néz, ég és föld a különbség a kettő között, az összes animáció, görgetés sokkal kevésbé darabos. ugyanakkor fél nap után kikapcsoltam, mert az akksit szívja, mint az állat. elég látványos a különbség, de azért nem nehéz elképzelni nélküle az életet.
-
sohajda90
tag
válasz
mSchumi87 #138 üzenetére
Jó de nézd meg mondjuk MKBHD impression videóját (ne a tesztet az egy másik videó) erről, 5 percen át ömleng, hogy mennyire fasza ez a 120 Hz, soha többé 60 Hz, aztán bevágja az utólagos edit-et, hogy ja, bocsi, alapból 60 Hz-re volt állítva a display és láttam egy másik tech review csatornán (pontosan melyiken arra már nem emlékszem) ugyanezt a bakit... Szerintem (mondom úgy hogy kipróbáltam, bár tényleg csak pár percig) elég placebo szagú az egész, de azt is hozzáteszem, hogy nekem a szememet az iPhone X-em kijelzője se bántotta, mások meg esküdöznek, hogy rosszul lettek a "flickering"-től...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest