Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Chrissjim87 #2425 üzenetére
A ceruza hiányát még megértem, de ha a jövőre gondol az ember, akkor fontosabb a frissítések megléte. A 120hz kikapcsolható, nem kell tőle félni, attól nem melegszik jobban a készülék. Nálam legalábbis.
-
válasz
Chrissjim87 #2418 üzenetére
Mivel még nem jelent meg az új és csak hónapok múlva fog, így inkább úgy mondanám,hogy az aktuális csúcsmodell a Note 10 széria (természetesen a Note-ok között).
Tekintve egyébként, hogy az S20-akban lévő legújabb exynos-nál nagyon kijöttek a különbségek, amik messze nem voltak annyira nyilvánvalóak az előbbieknél, én biztosan Note 10-et vennék most is. Hozzáteszem, attól függ, milyen felhasználó vagy, épp tegnap fejtettem ki, hogy részemről, az én szokásaimhoz mérten ahogy eddig sem, úgy a legújabb exynos hátrányait sem "élném meg".
-
polonic
félisten
válasz
Chrissjim87 #2418 üzenetére
A csúcsmodellekre 2 főverzió frissítés szokott jönni, utána 1+ év biztonsági frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged