- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
Luser2000 #5638 üzenetére
A Samsung és a saját naptárnál kiveszed a jelölést, a Google naptárnál meg bejelölöd. Pirossal jelöltem a törlendő-beállítandó naptárakat.
Leteszteltem, működik. A Samu naptárja ezzel a módszerrel eltűnik, és megjelenik a Google naptár.
De lehet hogy ez sem jó, mert nem a Samu naptár APP-ot akarod használni (?), akkor ez valóban nem megoldás.
ahhoz ezt találtam:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar&hl=en_US&gl=US -
-
-
válasz
Luser2000 #2197 üzenetére
Nekem telekomos, és mint írtam, kijelzi. Esetleg a hívócsákijelzéshez lehet köze? Bár nem is hiszem, hogy van olyan előfizetés mostanában, amin ez nem volna aktív, ha köze is lenne hozzá.
Akkor még az lehet, hogy bár a szoftver nagyrészben ugyanaz, nekem 10+-om van (XEH), nem S20 széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest