Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Köszi mindenkinek a tippeket!
Mindkét korábbi samsungomat kisebb GSM boltban vettem a körúton, majd megnézem, most kapható-e náluk. Egyiket szervizeltetni is kellett, gyári garis volt ,nem volt probléma. Viszont sok boltnál nem így votl ,attól függ, honnan hozták be, de utána járok, köszi
-
NvidiaRTX
őstag
Heh ha már a füleseknél tartunk...
Kaptam hozzá ugye ezt az AKG headset-et.
Mondom kipróbálom, hogy még is milyen egy minőségi cucc.
Hát szép tisztán szól, de valahogy a készítők nem hallottak még a mély hang fogalmáról mert azt nem találtam benne akármilyen mély EQ-t is állítottam PowerAMP-ban.
Van nekem egy vezeték nélküli Tronsmart agyba dugós cuccom hát annak mérföldekkel jobb mély hangja van.
De igazából úgy az összhangzásával sincsen gondom és lazán kibírt egy 8 órás műszakot a munkahelyemen úgy, hogy egyszer raktam vissza kb 20 percre a tokjába mikor kajáltam. -
NvidiaRTX
őstag
Igazából egy érdekes hibába ütköztem azért akarok ilyen vezeték nélküli töltőt venni.
Van egy dokkolóm ami USB-C-s tehát minden ilyen csatlakozóval rendelkező telefonnal működik.
Na mármost ehhez a dokkolóhoz csatlakoztattam az S20+ töltőjét és amikor rátettem a dokkolóra a telót az nem hogy szuper gyors töltést, de még gyors töltést sem produkál.
Simán lassú töltéssel kezd el tölteni.
Ha kiiktatom a képből a dokkolót akkor persze megy a szuper is simán.
Szal mi lehet itt a probléma?
Az A70-el ment a gyors töltés a dokkolóban ezzel meg nem?
Egy tippem lenne, sztem a dokkoló USB kábele nem megfelelő. (nem cserélhető fix kábel) -
Mondjuk úgy nem nehéz jó akkuidőt produkálni,hogy agresszíven kib*szkod mindent a memóriából, amikor kedve tartja.
Én elégedett vagyok, bár Note 10+-om van. Tudom, történt némi visszalépés a legújabb exynos miatt. Úgy értem, nem előnyére változott az a chip a Note 10 után.
-
Lajtorja
aktív tag
Az hogy 10 perc sot és jópár óra standby után egy telefon 100%-ot ír azt inkább ne tanulja el Samsung. Te sem gondolhatod (még ha lekerekítünk 99%-ra is), hogy 1000 perc sot és 600 óra stanby van a készülékben. Ez bug, nem feature... egy rosszul kalibrált akksi elektronika vagy szoftver okozza. Ettől függetlenűl nem kétlem hogy az a készülék tovább bírja, mint az S20 széria... csak a példa amit felhoztál egyáltalán nem releváns.
-
nightzone
aktív tag
Lehet, de az mitől függ hogy elérhető-e ez a feature adott telefonokra? Vagy ez tok függő (mert akkor lehet veszek másikat ami tudja ezt)? A párom régi S9+ telója pl tudja ezt, persze másfajta, eredeti samsung flip tokkal.
Az eltünésre(vagy ellopásra) meg ott a megkeresési szolgáltatás [link].
Ezzel ugye pl távolról le lehet zárni a képernyőt. Nekem be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest