- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
nightzone #4326 üzenetére
Én már elég régóta használom és szerintem nagyon jól teszi a dolgát. Nem futottam egyszer sem hibába pedig én gyakran újra szoktam húzni a telefont odinnal.
Arra érdemes figyelni, hogy az appon belül csinálj biztonsági mentést mondjuk hetente vagy havonta. Persze van opció Automatikus mentésre is. -
DaDa
senior tag
válasz
nightzone #2447 üzenetére
Jó kérdés lehet, hogy jönnek ki az újabb biztonsági szabályok, amik a régiekre nem érvényesek. Az is lehet, hogy a gyárival ennél is megoldható lenne. Lehet valaki megerősíti majd. Bár ha elveszited és egy rossz ember találja meg, aki kikaocsolja a netet akkor nem sokat ér a távoli hozzáférés.
-
Kasya
nagyúr
-
DaDa
senior tag
-
válasz
nightzone #1766 üzenetére
Nem érdemes. Több dolog miatt is. A gyári szép, víztiszta, a MO meg narancsos felület lesz és nem lesz homogén egy-egy szín, mintha "nagyon finom szemű csillámpor" lenne a kijelző és a fólia között. egyébként teljesen ugyanaz, mint egy Ultimate Shield, vagy Gadgetshieldz, csak sokkal drágábban.
Nincs ott semmi folyatás, lefújják folyadékkal, majd felteszik és száradás után lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged