- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
bfgbobo
újonc
Amamzonrol S20+ra melyik tokot es kepernyofoliat lehet rendelni? Tele van gagyival, talan ezek jonak tunnek:
https://www.amazon.co.uk/dp/B081YPSSBX?psc=1&pf_rd_p=83a2738f-cde0-4ed3-9438-6f79a36660e8&pf_rd_r=60JE26VYP6PQWXVRZV1F&pd_rd_wg=7Ooiz&pd_rd_i=B081YPSSBX&pd_rd_w=DxGrN&pd_rd_r=9e7d95e0-6023-42a8-9bb5-c9331a6fc3ca&ref_=pd_luc_rh_pd_luc_ac_b_02_02_t_img_lh
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B082ZYLVJV/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ANPMVOZDRIH7A&psc=1
ha esetleg valaki tud jobbat ne tartsa magaban -
bfgbobo
újonc
válasz
icecave #2170 üzenetére
Az S10e az mindenkeppen maradna a "fo" telefon napi hasznalatra, viszont kellene egy masik nagyobb kijelzovel, foleg filmet vagy meccset nezni, gps-nek vagy neha jatekra
A videok alapjan nyilvan az S20+ a jobb telefon, de ar-ertek aranyban az A71 tunik jobb valasztasnak, hiaba a szolgaltato alltal felkinalt extrak
Nagyon tetszenek amugy Huawei telefonok(teljesitmenyre es kinezetre is) csak hat az orajuk nem tul acelos a Samsunghoz kepest, meg az a franya google tamogatas... -
bfgbobo
újonc
icecave: google szerk: koszonom a videokat
Timeola: angol Vodafone, ha megveszed barmelyik S20-at akkor 12 honap mulva becserelheted az ujra a meglevo elofizetessel -
bfgbobo
újonc
Sziasztok!
Jelenleg S10e telefonom van amivel nagyon elegedett vagyok, zsebben elfer, gond nelkul tudom hasznalni egykezzel, van hozza Active Watch 2 es a gyari AKG fules. Na most van olyan lehetoseg hogy "upgradeljek" S20+-ra, ajandek Active Watch-al es 12 honap utan becserelhetem a legujabb Samsungot ingyen, rafizetes nelkul(UK Vodafone).
Az S10e ugye 5,8-as, az S20+ viszont 6,7-es ami azert jelentos kulonbseg, az egykezes hasznalatrol lemondhatok, azzal nem szivesen mennek futni vagy edzoterembe es ugye nincs jack dugo tehat be kell ruhaznom egy buds+-ra, vagy egy masfajta AKG fulesre amit nem biztos hogy lehet tolteni a hatlapjan, tokot mar neztem hozza viszont rendes kepernyovedo foliat azt nem talalok amazonon (gagyinak neznek ki).
Viszont! nagyon tetszik az A71, fele annyi mint az S20+ es Snapdragonos a sokat szidott Equinoxxal ellentetben de nem talatok semmilyen osszehasonlito tesztet az S20+-al (lehet hogy nem veletlen?), de ha ot valasztom akkor nincs ajandek Active Watch, venni kell buds+-t amire azert annyira nem vagyok raizgulva es ugye nincs rafizetes mentes upgrade jovore...
Na ti mit csinalnatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest